skip to Main Content
Infomedia Vinder 5 Awards Ved International Branchepris

Infomedia vinder 5 awards ved international branchepris

Infomedia vandt 5 priser på onsdagens AMEC Awards, der er en international branchepris for bedste kommunikationsmåling og -analyser.

Otte nomineringer blev til fem priser, og på de nyerhvervede priser står vi sammen med blandt andet Danish Crown, Landsindsatsen EN AF OS og norske NRK.

”På tværs af vores kontorer i Danmark, Norge og Sverige er vi blevet nomineret otte gange i syv kategorier. Det i sig selv er et dejligt skulderklap, men vi er stolte af også at kunne trække fem priser hjem for spændende projekter sammen med nogle af vores kunder,” siger Thomas Vejlemand, CEO i Infomedia.

Vi vinder en pris for et analysedashboard for Danish Crown, hvor de arbejder med sammenhængen mellem deres medieindsats og deres brandomdømme, en pris for en omfattende analyse af mediernes dækning af psykisk sygdom for Landsindsatsen EN AF OS og en pris for en social medie-analyse for NRK.

Derudover får Infomedia en pris for et live-dashboard for flere kunder, der indsamler data om medieomtalen af bæredygtighed og FN’s verdensmål, og for et analyseoverblik, som giver Infomedias kunder et overblik over deres vigtigste resultater.

Infomedia har de seneste år investeret i at løfte arbejdet med kommunikationsmåling og -analyser på tværs af sine kunder, og det er blevet til investeringer i analytiske kompetencer, nye teknologier og opkøb af virksomheder.

”AMEC Awards er for branchen, hvad Oscars er for Hollywood, og det er stort for os at blive anerkendt i international sammenhæng, hvor vi er oppe mod nogle af de allerstørste på markedet. Det er med til at manifestere, at Infomedia er en konkurrencedygtig aktør, når det kommer til at skabe værdi for kommunikations- og marketingansvarlige i nordiske virksomheder,” fortæller Thomas Vejlemand.

Det er i år 18. gang, AMEC Award afholdes, og du kan se listen over årets vindere her.

 

Back To Top