• Prøv Infomedia
 • Log ind
 • Kontakt

Customer Care Agent (Dansk)

Er du på udkig efter nye eventyr? Trænger du til at komme udenlands og drømmer du om at forfølge en international karriere? Er du samtidig serviceorienteret og dygtig til at kommunikere på både dansk og engelsk? Så er det måske dig vi er på udkig efter til vores team af specialister i Estland.

Om jobbet

Som Customer Care Agent vil du blive en del af vores Customer Care Team og medvirke til at håndtere de daglige kundehenvendelser. Det betyder, at kundekontakt vil fylde meget i din hverdag og du vil få en afgørende rolle ift. at sikre opretholdelsen af en høj kundetilfredshed. Infomedia har specialiseret sig i at levere et vigtigt, strategisk produkt og vores kunder er afhængige af vores services, hvilket både kan være når de skal tage større, strategiske beslutninger, men også når mindre detaljer skal justeres på et dag-til-dag-niveau. Hos Infomedia holder vi meget af alle vores kunder og din vigtigste opgave som Customer Care Agent bliver at sikre, at vi altid giver vores kunder en god oplevelse, uanset hvem de er og hvornår de har brug for os.

Opgaverne består bl.a. af:

 • Varetagelse af kundehenvendelser pr. mail, chat og telefon
 • Opsætning og tilpasning af kunde-ordrer
 • Samarbejde med salgs-teamet med henblik på at sikre et højt niveau af kundeservice
 • Samarbejde med kollegaer i Tallinn og resten af det Nordiske Infomedia

Hvad vi forventer af dig?

 • At du har nogle års erfaring med kundesupport eller lignende
 • At du har gode samarbejdsevner
 • At du er interesseret i at lære nyt
 • At du har en positiv indstilling til udfordringer


Hvis du tilmed kan gebærde dig på svensk og/eller norsk, er det en fordel men ikke et krav.

Hvorfor flytte til Estland?

 • Vi tager godt imod dig og sørger for grundig vejledning i at flytte fra dit hjemland til Estland. Vores velkomstpakke inkluderer et betalt ophold på et lejligheds-hotel den første uge af dit ophold. Derudover vil vi hjælpe dig med at finde permanent bolig.
 • Vi er et internationalt, ungdommeligt og dynamisk team, der godt kan lide at tilbringe tid sammen. Både lokale kollegaer og andre tilflyttere vil sørge for, at du får al den støtte du har brug for ift. at falde til. Du kommer i øvrigt til at være i kontakt med vores danske team og får et netværk af nordiske kollegaer.
 • Vores kontor ligger i det populære Ülemiste City, sammen med andre internationale virksomheder, startups og teknologi-virksomheder.
 • Leveomkostningerne i Tallinn er lave, det er nemt at finde et billigt sted at bo med central beliggenhed og offentlig transport er gratis.
 • Estland er ikke kedeligt selvom det er billigt. Tvært imod er landet rigt på spændende oplevelser. Tallinn er en stolt by med en eventyrlig charme, smukke turistattraktioner, et levende natteliv og mange store festivaler.
 • Engelsk er meget udbredt og dine kollegaer vil primært være tilflyttede fra Danmark, Norge, Sverige og Finland.
 • Der er gratis adgang til sundhedsydelser for alle, der betaler skat i landet. Derudover sørger vi for at du bliver forsikret og du kan få tilskud til sports-aktiviteter.
 • Estland er spækket med muligheder for at stå på ski, dyrke is-skøjteløb, vinterbadning og om sommeren kan du nyde de dejlige sandstrande, parker og det varme vejr.
 • Du får mulighed for at arbejde sammen med nogle af de største virksomheder i Norden og kan senere hen forfølge en intern karriere i Danmark, Norge eller Sverige.

Interesseret?

Der er tale om en fuldtidsstilling og vi er løbende på udkig efter kandidater, som kan starte på et tidspunkt efter gensidig aftale. Du kan sende os din ansøgning og dit CV på enten dansk eller engelsk, ved at klikke på ’SØG DETTE JOB’ nedenfor.

Vi rekrutterer aktivt og der er på nuværende tidspunkt ingen deadline.

Undlad venligst at sende os dokumenter med dit personnummer, grundet GDPR.

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen, uanset køn, alder, religion og etnisk baggrund.

Du er velkommen til at kontakte vores Country Manager Mary på mary.virves@infomedia.eu hvis du har spørgsmål.

Om Infomedia

Infomedia er en førende nordisk media intelligence-virksomhed. Med avanceret teknologi, komplekse algoritmer og et team af dygtige medarbejdere, overvåger vi alt, hvad der bliver sagt og skrevet i alle medier over hele verden.

Vi har adgang til enorme mængder data, ny teknologi og erfarne folk, hvilket giver os en førende position i markedet for medieovervågning, medieanalyse og optimering af kommunikation. Vores mål er at give vores kunder vækst gennem bedre indsigt i et komplekst medielandskab.

Som markedsleder har Infomedia et ønske om at sætte nye standarder for virksomheders evne til at træffe de rigtige beslutninger omkring deres kommunikation i alle medier. På denne måde hjælper vi vores kunder med at nå deres forretningsmål og pleje deres omdømme.

Infomedia ejes af JP/Politikens Hus og Berlingske Media og vi løser opgaver for både nationale og internationale kunder. Vores partnerliste inkluderer bl.a. Hootsuite og Talkwalker som er blandt verdens førende inden for deres felt.

E-paper med 5 tips til den bedste medieovervågning

5 tips til den bedste medieovervågning