Cookie & privatliv politik

Oversigt

 

1. Generelt
2. Cookies
2.1 Hvad er cookies?
2.2 Hvad bruger vi cookies til?
2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies?
2.4 Hvordan undgår du cookies?
2.5 Cookies fra Gemius og Google (trafikmålinger)
3. Personoplysninger
3.1 Hvad er personoplysninger?
3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?
3.4 Beskyttelse af personoplysninger
3.5 Ændringer i behandlingen af personoplysninger
4. Ejeroplysninger

 

1. Generelt
Dette website udbydes af Infomedia, og når du klikker dig ind på websitet indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

Infomedia indsamleroplysninger om dig på to måder:
- Ved brug af cookies
- Ved at du selv afgiver oplysninger

 

2. Cookies

 

2.1. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks.Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger.  En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Første gang du besøger en af Infomedias hjemmesider, modtager du automatisk en eller flere cookies. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer.

 

2.2 Hvad bruger vi cookies til?
Cookies er med til at fortælle Infomedia om dit besøg.

For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

 

2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies?
De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret i højst 24 måneder fra sidste gang du var inde på et af vores websites. Hver gang du genbesøger et af vores websites, forlænges perioden.De pågældende cookies opbevares derfor i 24 måneder fra dit seneste besøg på et af vores websites. Du kan læse nedenstående om,hvordan du kan slette disse cookies.

 

2.4 Hvordan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk ellermodtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.


Vi gør opmærksom på, at vejledningen er opstillet for langt de fleste browsere, men enkelte er ikke nævnt.

Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke "F1" på din pc. Søg efter "cookies".

 

2.5 Cookies fra Gemius og Google (trafikmålinger)
Infomedia benytter cookies fra Gemius og Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering

Formålet med disse cookies er, at danne statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke hjemmesider der er mest populære i de forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder og mænd). Oplysningerne præsenteres kun til andre personer eller virksomheder i samlet form.

Oplysningerne videregives til tredjeparter herunder Infomedias samarbejdspartnere i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på de enkelte hjemmesider og det danske marked generelt. Oplysningervideregives også til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her.

Du kan fravælge at indgå i Google målingen her.


3.  Personoplysninger

 

3.1 Hvad er personoplysninger?
Infomedia beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber tjenester på en hjemmeside eller tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer og e-mail, men kan også være oplysninger om interesser, kendskabtil internettet osv. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

 

3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
Når du køber tjenester på vores hjemmeside, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

 

3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart,og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig, tilmeldedig et arrangement, købe en vare eller deltage i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen.Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

Er din virksomhed kunde hos Infomedia, kobler vi de oplysninger du giver os ved nyhedsbrevstilmelding sammen med vores øvrige kundedata, så vi hele tiden kan se, hvor mange nyhedsbrevsabonnenter de enkelte virksomheder har, og hvem disse nyhedsbrevsabonnenter er.

Husk, at enhver oplysning du afgiver - inklusiv personlig identificerbar information - i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med Infomedia at gøre. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

 

3.4. Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Idet omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger,der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

3.5.Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derforret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

 

4. Ejeroplysninger
Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du kontakte os på: Infomedia, Pilestræde 58.3, 1112 København K - e-mail: support@infomedia.dk - telefon: 88 77 33 00.