• Prøv Infomedia
 • Log ind
 • Kontakt

Client Development Manager

Vil du hjælpe os med at udbygge vores position som Nordens førende Media Intelligence hus? Motiveres du af at udvikle og vækste forretningen sammen med et stærkt team? Kan du åbne døre til nye kunder og styrke vores salgsindsats? Så er det måske dig, vi leder efter?

Om jobbet

Du bliver en vigtig del af et ambitiøst kunde- og salgsteam med ansvar for kunder i den private sektor. Din primære opgave bliver at vækste Infomedias enterprise-kunder samt udvikle og løfte vores mindre kunder med potentiale til vores enterprise-løsninger.

Vi har i de seneste år udviklet vores løsnings- og produktportefølje markant, hvilket har åbnet dørene for helt nye kundemuligheder. Derfor har vi nu brug for dig til at hjælpe med at udbygge Infomedias position som leverandør af datadrevne kommunikationsindsigter til vores nordiske kunder på tværs af flere lande.

Som vores nye Client Development Manager får du muligheden for at arbejde i et miljø, hvor korte beslutningsveje og en uformel, flad organisationsstruktur baner vej for en varieret og spændende dagligdag. I jobbet kan du bl.a. forvente at skulle:

 • Skabe og videreudvikle en differentieret portefølje af velrenommerede virksomheder med vækstpotentiale.
 • Være bannerfører for mer- og krydssalg igennem relationer og netværk.
 • Arbejde tæt sammen med husets konsulenter og specialist-teams for at kunne præsentere skarpe anbefalinger og værdiskabende løsninger.
 • Agere konsulent, der udfordrer og rådgiver vores største kunder op mod deres forretningsmæssige målsætninger.
 • Arbejde med B2B-salg mod de største top1000-virksomheder, herunder bl.a. arbejde strategisk og løsningsorienteret i forhold til kundernes missioner og planer.  

Om dig og dine kompetencer

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. en bachelor eller kandidatgrad, der har givet dig nogle af de færdigheder, vi søger. Samtidig har du formentlig 2-3 års praktisk erfaring fra en kundevendt, kommerciel rolle.

Det vigtigste er, at du:

 • Har en vindermentalitet og positiv smilende attitude, der viser, at du ikke giver op og er motiveret for at skabe resultater for dine kunder.
 • Har et sundt, positivt mindset med en løsningsorienteret tilgang, hvor kunden er i centrum.
 • Har kommercielt fokus og gerne erfaring med at repræsentere og sælge et produkt baseret på digitale løsninger. Gerne SaaS.
 • Er vild med at rådgive og udvikle kunder inden for kommunikation og digitale løsninger, som gør data til indsigter, der skaber værdi for vores kunder.
 • Er dygtig til at begå dig blandt kunder fra direktøren til specialisten og afkode deres kommercielle udfordringer i relation til Infomedias ydelser og services.


Derudover er du en social og udadvendt person, der går på arbejde med et smil og bevarer roen i pressede situationer. Det falder dig naturligt at samarbejde med kollegaer på tværs af opgaver og kunder, og du vægter at bidrage til et fællesskab og et socialt miljø på en arbejdsplads.

Hvad kan vi tilbyde

 • Vi er en spændende arbejdsplads i udvikling og med kontorer i hele Norden.
 • Du får muligheden for at arbejde med nogle af Nordens største virksomheder, NGO’er og offentlige organisationer.
 • En attraktiv stilling med plads til stor medbestemmelse samt personlig og faglig udvikling.
 • Et rigt, fagligt miljø og gode kollegaer, der altid er klar til at hjælpe.
 • En virksomhed med højt humør, mange sociale tilbud og månedlige fredagsbarer. Du vil føle dig velkommen og mærke vores særlige sammenhold allerede fra første dag.
 • Frihed under ansvar, højt til loftet og en flad virksomhedsstruktur.
 • En unik beliggenhed i hjertet af København med udsigt til Rundetårn.

Interesseret?

Der er tale om en fuldtidsstilling, og du vil få reference til salgsteamets Head of Private Sector. Ansættelse er hurtigst muligt efter aftale.

Vi glæder os til at læse din ansøgning og CV, som du kan sende ved at klikke på ’SØG DETTE JOB’ nedenfor. Bemærk at vi ikke modtager ansøgninger per mail, af hensyn til GDPR. Undlad også venligst at fremsende dokumenter med CPR-nummer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Dan Gadiel, Head of Private Sector, + 45 2939 0641, dga@infomedia.dk eller Ida Rytter Nielsen, Senior Client Relations Manager, +45 3062 0726, irn@infomedia.dk

Vi modtager ansøgninger frem til den 31. juli, og vi afholder samtaler løbende.

Ansøgningsfristen er udløbet

Ansøgningsfristen for dette job er udløbet. Se listen over aktuelle ledige stillinger her.

Om Infomedia

Infomedia er en førende nordisk media intelligence-virksomhed. Med avanceret teknologi, komplekse algoritmer og et team af dygtige medarbejdere, overvåger vi alt, hvad der bliver sagt og skrevet i alle medier over hele verden.

Vi har adgang til enorme mængder data, ny teknologi og erfarne folk, hvilket giver os en førende position i markedet for medieovervågning, medieanalyse og optimering af kommunikation. Vores mål er at give vores kunder vækst gennem bedre indsigt i et komplekst medielandskab.

Som markedsleder har Infomedia et ønske om at sætte nye standarder for virksomheders evne til at træffe de rigtige beslutninger omkring deres kommunikation i alle medier. På denne måde hjælper vi vores kunder med at nå deres forretningsmål og pleje deres omdømme.

Infomedia ejes af JP/Politikens Hus og Berlingske Media og vi løser opgaver for både nationale og internationale kunder. Vores partnerliste inkluderer bl.a. Hootsuite og Talkwalker som er blandt verdens førende inden for deres felt.

Alle ledige stillinger

Stilling
Sted
Ansøgningsfrist
Infomedia, København
08. aug 2021
Infomedia, København
11. aug 2021
Infomedia, København
31. dec 2022
E-paper med 5 tips til den bedste medieovervågning

5 tips til den bedste medieovervågning