Hootsuite

hootsuite-logo.svg

Den komplette platform til social media management

Hootsuite er en førende social media management platform, der samler alle jeres aktiviteter fra kampagner til kundeservice på sociale medier i ét skræddersyet dashboard.

Planlæg indhold

Spar tid og kræfter ved at uploade og planlægge dit indhold på tværs af sociale medier. Upload det hele på én gang i CSV-format, eller brug Hootsuites planner.

Håndter indhold

Skræddersy indhold til alle jeres kanaler i Hootsuite, opret et bibliotek med godkendt og on-brand indhold, og repost relevant indhold på egne sociale medier.

Promover kampagner

Håndter promoverede kampagner fra den samme platform, du bruger til at styre dit organiske indhold og kundehenvendelser.

Overvåg omtaler

Hør hvad folk siger om jer,  jeres konkurrenter eller jeres produkter. Lyt med på relevante hashtags, nøgleord eller profiler direkte i Hootsuite.

Håndter kommentarer

Besvar indlæg og kommentarer nemt og enkelt. Godkend svar for at sikre hurtig feedback, som afspejler jeres brand og personlighed.

Analyser effekten

Opret nemt egne rapporter ud fra mere end 200 variable, der måler effekten af jeres sociale indhold på tværs af kanaler, kampagner og forretningsområder.

Beskyt jeres konti

Beskyt jeres brand via en nem og sikker adgang til jeres forskellige social media-konti, som teams på tværs af afdelinger kan få adgang til uden problemer.

Arbejd sikkert og fejlfrit

Giv kollegaer adgang til de profiler, tilladelser og netværk, de skal bruge. Brug de indbyggede procedurer for godkendelser og undgå fejl.

Integrér jeres data

Styrk samarbejdet på tværs, og integrér jeres CRM-system, mailplatform eller andre af de 250+ systemer, der kan anvendes direkte i Hootsuite.

Kom hele vejen omkring sociale medier med Hootsuite

KAMPAGNEplanlægning

Hootsuite Ads

Med Hootsuite Ads kan I nøjes med én platform til jeres annoncering og spare både tid og penge. Opret og test nemt hundreder af Facebook-, Instagram- og Google-annoncer på få minutter. Og forøg jeres konverteringer ved at håndtere og optimere målgrupper, placeringer og timing ét sted.

EMPLOYEE ADVOCACY / SOCIAL SELLING

Hootsuite Amplify

Brug jeres kollegaers sociale indflydelse og boost virksomhedens sociale rækkevidde. Med Hootsuite Amplify er det legende let at give medarbejdere mulighed for at dele jeres forhåndsgodkendte indhold på tværs af deres sociale netværk. Tilsammen er deres netværk stærkere end jeres eget.

PERFORMANCE DASHBOARD

Hootsuite Impact

Med Hootsuite Impact får I et bedre overblik over, hvordan sociale medier påvirker salget, så I nemmere kan påvise ROI. Opdag hvilke actions, I skal fokusere på for at øge resultaterne fra jeres organiske og betalte indhold på sociale medier.

SOCIAL INTELLIGENCE

Hootsuite Insights

Mærk følelsen af at kigge ned i millioner af kundesamtaler i realtid, og hold jer opdateret med vigtige trends. Med Hootsuite Insights kan I analysere millioner af realtidssamtaler online. Find fx ud af, hvad kunderne foretager sig og føler. 

Book en demo af Hootsuite​

Hootsuite er en alt-i-en platform til alle, der arbejder strategisk med sociale medier. Lad os give dig en demo og vise, hvordan I samler og styrker jeres indsatser på sociale medier ét sted.
Infomedia - Hootsuite app

Start med Hootsuite app'en

Publicer og rediger jeres sociale indhold, mens du er på farten og engager jeres målgrupper. Hent Hootsuite-appen til iPhone, iPad, iPod Touch og Android.

Infomedia + Hootsuite

Vi hjælper jer med at implementere Hootsuite, så platformen understøtter jeres udfordringer – og vi sørger for, at alle får den nødvendige oplæring.

Business case

Uanset om I måler succes på leads, budskaber eller kundetilfredshed kan Hootsuite hjælpe med at måle de rigtige KPI’er, så I ved, hvornår I har succes.

Workflows

Vi kortlægger jeres workflows, så Hootsuite kan effektivisere og optimere arbejdet med sociale medier. Både for social media managers, kundeservice og andre kollegaer.

Implementering

Vi har med stor succes implementeret Hootsuite i både private og offentlige organisationer. Det handler om intern forankring gennem oplæring og løbende træning.

Se også

OVERVÅGNING AF SOCIALE OG DIGITALE KANALER
talkwalker-logo.svg

Talkwalker er en prisvindende digital platform til overvågning og analyse af sociale medier.

PR Management
VOCAST

Med VOCAST får du skræddersyede medielister, presserum og billedbank samt presse- og nyhedsbrevsudsendelse i én digital platform.

Infomedia social media trends
TRENDGUIDE

De 15 vigtigste trends på sociale medier

Denne guide introducerer dig til de 15 trends, der får betydning for din strategi og dit arbejde med sociale medier.

Kontakt os

Kontakt os og oplev, hvordan Hootsuite kan gøre dit eget og dine kollegaers arbejde med sociale medier endnu nemmere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration til markedsføring og kommunikation, herunder f.eks. information om spændende webinarer og gode cases.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.