• Book en demo
 • Log ind
 • Kontakt

Sales Development Representative

Interesserer du dig for salg, branding og kommunikation? Så er det måske dig, vi leder efter. Infomedia søger lige nu en Sales Development Representative, som motiveres af at tale med kunder og udvikle deres forretning.

Du bliver en del af et velfungerende salgsteam i Nordens førende Media Intelligence-virksomhed, som bidrager til din faglige udvikling og styrker dine kommercielle kompetencer.

Rollen som Sales Development Representative

Med afsæt i vores forskellige markedsledende løsninger inden for Media Intelligence og Sociale Medier vil dit primære fokus være at opsøge nye kunder. Din arbejdsdag består typisk i at screene leads, opsøge kundeemner og booke kvalificerede møder med relevante beslutningstagere, som overvejende er kommunikations-, presse- og marketingchefer.

I dit opsøgende salgsarbejde arbejder du med forskellige salgsunderstøttende værktøjer som eksempelvis Salesforce, Marketing Automation, Social Selling via SoMe-kanaler samt traditionel mail og telefon.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige salgsteams, som inkluderer både New Business, Private og Public Sector primært i Danmark. Det forventes også, at du kan begå dig på engelsk både i skrift og i tale, da du også vil få til opgave at arbejde mod internationale virksomheder udenfor Danmark, hvor kundeemnerne er større og mere internationale.

Du bliver en del af et kompetent og dygtigt salgsteam, som sikrer dig en god onboarding og udvikling af dine personlige og faglige kompetencer. Over tid får du en veludviklet salgsværktøjskasse, som klæder dig godt på til en fremtidig salgskarriere.

Infomedia har +2.000 kunder i Danmark, et stærkt brand og et veletableret digitalt marketing-setup. Dette vil komme dig til gode i form af kvalificerede leads, som du løbende arbejder med i dit opsøgende salgsarbejde.

Da vores løsninger skræddersyes til den enkelte kundes behov, vil du igennem dialogbaseret og rådgivende salg, skulle sætte dig ind i måden den enkelte kunde arbejder med kommunikation og branding på, samt sikre at de løsninger vi tilbyder, tilfører værdi til både deres daglige og strategiske arbejde.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du…

 • elsker at tale med mennesker
 • behersker engelsk i skrift og i tale
 • er nysgerrig af natur
 • ikke er bange for at gå ”toe-to-toe” med både specialister og topledere
 • er samfundsmæssigt velinformeret og følger med i nyhedsstrømmen.

Det er en fordel, hvis du...

 • har en kommerciel uddannelse – evt. nyuddannet. Det rigtige mindset er dog vigtigere end din specifikke baggrund og erfaring
 • er mødestærk, ansvarsbevidst og selvstændig
 • trives i et dynamisk miljø
 • har interesse for salg, marketing, branding og kommunikation.

Hvad kan vi tilbyde dig?

 • En attraktiv arbejdsplads med fokus på udvikling og ekspansion i Europa
 • Et rigt fagligt miljø og gode hjælpsomme kollegaer
 • En stilling med plads til personlig og faglig udvikling
 • En virksomhed med højt humør, mange sociale tilbud og månedlige fredagsbarer. Du vil føle dig velkommen og blive en del af et sammentømret team fra første dag
 • Pension og sundhedsforsikring 
 • Central beliggenhed i København med moderne kontorer og faciliteter inklusiv kantineordning samt gode personalemæssige forhold, herunder kunstforening og sociale aktiviteter

Interesseret?

Der er tale om en fuldtidsstilling, og vi er på udkig efter kandidater, som kan starte snarest muligt. Vi er interesseret i at høre fra dig, hvis du ønsker en professionel salgskarriere eller er nysgerrig og ønsker at prøve kræfter med en mulig salgskarriere.

Send os en kort motiveret ansøgning eller et kort videoklip, hvor du sætter ord på, hvorfor netop du er den rette til jobbet sammen med et CV eller link til din opdaterede Linkedin-profil. Dette gør du ved at klikke på ’SØG DETTE JOB’ nedenfor. Bemærk at vi ikke modtager ansøgninger per mail af hensyn til GDPR.

Undlad derfor også venligst at fremsende dokumenter med CPR-nummer.

Vi afholder løbende samtaler, og Infomedia forbeholder sig retten til at lukke stillingsopslaget, når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Claus Frederiksen, Head of Sales, på telefon +45 2143 8177.

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund.

Om Infomedia

Infomedia er en førende nordisk media intelligence-virksomhed. Med avanceret teknologi, komplekse algoritmer og et team af dygtige medarbejdere, overvåger vi alt, hvad der bliver sagt og skrevet i alle medier over hele verden.

Vi har adgang til enorme mængder data, ny teknologi og erfarne folk, hvilket giver os en førende position i markedet for medieovervågning, medieanalyse og optimering af kommunikation. Vores mål er at give vores kunder vækst gennem bedre indsigt i et komplekst medielandskab.

Som markedsleder har Infomedia et ønske om at sætte nye standarder for virksomheders evne til at træffe de rigtige beslutninger omkring deres kommunikation i alle medier. På denne måde hjælper vi vores kunder med at nå deres forretningsmål og pleje deres omdømme.

Infomedia ejes af JP/Politikens Hus og Berlingske Media og vi løser opgaver for både nationale og internationale kunder. Vores partnerliste inkluderer bl.a. Hootsuite og Talkwalker som er blandt verdens førende inden for deres felt.

Alle ledige stillinger

Stilling
Sted
Ansøgningsfrist
Infomedia, København
15. aug 2022
Infomedia, København
31. aug 2022
Infomedia, København
31. aug 2022
Infomedia, København
31. aug 2022
Infomedia, Tallinn
31. aug 2022
Infomedia, København
01. sep 2022
Infomedia, København
15. sep 2022
Infomedia, København
31. dec 2022

Download whitepaper om employee advocacy