Infomedia søger en regnskabschef

Job i Infomedia

Vi søger en regnskabschef, der får reference til virksomhedens CFO.


Dine overordnede opgaver bliver regnskabsaflæggelse, rapportering og økonomiske analyser. Du vil derudover indgå aktivt og konstruktivt i virksomhedens daglige forretning, hvor din rolle bliver at beregne de økonomiske forhold i konkrete forretningstiltag.

 

Infomedia beskæftiger i dag 160 medarbejdere. Du vil have ledelsesansvar for en enkelt medarbejder.

 

Dine primære ansvarsområder

  • Udarbejdelse af måneds-, kvartals- og årsregnskab
  • Rapportering
  • Varetage kontrolfunktion på lønninger
  • Royalties
  • Analyser
  • Afstemninger
  • Budgetter og forecasts
  • Kontakt til myndigheder, bank, revisor mv.
  • Udvikling og optimering af processer og procedurer
  • Implementering af nyt IT-system


Du tilbydes et udfordrende job i en spændende virksomhed, som både opererer internationalt og nationalt. I jobbet vil du få rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og for at skabe markante resultater i tæt samarbejde med engagerede kollegaer.

 

Din profil

Som person er du nysgerrig, ansvarsbevidst og teamorienteret. Du arbejder systematisk, struktureret og trives med høj grad af selvstændighed i dit arbejde. Du har lyst til at løse mange forskellige arbejdsopgaver. Endvidere er du udadvendt, initiativrig, engageret og kan bidrage positivt til et uformelt og rart arbejdsmiljø.

 

Dine kvalifikationer

Du forventes at have en Cand.merc.aud., en HD (R) eller tilsvarende. IT-kundskaber: Du har erfaring med et eller flere IT-systemer. Virksomheden benytter pt. Navision. Erfaring med dette vil være en fordel, men er ikke et krav.

 

Om os

Infomedia er Danmarks førende media intelligence-hus med stærke løsninger inden for medieovervågning, sociale medier og medieanalyse. Visionen er klar, og målsætningen er at give vores kunder øget handlekraft og indsigter i et voksende komplekst medielandskab gennem overvågningsløsninger, analyser og rådgivning.

 

Som markedsleder har Infomedia et ønske om at sætte nye standarder for virksomheders evne til at tage kvalificerede beslutninger om deres kommunikation på samtlige mediekanaler og derigennem bidrage til vores kunders opnåelse af både forretningsmål og omdømmepleje. Infomedia beskæftiger cirka 170 medarbejdere og holder til i indre København.


Infomedia er ejet af JP/Politikens Hus og Berlingske Media og varetager opgaver for både nationale og internationale kunder, ligesom partnerlisten tæller nogle af verdens førende spillere inden for deres felt, herunder Hootsuite og Talkwalker.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Fast stilling i fuldtid. Løn i henhold til kvalifikationer. Der tilbydes gode personaleforhold.

Tiltrædelse vil være hurtigst muligt - dog senest den 1. juni.