Infomedia IT Operations søger studentermedhjælper

Technology i Infomedia

Infomedias IT-afdeling søger dygtige og stabile studentermedhjælpere, der kan hjælpe med den daglige drift.

 

Dine opgaver:

Du vil sammen med kollegaerne i vores afdeling stå for opsætning og vedligehold af pc’er, tablets og smartphones. Installation af software, troubleshooting af pc’ere, skærme m.m.

 

Vi forventer, at du:

  • Er i gang med en relevant videregående uddannelse, og har mindst et par år tilbage af studiet
  • Kan arbejde ca. 10-15 timer pr. uge i gennemsnit. Vores arbejdstider er fleksible i forhold til studie og andre aktiviteter
  • Er service-minded og klar på at yde en ekstra indsats, hvis det brænder på
  • Har en positiv tilgang til samarbejde i teams
  • Er fleksibel, pligtopfyldende og kan bevare overblikket i en travl og varieret hverdag
  • Kan overskue mange informationer på én gang.

Du kan forvente:

At få ansvar der passer dine kvalifikationer og evner samt mulighed for at prøve teorien af i praksis. For den rigtige medarbejder vil der være gode udviklingsmuligheder. Vi er lige nu to medarbejdere i afdelingen, men sidder i storrumskontor med IT-udviklerne. Vi supporterer cirka 160 brugere og håndterer både stort og småt. Arbejdstiden vil være i dagtimerne.

 

Om Infomedia: 

Infomedia er Danmarks førende media intelligence-hus med stærke løsninger inden for medieovervågning, sociale medier og medieanalyse. Visionen er klar, og målsætningen er at give vores kunder øget handlekraft og indsigter i et voksende komplekst medielandskab gennem overvågningsløsninger, analyser og rådgivning. Infomedia holder til i indre København.

 

Infomedia er ejet af JP/Politikens Hus og Berlingske Media og varetager opgaver for både nationale og internationale kunder, ligesom partnerlisten tæller nogle af verdens førende spillere inden for deres felt, herunder Hootsuite og Talkwalker.

 

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Head of IT-operations Thorbjørn Wulf på thw@infomedia.dk eller +45 42 80 78 12.

 

Ansøgninger skal sendes til HR-Manager Dorte Sapru på ds@infomedia.dk

 

Startdato er hurtigst muligt, vi indkalder til samtaler løbende. Det må du gerne tilføje.