Studiejob: Analyst Assistant med god talforståelse og stærke formidlingsevner til medieanalyser

Analyst Assistant søges til Infomedias analyseafdeling 

Infomedias analyseafdeling søger en dygtig og stabil studentermedhjælper med interesse for medier samt stærke analytiske kompetencer inden for behandling og formidling af store mængder kvantitativ data.

 

Dine opgaver:

Du vil blive tilknyttet et team med andre dygtige studentermedhjælpere, hvor der arbejdes tæt sammen omkring forberedelse og udarbejdelse af en række medieanalyser til Infomedias private, offentlige og politiske kunder.

 

Du vil sidde med under hele arbejdsprocessen; lige fra at stå for behandling, kategorisering og analyse af bl.a. artikler, radio- og tv-indslag samt omtaler på sociale medier til at være medansvarlig i udarbejdelsen af medieanalyser på baggrund af det datagrundlag.

 

Du vil skulle redegøre for og analysere, hvordan danske såvel som internationale kunders medieomtale udvikler sig over tid, hvilken effekt deres proaktivitet har haft på omtalen, hvilke udefrakommende stakeholders, der indgår i kundens omtale, alt efter kundens behov. Du vil i høj grad præge det endelige analyse- og rådgivningsprodukt og bør derfor være i stand til at tage et stort ansvar og vise selvstændighed omkring udarbejdelsen af analyserne – både med hensyn til tal og tekst.

 

Vores arbejdsform muliggør, at du løbende aktivt og selvstændigt kan byde ind på forbedring og videreudvikling af produktet eller udarbejdelsen af produktet. Det kunne eksempelvis være optimering af dataarbejdet i Excel eller i Infomedias interne programmer. Vi søger derfor én, der tør kaste sig ud nye udfordringer, og som har lyst til at nørde sine opgaver og blive ekspert inden for sit område.

 

Vi forventer, at du:

  • Er i gang med en relevant videregående uddannelse og har mindst et par år tilbage af studiet
  • Kan arbejde 15 timer pr. uge i gennemsnit. Vores arbejdstider er fleksible ift. studie og lignende
  • Har god talforståelse og en analytisk tilgang til store mængder data
  • Er initiativrig og tør byde ind med dine ideer
  • Har kendskab til Excel og/eller mod på at kaste dig ud i at arbejde med programmet selvstændigt
  • Har en god og bred forståelse samt en naturlig interesse for samfunds- og mediedebatten
  • Skriver et fejlfrit dansk og engelsk
  • Har en positiv tilgang til samarbejde i teams.

Du kan forvente:

At blive trænet i analysemetode og –formidling, samt databehandling i bl.a. Excel og PowerPoint.

 

Vores afdeling tilbyder gode udviklingsmuligheder, hvis du har lysten og talentet. Vokser du med opgaven, tilbyder vi flere udfordringer, der f.eks. kan indeholde at få en mere koordinerende rolle over for de andre studentermedhjælpere, være med til at udvikle vores metoder til beregninger mv.

 

Vi har højt til loftet og lægger vægt på socialt engagement. Du vil indgå i en større gruppe af studenterhjælpere, der socialt og fagligt sparrer med hinanden. Uddannelsesprofilerne i afdelingen er alsidigt sammensat – dette gælder både for assistenter, analytikere og rådgivere. Det er en kvalitet, vi vægter højt, og vi søger derfor nye kollegaer fra en bred vifte af baggrunde.

 

Er du interesseret?

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning med cv og relevante bilag til Senior Analyst Martin Persson: martin.k.persson@infomedia.dk.

 

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Martin på telefon +45 4011 7457 eller pr. mail.