Studentermedhjælper til wireframing og prototyping

Product development søger studentermedhjælper

Infomedia søger en dygtig og stabil studentermedhjælper, der kan hjælpe med at designe nye produkter og interne produktionsværktøjer.

 

Dine opgaver:

  • Sparring om design af nye produkter inden for medieovervågning og –analyse
  • Udarbejdelse af wireframing, mockups og prototyper til brugertest

Vi forventer, at du:

  • Er i gang med en relevant videregående uddannelse og har mindst et år tilbage af studiet
  • Er mødestærk, stabil og ansvarsbevidst
  • Kan arbejde ca. 15 timer om ugen i gennemsnit. Vores arbejdstider kan variere fra uge til uge men er også fleksible i forhold til studiet
  • Har erfaring med wireframing, mockups og prototyping
  • Er initiativrig og selvstændigt tænkende

Om jobbet

Gennem studiejobbet bliver du en vigtig brik i Infomedias strategi om at tilbyde teknologi-baserede produkter af højeste kvalitet til en lang række forskellige målgrupper inden for kommunikation og marketing. Du kommer også til at hjælpe med design og udvikling af nye, intelligente produktionsværktøjer til vores medarbejdere, som leverer den daglige medieovervågning og analyser til vores kunder.

 

Du vil indgå i organisationen som støtte til afdelingerne Product Development og Content & Insights, som arbejder tæt sammen med både kundekonsulenter, produktionsmedarbejdere og IT-udviklere. Infomedia har i forvejen en større gruppe studentermedhjælpere, som arbejder i diverse områder af organisationen, og der er god social og faglig sparring på tværs af afdelingerne.

 

Om Infomedia

Infomedia er Danmarks førende media intelligence-hus med stærke løsninger inden for medieovervågning, sociale medier og medieanalyse. Infomedia er ejet af JP/Politikens Hus og Berlingske Media og varetager opgaver for både nationale og internationale kunder, ligesom partnerlisten tæller nogle af verdens førende spillere inden for deres felt, herunder Hootsuite og Talkwalker.

 

Er du interesseret?

Send en ansøgning til Brian Green Olesen på bo@infomedia.dk.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte samme adresse.

 

Vi holder jobsamtaler løbende og holder opslaget åbent, til vi finder den rigtige person til stillingen. Hvis du er interesseret, bør du derfor ansøge straks.