• Book en demo
 • Log ind
 • Kontakt

Content Assistant til Team Writing (studiejob, remote)

Er du studerende på en videregående uddannelse i Danmark, og leder du efter et udfordrende studiejob? Kan du formulere dig knivskarpt på skriftligt dansk og engelsk og skære en tekst helt ind til benet? Så kan det være dig, vi leder efter til vores team af morgenfriske skribenter.

Som studerende i Infomedias Writing-team vil din primære opgave være at skrive klare og koncise resuméer af nyhedsartikler og indslag fra radio og TV. Resuméerne bliver sendt direkte til vores kunder, hvor de udgør et vigtigt redskab i det daglige kommunikationsarbejde. Der forventes et højt kvalitetsniveau, og det skal du være med til at levere.

Vores kunder modtager deres daglige nyhedsoverblik om morgenen, så det er vigtigt, du kan stå tidligt op og få noget fra hånden. Dine vagter vil ligge i tidsrummet 5:00-9:30 på hverdage og 7:00-10:00 på helligdage og i weekender. Der vil være gode muligheder for at placere vagterne på de dage, der passer bedst ift. dit studie.

Infomedia er en international virksomhed med hovedkvarter i København og kontorer i Aarhus, Oslo, Stockholm og Tallinn. Du kommer til at indgå i et team af studerende og specialister, der primært holder til i København, tøv ikke med at sende en ansøgning hvis du ikke kan arbejde fra vores kontor i København, det vil nemlig være muligt at arbejde remote/hjemmefra. Du vil få udleveret en arbejdscomputer, men du skal have egen internet-forbindelse.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du…

 • Studerer på en videregående, akademisk uddannelse og har minimum et år tilbage af dit studie
 • Kan arbejde 10-15 timer om ugen, herunder i nogle weekender
 • Er samfundsmæssigt velinformeret og følger med i nyhedsstrømmen
 • Skriver grammatisk og sprogligt korrekt på dansk og engelsk
 • Kan håndtere stramme deadlines uden at miste overblikket
 • Vægter samarbejde, tillid og ansvar højt – ligesom vi gør

Til gengæld kan vi tilbyde...

 • Mulighed for at arbejde remote og fleksibilitet ift. vagter
 • Faglige udfordringer og relevant erfaring til cv’et
 • Gode muligheder for at hjælpe til med andre projekter og opgaver
 • Højt til loftet og godt humør. Vi har ofte sociale arrangementer

Interesseret?

Der er tale om et studiejob, og opstart er hurtigst muligt. Stillingen er en projektansættelse på 8 måneder med mulighed for forlængelse.

Send din ansøgning og dit CV til os ved at klikke på ’SØG DETTE JOB’ nedenfor. Bemærk at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail af hensyn til GDPR. Undlad derfor venligst også at fremsende dokumenter med CPR-nummer.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Eva Storgaard Christiansen på Eva.s.christiansen@infomedia.dk.

Vi modtager ansøgninger frem til 31. juli 2022. Samtaler vil blive afholdt løbende, og vi ansætter, når de rigtige kandidater er fundet.

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen, uanset køn, alder, religion og etnisk baggrund.

Om Infomedia

Infomedia er en førende nordisk media intelligence-virksomhed. Med avanceret teknologi, komplekse algoritmer og et team af dygtige medarbejdere, overvåger vi alt, hvad der bliver sagt og skrevet i alle medier over hele verden.

Vi har adgang til enorme mængder data, ny teknologi og erfarne folk, hvilket giver os en førende position i markedet for medieovervågning, medieanalyse og optimering af kommunikation. Vores mål er at give vores kunder vækst gennem bedre indsigt i et komplekst medielandskab.

Som markedsleder har Infomedia et ønske om at sætte nye standarder for virksomheders evne til at træffe de rigtige beslutninger omkring deres kommunikation i alle medier. På denne måde hjælper vi vores kunder med at nå deres forretningsmål og pleje deres omdømme.

Infomedia ejes af JP/Politikens Hus og Berlingske Media og vi løser opgaver for både nationale og internationale kunder. Vores partnerliste inkluderer bl.a. Hootsuite og Talkwalker som er blandt verdens førende inden for deres felt.

Alle ledige stillinger

Stilling
Sted
Ansøgningsfrist
Infomedia, Tallinn
30. jun 2022
Infomedia, København
31. jul 2022
Infomedia, København
01. aug 2022
Infomedia, København
31. dec 2022
E-paper med 5 tips til den bedste medieovervågning

5 tips til den bedste medieovervågning