skip to Main Content

DOWNLOAD

Trendanalyse 2017: Kommunikation i dag og i morgen

Hvordan understøtter kommunikation forretningen i de største danske virksomheder i 2017?

Vi bedt kommunikatører vurdere potentialet og brugen af en række teknologiske og kommunikative trends, og denne rapport giver dig derfor indblik i, hvad danske kommunikatører har fokus på i 2017.

Analysen er delt i to. Første del stiller skarpt på, hvordan der arbejdes med kommunikation i dag. Fokus er på kommunikationens rolle, og hvordan kommunikation understøtter virksomhedernes forretningsmæssige målsætninger. Du får blandt andet svar på, hvor kommunikationens konkrete effekt og værdi skabes, det ledelsesmæssige
buy-in og de ansvarsområder, som kommunikationsafdelingerne besidder i dag.

Anden del af analysen kigger frem og sætter fokus på fremtiden og de udfordringer og muligheder, den bringer. Analysen peger på de nye krav, kommunikationsafdelingens rolle, de teknologiske samt kommunikative trends og udfordringer samt de kompetencer, som en moderne kommunikatør skal besidde.

Overordnet tegner analysen et billede af en branche, som er i fuld gang med at tilpasse sig fremtidens krav. Den påpeger klare udfordringer og muligheder for at understøtte forretningen gennem kommunikation nu og i fremtiden.

Du er der næsten…
Hold øje med din indbakke!

Back To Top