• Book en demo
 • Log ind
 • Kontakt

Content Specialist

Infomedia søger en morgenfrisk Content Specialist til at varetage medieovervågning med mere for en række danske og internationale virksomheder og organisationer.
Infomedia følger nyhedsstrømmen døgnet rundt og på tværs af medietyper, så vores kunder hver morgen kan modtage et skræddersyet overblik over den presseomtale, der er vigtig for dem. Infomedias produkter er et centralt redskab i deres hverdag, og de forventer høj kvalitet og rettidighed. Du skal være med til at sikre begge dele.

Rollen som Content Specialist

En af dine primære opgave bliver at vurdere og udvælge medieindhold på baggrund af kundespecifikke krav. Flere af vores kunder modtager desuden nyhedsresumeer eller andre former for bearbejdet tekst, så vi ser gerne, at du kan skrive flydende og korrekt på både dansk og engelsk.

Som Content Specialist kommer din arbejdsdag til at starte allerede kl. 4.30 om morgenen, så det er vigtigt, du kan stå tidligt op og få noget fra hånden med det samme. Du vil dog ikke være alene – vi er et stærkt team, der arbejder tæt sammen om at nå vores deadlines.

Dine kollegaer vil både være erfarne specialister og unge studerende, så du skal være en holdspiller, der forstår værdien af samarbejde, kommunikation og feedback. Det er desuden en fordel, hvis du har lyst til at påtage dig en aktiv, koordinerende rolle i forhold til de studerende.

Derudover vil der være gode muligheder for at deltage i andre opgaver og projekter, der matcher dine kompetencer og interesser.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du…

 • Har en akademisk uddannelse på bachelorniveau eller højere. Det rigtige mindset er dog vigtigere end din specifikke baggrund og erfaring
 • Er fokuseret og kan håndtere stramme deadlines uden at miste overblikket
 • Skriver grammatisk og sprogligt korrekt på både engelsk og dansk
 • Er en holdspiller, der kan motivere og bidrage positivt til teamet
 • Er samfundsmæssigt velinformeret og følger med i nyhedsstrømmen

Til gengæld kan vi tilbyde...

 • En attraktiv arbejdsplads med fokus på udvikling og med kontorer i hele Norden
 • Dygtige og hjælpsomme kollegaer. Vi kommer fra mange forskellige baggrunde, men vi er stolte over at kalde os selv for ”nørder” inden for nyheder og medier
 • En stilling med plads til stor medbestemmelse, samt personlig og faglig udvikling
 • En virksomhed med højt humør, mange sociale tilbud og månedlige fredagsbarer. Du vil føle dig velkommen og blive en del af et sammentømret team fra første dag
 • Central beliggenhed i København med moderne kontorer og faciliteter inkluderende kantineordning samt gode personalemæssige forhold, herunder kunstforening og sociale aktiviteter
 • Vi er i en Global Compact-virksomhed, og tager vores sociale og samfundsmæssige ansvar alvorligt. Vores kaffe er fx dyrket 100% bæredygtigt i junglen i Laos. Vi betaler lidt mere for den, men så støtter vi samtidig en hel familie og hjælper med at bevare regnskoven.

Interesseret?

Stillingen er en fastansættelse på 30 timer om ugen, og opstart er hurtigst muligt. Vi modtager ansøgninger frem til 15. august 2022 og afholder løbende samtaler. Vi ansætter, når den rigtige kandidat er fundet.

Send din ansøgning og dit CV til os ved at klikke på ’SØG DETTE JOB’. Bemærk, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail af hensyn til GDPR. Undlad derfor venligst også at fremsende dokumenter med CPR-nummer.

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen, uanset køn, alder, religion og etnisk baggrund.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Production, Eva Storgaard Christiansen på Eva.s.christiansen@infomedia.dk.

Om Infomedia

Infomedia er en førende nordisk media intelligence-virksomhed. Med avanceret teknologi, komplekse algoritmer og et team af dygtige medarbejdere, overvåger vi alt, hvad der bliver sagt og skrevet i alle medier over hele verden.

Vi har adgang til enorme mængder data, ny teknologi og erfarne folk, hvilket giver os en førende position i markedet for medieovervågning, medieanalyse og optimering af kommunikation. Vores mål er at give vores kunder vækst gennem bedre indsigt i et komplekst medielandskab.

Som markedsleder har Infomedia et ønske om at sætte nye standarder for virksomheders evne til at træffe de rigtige beslutninger omkring deres kommunikation i alle medier. På denne måde hjælper vi vores kunder med at nå deres forretningsmål og pleje deres omdømme.

Infomedia ejes af JP/Politikens Hus og Berlingske Media og vi løser opgaver for både nationale og internationale kunder. Vores partnerliste inkluderer bl.a. Hootsuite og Talkwalker som er blandt verdens førende inden for deres felt.

Alle ledige stillinger

Stilling
Sted
Ansøgningsfrist
Infomedia, København
15. aug 2022
Infomedia, København
31. aug 2022
Infomedia, København
31. aug 2022
Infomedia, København
31. aug 2022
Infomedia, Tallinn
31. aug 2022
Infomedia, København
01. sep 2022
Infomedia, København
15. sep 2022
Infomedia, København
31. dec 2022

Download whitepaper om employee advocacy