Afspil radio- og tv-klip direkte i medieovervågningen

Når I bliver nævnt i TV AVISEN eller i TV 2 Nyhederne, kan du se det relevante klip i din medieovervågning, hvis din løsning indeholder radio- og tv-kilder. Så slipper du for selv at lede og spole for at finde det relevante klip.

 

Som de eneste i Danmark kan vi afspille tv- og radioindslag fra DR og TV 2 direkte i vores medieovervågningsportal. Det betyder, at du i din medieovervågning kan se eller høre relevante indslag, hvor I, jeres konkurrenter eller budskaber bliver omtalt. Afspil nyhedsindslag fra DR og TV2 i Infomedia medieovervågning

Indslagene findes på baggrund af dine søgeord, og du har adgang til det konkrete klip i udsendelsen, så du ikke skal lede, spole eller besøge mediets website for at afspille det.

 

Det gælder nyhedsudsendelser fra DR1 og DR2, P1, P3 og P4 samt TV 2, TV 2 News og TV 2s regionalstationer Syd, Nord, Østjylland, Midt/Vest, Lorry, Øst, Bornholm og Fyn.

Afspil tv-klip fra TV2 og DR direkte i medieovervågning på tablet eller telefon

Alle klip er tilgængelige i din medieovervågning i 90 dage, og du kan se dem lige så mange gange, du vil på din computer, telefon eller tablet.

 

Tv- og radio-klip er tilgængelig for alle, der har tv- og radio-kilder i deres medieovervågning.

Brian-Green-Olesen.png

Brian Green Olesen

Tidligere kameramand på den franske udgave af Robinson-ekspeditionen – nu Head of Product Development. Har fingrene nede i produkterne og sørger for konstant at fodre vores udviklere med kundeønsker, så alle detaljer spiller sammen. Fang Brian på +45 60 70 53 95

Find Brian Green Olesen her