• Prøv Infomedia
 • Log ind
 • Kontakt

Content Assistant til medieovervågning

Dette er et studiejob

Infomedia er et Nordisk media intelligence-hus, der er markedsledende inden for medieovervågning, medieanalyse og social media management i Danmark. Vi tror på, at kommunikation ændrer verden og har derfor eksperter inden for alt fra medieovervågning, social media-analyser, rådgivning og softwareudvikling. En stor del af os er vores ca. 60 dygtige studerende.

Vi søger en studerende til en stilling som Content Assistant til vores produktionsafdeling, som skal varetage medieovervågning for en række danske og internationale virksomheder og organisationer. Vi følger nyhedsstrømmen døgnet rundt og på tværs af medietyper, så vores kunder hver morgen kan modtage et skræddersyet overblik over den presseomtale, der er vigtig for dem. Infomedias produkter er et centralt redskab i deres hverdag, og de forventer høj kvalitet og rettidighed. Du skal være med til at sikre begge dele.

Din primære opgave bliver at relevansvurdere og udvælge medieindhold på baggrund af kundespecifikke krav.  Det vil sige læse, udvælge og afsende nyhedsartikler mm. til Infomedias kunder.

Stillingen inkluderer ikke content creation, men der vil løbende være mulighed for at deltage i andre opgaver og projekter, der matcher dine kompetencer og interesser.

Som Content Assistant starter din arbejdsdag allerede kl. 05.00 og slutter kl. 09.00, så det er vigtigt, at du kan stå tidligt op og få noget fra hånden med det samme.

Hverdagen er travl og i højt tempo, med skarpe deadlines. Du vil dog ikke være alene – vi arbejder tæt sammen om at nå vores opgaver og sørger for, at du bliver klædt på til dit arbejde.

Vi leder efter en kollega, der:

 • Er i gang med en mellemlang- eller videregående uddannelse og har minimum 1 år tilbage som studerende
 • Er samfundsmæssigt velinformeret og følger med i nyhedsstrømmen
 • Hurtigt kan identificere kernen i en tekst
 • Kan håndtere stramme deadlines uden at miste overblikket
 • Vægter samarbejde, tillid og åbenhed højt – ligesom vi gør
 • Er mødestærk, ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt

Det kan vi tilbyde

 • En arbejdsplads, i konstant udvikling med projekter i hele norden.
 • Et effektivt og kompetencestyrkende oplæringsforløb
 • En afdeling med højt til loftet, godt humør og søde kolleger
 • Gode muligheder for faglig udvikling
 • En arbejdsplads med mange studerende, gode sociale tilbud og månedlige fredagsbarer (som dog er midlertidigt lukket pga. corona).
 • Central beliggenhed midt i København
 • En afdeling med højt til loftet, godt humør og søde kolleger. Du vil føle dig velkommen og mærke vores helt særlige sammenhold allerede fra første dag.

Kort om stillingen

Der er tale om et studiejob på 8-15 timer om ugen med den primære arbejdstid i weekenderne. Vi er på udkig efter kandidater, der kan starte snarest muligt.

En vagt er på fire timer og det forventes at man som minimum kan dække én hverdag/uge og tre weekendvagter/måned.

Din uddannelsesretning er ikke så vigtig, men mere dine kompetencer og din vilje til at indgå i et team, som ofte har travlt.

Interesseret

Vi søger i alt fire nye kolleger igennem to ansættelsesrunder. Ansøgningsfristerne er:

 1. runde: frist 18. juni. Samtaler afholdes i uge 25.
 2. runde: frist 16. juli. Samtaler afholdes i uge 29.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Bjørg Ulsnes på bju@infomedia.dk

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund.

Vi ser frem til at læse din ansøgning og dit CV. Klik på knappen SØG JOB nedenfor for at ansøge. Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger herigennem. Undlad derfor venligst at sende din ansøgning via e-mail. Upload heller ikke dokumenter med CPR-nummer som eksempelvis eksamensbeviser af hensyn til GDPR.

Om Infomedia

Infomedia er en førende nordisk media intelligence-virksomhed. Med avanceret teknologi, komplekse algoritmer og et team af dygtige medarbejdere, overvåger vi alt, hvad der bliver sagt og skrevet i alle medier over hele verden.

Vi har adgang til enorme mængder data, ny teknologi og erfarne folk, hvilket giver os en førende position i markedet for medieovervågning, medieanalyse og optimering af kommunikation. Vores mål er at give vores kunder vækst gennem bedre indsigt i et komplekst medielandskab.

Som markedsleder har Infomedia et ønske om at sætte nye standarder for virksomheders evne til at træffe de rigtige beslutninger omkring deres kommunikation i alle medier. På denne måde hjælper vi vores kunder med at nå deres forretningsmål og pleje deres omdømme.

Infomedia ejes af JP/Politikens Hus og Berlingske Media og vi løser opgaver for både nationale og internationale kunder. Vores partnerliste inkluderer bl.a. Hootsuite og Talkwalker som er blandt verdens førende inden for deres felt.

Alle ledige stillinger

Stilling
Sted
Ansøgningsfrist
Infomedia, København
08. aug 2021
Infomedia, København
11. aug 2021
Infomedia, København
31. dec 2022
E-paper med 5 tips til den bedste medieovervågning

5 tips til den bedste medieovervågning