• Book en demo
 • Log ind
 • Kontakt

Content Assistant til Team Editing (studiejob, remote)

Er du studerende på en videregående uddannelse i Danmark, og er du glad for nyheder? Infomedia søger lige nu morgenfriske Content Assistants til at varetage medieovervågning for en række danske og internationale virksomheder og organisationer.
Infomedia følger nyhedsstrømmen døgnet rundt og på tværs af medietyper, så vores kunder hver morgen kan modtage et skræddersyet overblik over den presseomtale, der er vigtig for dem. Infomedias produkter er et centralt redskab i deres hverdag, og de forventer høj kvalitet og rettidighed. Du skal være med til at sikre begge dele.

Hvad går jobbet ud på?

Din primære opgave bliver at vurdere og udvælge medieindhold på baggrund af kundespecifikke krav. Vores kunder modtager deres daglige nyhedsoverblik om morgenen, så det er vigtigt, du kan stå tidligt op og få noget fra hånden med det samme.

Vores arbejde er afhængigt af, hvad der sker i mediebilledet, og nogle dage har vi travlt. Vi arbejder dog tæt sammen om at nå vores deadlines, og vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt godt på til at løse dine opgaver.

Dine kollegaer vil være en kombination af andre studerende og erfarne specialister. Du kommer til at indgå i en vagtplan, og dine vagter vil ligge i tidsrummet 5:00-9:00. Vi forventer, at du kan tage mindst to vagter om ugen, hvoraf en del vil være i weekenden eller på helligdage. Der vil dog være gode muligheder for at placere vagterne på de dage, der passer bedst ift. dit studie. Dit specifikke studie er underordnet, så længe du er nysgerrig og har lyst til at lære nyt.

Infomedia er en international virksomhed med hovedkvarter i København og kontorer i Aarhus, Oslo, Stockholm og Tallinn. Du kommer til at indgå i et team af studerende og specialister, der primært holder til i København, men til denne stilling søger vi også kandidater, der kan arbejde remote/hjemmefra. Du vil få udleveret en arbejdscomputer, men du skal have egen internet-forbindelse.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du…

 • Er studerende på en videregående uddannelse og har mindst et år tilbage af studierne
 • Kan arbejde 8-15 timer om ugen (hverdage og nogle weekender)
 • Er mødestærk, ansvarsbevidst og selvstændig
 • Er struktureret og kan håndtere stramme deadlines uden at miste overblikket
 • Er samfundsmæssigt velinformeret og følger med i nyhedsstrømmen

Til gengæld kan vi tilbyde...

 • Faglige udfordringer, relevant erfaring til cv’et og gode udviklingsmuligheder. Vores studerende er dygtige og får meget ansvar
 • En ung afdeling med knap 40 studerende fra forskellige studieretninger
 • Et anderledes indblik i medieverdenen
 • Højt til loftet, godt humør og masser af sociale arrangementer
 • Central beliggenhed midt i København
 • Fleksibilitet ift. vagter 

Interesseret?

Der er tale om et studiejob, og opstart er hurtigst muligt. Stillingen er en projektansættelse på 8 måneder med mulighed for forlængelse. Vi modtager ansøgninger frem til 15. september 2022. Samtaler vil blive afholdt løbende, og vi ansætter, når de rigtige kandidater er fundet.

Send din ansøgning og dit CV til os ved at klikke på ’SØG DETTE JOB’. Bemærk at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail af hensyn til GDPR. Undlad derfor venligst også at fremsende dokumenter med CPR-nummer.

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen, uanset køn, alder, religion og etnisk baggrund.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Content Specialist,  Michael Vaarning Hougaard på Michael.v.hougaard@infomedia.dk.

Om Infomedia

Infomedia er en førende nordisk media intelligence-virksomhed. Med avanceret teknologi, komplekse algoritmer og et team af dygtige medarbejdere, overvåger vi alt, hvad der bliver sagt og skrevet i alle medier over hele verden.

Vi har adgang til enorme mængder data, ny teknologi og erfarne folk, hvilket giver os en førende position i markedet for medieovervågning, medieanalyse og optimering af kommunikation. Vores mål er at give vores kunder vækst gennem bedre indsigt i et komplekst medielandskab.

Som markedsleder har Infomedia et ønske om at sætte nye standarder for virksomheders evne til at træffe de rigtige beslutninger omkring deres kommunikation i alle medier. På denne måde hjælper vi vores kunder med at nå deres forretningsmål og pleje deres omdømme.

Infomedia ejes af JP/Politikens Hus og Berlingske Media og vi løser opgaver for både nationale og internationale kunder. Vores partnerliste inkluderer bl.a. Hootsuite og Talkwalker som er blandt verdens førende inden for deres felt.

Alle ledige stillinger

Stilling
Sted
Ansøgningsfrist
Infomedia, København
15. aug 2022
Infomedia, København
31. aug 2022
Infomedia, København
31. aug 2022
Infomedia, København
31. aug 2022
Infomedia, Tallinn
31. aug 2022
Infomedia, København
01. sep 2022
Infomedia, København
15. sep 2022
Infomedia, København
31. dec 2022

Download whitepaper om employee advocacy