STUDIEJOB

Content Assistant til medieovervågning

Infomedia er et Nordisk media intelligence-hus, der er markedsledende inden for medieovervågning, medieanalyse og social media management i Danmark. Vi tror på, at kommunikation ændrer verden og har derfor eksperter inden for alt fra medieovervågning, social media-analyser, rådgivning og softwareudvikling. En stor del af os er vores ca. 60 dygtige studerende.

Vi søger en studerende til en stilling som Content Assistant til vores produktionsafdeling, som skal varetage medieovervågning for en række danske og internationale virksomheder og organisationer. Vi følger nyhedsstrømmen døgnet rundt og på tværs af medietyper, så vores kunder hver morgen kan modtage et skræddersyet overblik over den presseomtale, der er vigtig for dem. Infomedias produkter er et centralt redskab i deres hverdag, og de forventer høj kvalitet og rettidighed. Du skal være med til at sikre begge dele.

Din primære opgave bliver at relevansvurdere og udvælge medieindhold på baggrund af kundespecifikke krav.  Det vil sige læse, udvælge og afsende nyhedsartikler mm. til Infomedias kunder.

Stillingen inkluderer ikke content creation, men der vil løbende være mulighed for at deltage i andre opgaver og projekter, der matcher dine kompetencer og interesser.

Som Content Assistant starter din arbejdsdag allerede kl. 05.00 og slutter kl. 09.00, så det er vigtigt, at du kan stå tidligt op og få noget fra hånden med det samme.

Hverdagen er travl og i højt tempo, med skarpe deadlines. Du vil dog ikke være alene – vi arbejder tæt sammen om at nå vores opgaver og sørger for, at du bliver klædt på til dit arbejde.

Vi leder efter en kollega, der:

 • Er i gang med en mellemlang- eller videregående uddannelse og har minimum 1 år tilbage som studerende
 • Er samfundsmæssigt velinformeret og følger med i nyhedsstrømmen
 • Hurtigt kan identificere kernen i en tekst
 • Kan håndtere stramme deadlines uden at miste overblikket
 • Vægter samarbejde, tillid og åbenhed højt – ligesom vi gør
 • Er mødestærk, ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt

Det kan vi tilbyde

 • En arbejdsplads, i konstant udvikling med projekter i hele norden.
 • Et effektivt og kompetencestyrkende oplæringsforløb
 • En afdeling med højt til loftet, godt humør og søde kolleger
 • Gode muligheder for faglig udvikling
 • En arbejdsplads med mange studerende, gode sociale tilbud og månedlige fredagsbarer (som dog er midlertidigt lukket pga. corona).
 • Central beliggenhed midt i København
 • En afdeling med højt til loftet, godt humør og søde kolleger. Du vil føle dig velkommen og mærke vores helt særlige sammenhold allerede fra første dag.

Kort om stillingen

Der er tale om et studiejob på 8-15 timer om ugen med den primære arbejdstid i weekenderne. Vi er på udkig efter kandidater, der kan starte snarest muligt.

En vagt er på fire timer og det forventes at man som minimum kan dække én hverdag/uge og tre weekendvagter/måned.

Din uddannelsesretning er ikke så vigtig, men mere dine kompetencer og din vilje til at indgå i et team, som ofte har travlt.

Interesseret?

Vi søger i alt fire nye kolleger igennem to ansættelsesrunder. Ansøgningsfristerne er:

 1. runde: frist 18. juni. Samtaler afholdes i uge 25.
 2. runde: frist 16. juli. Samtaler afholdes i uge 29.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Bjørg Ulsnes på bju@infomedia.dk

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund.

Vi ser frem til at læse din ansøgning og dit CV. Klik på knappen SØG JOB nedenfor for at ansøge. Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger herigennem. Undlad derfor venligst at sende din ansøgning via e-mail. Upload heller ikke dokumenter med CPR-nummer som eksempelvis eksamensbeviser af hensyn til GDPR.

Ansøgningsfristen er udløbet

Ansøgningsfristen for dette job er udløbet. Se listen over aktuelle ledige stillinger her.

Om Infomedia

Infomedia sætter nye standarder for virksomheders evne til at træffe kvalificerede beslutninger på baggrund af en dyb indsigt et komplekst medielandskab.

Med avanceret teknologi, komplekse algoritmer og en masse dygtige medarbejdere overvåger og fortolker vi alt, hvad der er sagt og skrevet om virksomheder og organisationer på tværs af medier verden over.

Vi tilbyder en række attraktive produkter og løsninger, som giver vores kunder større konkurrencekraft. Herunder medieresearch, medieovervågning, medieanalyser, kommunikationsrådgivning samt digitale platforme til håndtering af sociale medier samt presserelationer.

Hver dag hjælper vi vores kunder med at nå deres mål og sikre dem et godt omdømme.