• Book en demo
 • Log ind
 • Kontakt

Bid Manager

Har du lyst til at arbejde i et krydsfelt mellem marketing, forretningsudvikling og jura i Nordens førende media intelligence-hus? Infomedia søger en ambitiøs Bid Manager med stærkt drive og gode samarbejdsevner, der kan varetage og udvikle projektlederrollen for Infomedias udbudsprocesser.

Rollen som Bid Manager

Vores nordiske Tender Management team søger en Bid Manager, hvis primære fokus vil være på den danske del af hjemmemarkederne (Danmark, Norge og Sverige). Vi har ambitiøse mål for vores udbudsforretning og vil sætte dig i spidsen for at drive dit eget marked med fokus på alt fra de største offentlige institutioner til C25-virksomheder.

I rollen som Bid Manager bliver du en del af et internationalt team, hvor din primære opgave bliver at være projektleder og selvstændigt varetage alle faser i udbudsprocessen, som drives i mål i samarbejde med vores salgsteams, konsulenter og dygtige analytikere. Du kommer desuden til at bidrage til selve formuleringen af udbudsbesvarelserne og kommer således til at bestride en alsidig position, hvor der er plads til både fordybelse, højt tempo samt relationsopbygning, både internt og eksternt.

Tender Management teamet indgår som en del af en afdeling bestående af 14 medarbejdere fordelt på flere teams, der beskæftiger sig overordnet med fokus på kundetilfredshed.

Dine opgaver

 • Selvstændigt projektlede danske udbud i alle led af processen
 • Udarbejdelse af materiale til brug i udbud og til orientering af Infomedias ledelse
 • Assistere vores Head of Tender Management i den strategiske udvikling af forretningsområdet både nationalt og internationalt
 • Vedligeholde og udvikle vores materialebank i samarbejde med det nordiske Tender Management team
 • Visualisere og oversætte diverse komplekse processer og principper til grafik og figurer

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du…

 • Har en relevant uddannelsesbaggrund fx en kandidatgrad
 • Har erfaring med bid management, projektledelse eller lignende fra tidligere stillinger
 • Har stærke kommunikative evner på både dansk og engelsk (skriftligt og mundtligt)
 • Er udadvendt og god til at udvikle relationer til mange forskelligartet mennesker
 • Er detaljeorienteret, grundig og struktureret
 • Har humoristisk sans og nyder en uformel tone med dine kollegaer

Hvad kan vi tilbyde dig?

 • En attraktiv arbejdsplads med fokus på udvikling og med kontorer i hele Norden
 • Et rigt, fagligt miljø og gode hjælpsomme kollegaer
 • En stilling med plads til stor medbestemmelse, samt personlig og faglig udvikling
 • En virksomhed med højt humør, mange sociale tilbud og månedlige fredagsbarer. Du vil føle dig velkommen og blive en del af et sammentømret team fra første dag
 • Central beliggenhed i København med moderne kontorer og faciliteter inkluderende kantineordning samt gode personalemæssige forhold, herunder kunstforening og sociale aktiviteter
 • Vi er i en Global Compact-virksomhed, og tager vores sociale og samfundsmæssige ansvar alvorligt. Vores kaffe er fx dyrket 100% bæredygtigt i junglen i Laos. Vi betaler lidt mere for den, men så støtter vi samtidig en hel familie og hjælper med at bevare regnskoven.
 • Pension og sundhedsforsikring

Interesseret?

Der er tale om en fuldtidsstilling. Ansøgningsfristen er d. 31/5 med tiltrædelse d. 1/8. Du kan sende os din ansøgning og dit CV på enten dansk eller engelsk, ved at klikke på ’SØG DETTE JOB’ nedenfor.

Bemærk at vi ikke modtager ansøgninger per mail, af hensyn til GDPR. Undlad derfor også venligst at fremsende dokumenter med CPR-nummer.

Vi afholder løbende samtaler, tøv derfor ikke med at sende os din ansøgning snarest muligt. Vi forbeholder os retten til at lukke stillingsopslaget, når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål, er meget velkommen til at kontakte Head of Tender Management, Katrine Mark Jensen på  kmj@infomedia.dk eller på telefon +45 30 52 93 17.

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund.

Om Infomedia

Infomedia er en førende nordisk media intelligence-virksomhed. Med avanceret teknologi, komplekse algoritmer og et team af dygtige medarbejdere, overvåger vi alt, hvad der bliver sagt og skrevet i alle medier over hele verden.

Vi har adgang til enorme mængder data, ny teknologi og erfarne folk, hvilket giver os en førende position i markedet for medieovervågning, medieanalyse og optimering af kommunikation. Vores mål er at give vores kunder vækst gennem bedre indsigt i et komplekst medielandskab.

Som markedsleder har Infomedia et ønske om at sætte nye standarder for virksomheders evne til at træffe de rigtige beslutninger omkring deres kommunikation i alle medier. På denne måde hjælper vi vores kunder med at nå deres forretningsmål og pleje deres omdømme.

Infomedia ejes af JP/Politikens Hus og Berlingske Media og vi løser opgaver for både nationale og internationale kunder. Vores partnerliste inkluderer bl.a. Hootsuite og Talkwalker som er blandt verdens førende inden for deres felt.

Alle ledige stillinger

Stilling
Sted
Ansøgningsfrist
Infomedia, København
31. maj 2022
Infomedia, København
31. maj 2022
Infomedia, København
25. maj 2022
Infomedia, København
31. maj 2022
Infomedia, København
31. maj 2022
Infomedia, København
31. maj 2022
Infomedia, København
31. maj 2022
Infomedia, Tallinn
30. jun 2022
Infomedia, København
31. dec 2022
E-paper med 5 tips til den bedste medieovervågning

5 tips til den bedste medieovervågning