Digitale platforme

De bedste værktøjer til dit arbejde med sociale medier

Vi samarbejder med nogle af de bedste på markedet, så I kan få endnu mere succes på sociale medier.

DIGITALE PLATFORME

Håndter alle jeres digitale og sociale kanaler i hverdagen

Social Media Management
hootsuite-logo.svg

Hootsuite er en førende platform, der samler alle aktiviteter på sociale medier i ét dashboard.

Social medieovervågning og -analyse
talkwalker-logo.svg

Talkwalker er en prisvindende digital platform til overvågning og analyse af sociale medier.

Digital brand protection
zf.svg

ZeroFOX beskytter jer mod sikkerhedsrisici på tværs af SoMe, mobil, e-mail samt deep og dark web.

hootsuite-logo.svg
hootsuite

Den komplette platform til social media management

Hootsuite er en komplet platform til håndtering af sociale medier, der samler alle aktiviteter i ét skræddersyet dashboard. Følg, engagér og ræk ud til jeres brugere, fans og kritikere på over 65 sociale medier.

Fra Hootsuite kan I planlægge og udgive indhold til jeres profiler, overvåge samtaler og udvalgte emner, og besvare kommentarer og beskeder.

Bestem selv, hvordan dit eget dashboard skal se ud, og opret tilpassede dashboards til forskellige afdelinger og behov.

Talkwalker

Det intelligente værktøj til at lytte og forstå sociale medie

Talkwalkers AI-drevne platform leverer  indsigter, der hjælper virksomheder med at styrke deres brands på sociale medier. Med Talkwalkers lytte- og analyseværktøjer får I realtidsindsigt i, hvad der sker på alle sociale kanaler og online medier på tværs af 187 sprog. Det giver mulighed for at identificere en potentiel krise, før den rammer.

Mere end 2.000 førende globale brands har valgt Talkwalker, fordi deres stærke softwareplatform leverer værdifulde indsigter om deres målgruppers samtaler på tværs af sociale medier.

ZeroFOX

Den ultimative beskyttelse i sociale og digitale kanaler

Medarbejdere i virksomheder og organisationer er i stigende grad afhængige af eksterne digitale platforme til at kommunikere internt og eksternt, dele og gennemgå ideer, sælge produkter og meget mere. Disse platforme lever uden for jeres egne sikkerhedsrammer og kræver derfor en ny form for beskyttelse.

Ved hjælp af forskellige datakilder og kunstig intelligens identificerer og afhjælper ZeroFOX målrettede phishing-angreb, brandkapring og en lang række øvrige trusler mod jeres online brand.

Om vores partnere

Vi samarbejder med de bedste

Vi hjælper virksomheder og organisationer, der er førende i deres markeder. Det forpligter ikke bare os selv, men også vores partnere. Vi samarbejder derfor kun med de bedste.

Hootsuite er flere gange blevet udnævnt af Forrester som den førende platform til at finde, planlægge, håndtere og måle indhold på sociale medier. Talkwalker har vundet flere priser for deres teknologi og platform, og ZeroFOX er de førende på markedet inden for digital sikkerhed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag frisk inspiration max 1-2 gange ugentligt. Eksempelvis om spændende webinarer, whitepapers og gode cases. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.