skip to Main Content

Det skal du læse om employee advocacy

Øget reach og troværdighed

Gør det nemt for dine medarbejdere at dele godkendt indhold på tværs af egne kanaler, og øg virksomhedens reach og troværdighed på sociale medier. Når du tilrettelægger indhold, som medarbejderne frit kan dele på sociale medier, sikrer du, at budskabet er præcist og passer til jeres brand. Med Hootsuite Amplify får de adgang til et feed af godkendt indhold, der kan deles på Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.

Styrk dine sælgere med social selling

Med social selling kan dit salgsteam generere leads og øge omsætningen. Med Hootsuite Amplify’s intuitive app kan jeres salgskonsulenter holde sig opdaterede og dele relevant indhold, der kan åbne nye døre – også når de er på farten. Social selling giver op mod 20% flere leads og konverteringer, og du kan støtte og hjælpe jeres salgskonsulenter med at opbygge et netværk på sociale medier.

Få din CEO i gang på sociale medier

Topchefer kan med sociale medier skabe sig et stærkt brand og være med til at sætte dagsordenen. Hootsuite Amplify gør det nemt for din ledelse at få overblik og dele relevant indhold i en travl hverdag. Du kan tilpasse og pushe indhold til din CEO, CMO eller CFO, der med få klik kan dele på de kanaler, hvor han eller hun ønsker at være tilgængelig.

Beregn værdien af employee advocacy for din virksomhed

Indtast antallet af følgere på din virksomheds sociale kanaler

Employees

Virksomhedens reach

5

Virksomhedens potentielle reach med employee advocacy

50000

Jeres ansatte har i gennemsnit 200 venner på Facebook, 240 forbindelser på LinkedIn og 60 følgere på Twitter.

1: Onboard medarbejdere

Klæd dine medarbejdere på til at dele på sociale medier. Optimer deres digitale profiler, lær dem om best practice på sociale medier og onboard dem til Hootsuite Amplify.

2: Målret og del indhold

Med det rigtige tool kan du tilpasse og sende indhold til de rigtige medarbejdere. I Hootsuite Amplify kan du sørge for, at direktøren får ét budskab, mens salg får et andet.

3: Se resultater

Med få klik i Hootsuite Amplify kan dine medarbejdere dele relevant indhold på egne sociale kanaler. Det øger jeres reach og engagement.

Dine medarbejdere øger troværdigheden, hver gang de deler relevant indhold på egne kanaler

8X

mere engagement af medarbejdernes indhold

92%

af medarbejdernes følgere er nye for virksomheden

24x

flere delinger af medarbejdernes indhold

Få en gratis demo af Hootsuite Amplify

Bestil en demo af Hootsuite Amplify, og se hvor effektivt du kan arbejde employee advocacy, når du har det rigtige værktøj.