Medieanalyser

Alt fra små rapporter til større analyser

Vi sætter rammerne for din medieanalyse i tæt samarbejde med dig. Det sikrer, at den tilpasses den strategi og de mål, I har i din virksomhed.

Vores analyser skaber resultater

Sammen skræddersyr vi analysen efter dine behov  og med effekten for øje, så du kan arbejde effektivt, træffe de rigtige beslutninger og skabe resultater.

 

Vores medieanalyser skaber struktur og giver dig mulighed for at følge op på dine strategiske indsatser og prioritere dit fremtidige arbejde mest hensigtsmæssigt.

 

Dokumenter din medieindsats

En traditionel medieanalyse bygger på kvantitative data og hjælper dig med at få overblik over din omtale i medierne. Du kan blandt andet få:

  • estimeret annonceværdi
  • regional fordeling
  • medietyper

Via vores onlineanalyse får du dine nøgletal løbende, og du kan selv downloade grafer og nøgletal til afrapportering.

 

Book et inspirationsmøde
Dokumenter din indsats

Lav benchmarks

Få et benchmark af medieomtalen af dig og dine konkurrenter, brands eller talspersoner. Det giver dig et godt udgangspunkt for at måle på, hvordan I klarer jer i medierne.

Book et inspirationsmøde
Lav benchmarks

Kend din dagsorden, før du deltager i debatten

Få overblik over de aktuelle agendaer, der er af strategisk betydning for din virksomhed, og hvordan du og dine med- og modspillere klarer sig i dem.

 

Vi udpeger potentielle alliancepartnere og giver dig råd om, hvordan du bør positionere dig i en debat, så du får mest mulig gennemslagskraft.

Book et inspirationsmøde
Kend din agenda

Udnyt synergier på tværs af medier

Det er ikke ligegyldigt, om din historie spreder sig til de sociale medier, eller de traditionelle medier har opstøvet en historie på Facebook. Vi har stor erfaring i at skabe indsigt på tværs af medier, så du blandt andet kan blive klogere på spredningen af din omtale.

Book et inspirationsmøde
Udnyt synergier

Infomedias analyseværktøj er et overbevisende redskab

For os er Infomedias analyseværktøj et overbevisende redskab til at forklare organisationen, hvorfor det er vigtigt, at vi fortæller de gode historier om Bygningsstyrelsen. Vores PR score kan aflæses direkte i værktøjet, hver gang vi har været i medierne. Kontant afregning, leveret i en overskuelig form, lige til at præsentere på direktionsgangen.

 

Christian Lietzen, presseansvarlig i Bygningsstyrelsen

Globale medieanalyser baseret på markedets bedste mediedækning

Vi leverer medieanalyser baseret på markedets bedste mediedækning, både i og uden for Danmarks grænser. Derudover trækker alle vores analyser på vores analytikeres solide erfaring med at strukturere, overvåge og analysere nyhedsstrømmen. På den måde sikrer du dig, at baggrunden for dine data altid er i orden - fra den enkle rapport til det store kommunikationsregnskab.

Book et inspirationsmøde
Linda Lykke Madsen, Senior Analyst

Jeg kender værdien af din kommunikationsindsats og kan hjælpe dig med at dokumentere dine indsatser, så du kan bruge tiden rigtigt.

Linda Lykke Madsen, Senior Analyst