fbpx
Owly character love saffron1
Hootsuite saffron rgb

Social Media Management med Hootsuite

Planlæg og udgiv alt jeres indhold til sociale medier, håndtér jeres kundedialoger og meget mere fra ét sted. Hootsuite er verdens førende platform til social media management – og vi er deres eneforhandler og løsningspartner i Norden.

Hootsuite-black-rgb

Den komplette platform til social media management

Hootsuite er en førende platform til håndtering af virksomhedskommunikation via sociale medier. Hootsuite samler alle jeres aktiviteter fra kampagner til kundeservice på sociale medier i ét skræddersyet dashboard.

hootsuite mockup

Planlæg indhold

Spar tid og kræfter ved at uploade og planlægge dit indhold på tværs af sociale medier. Upload det hele på én gang i CSV-format, eller brug Hootsuites planner.

Håndter indhold

Skræddersy indhold til alle jeres kanaler i Hootsuite, opret et bibliotek med godkendt og on-brand indhold, og repost relevant indhold på egne sociale medier.

Promover kampagner

Håndter promoverede kampagner fra den samme platform, du bruger til at styre dit organiske indhold og kundehenvendelser.

Overvåg omtaler

Hør hvad folk siger om jer,  jeres konkurrenter eller jeres produkter. Lyt med på relevante hashtags, nøgleord eller profiler direkte i Hootsuite.

Håndter kommentarer

Besvar indlæg og kommentarer nemt og enkelt. Godkend svar for at sikre hurtig feedback, som afspejler jeres brand og personlighed.

Analyser effekten

Opret nemt egne rapporter ud fra mere end 200 variabler, der måler effekten af jeres sociale indhold på tværs af kanaler, kampagner og forretningsområder.

Beskyt jeres konti

Beskyt jeres brand via en nem og sikker adgang til jeres forskellige social media-konti, som teams på tværs af afdelinger kan få adgang til uden problemer.

Arbejd sikkert og fejlfrit

Giv kollegaer adgang til de profiler, tilladelser og netværk, de skal bruge. Brug de indbyggede procedurer for godkendelser og undgå fejl.

Integrér jeres data

Styrk samarbejdet på tværs, og integrér jeres CRM-system, mailplatform eller andre af de 250+ systemer, der kan anvendes direkte i Hootsuite.

Social media managerens foretrukne værktøj

Hootsuite anvendes af 18 mio virksomheder globalt og er blevet udnævnt til leder i 5 kategorier inden for Social Media Marketing Software. Heriblandt førstepladsen i Social Media Management.

G2 hootsuite arrow 1
Kilde: Software review sitet G2
Owly symbol love nocturn

Mere end 240 integrationer

Med mere end 240 integrationer understøtter Hootsuite’s platform de de mest krævende behov for at effektivisere arbejdet med sociale medier.

hootsuite integrations

Kom forrest på sociale medier med Hootsuite

KAMPAGNEplanlægning

Hootsuite Ads

Med Hootsuite Ads kan I nøjes med én platform til jeres annoncering og spare både tid og penge. Opret og test nemt hundreder af Facebook-, Instagram- og Google-annoncer på få minutter. Og forøg jeres konverteringer ved at håndtere og optimere målgrupper, placeringer og timing ét sted.

EMPLOYEE ADVOCACY / SOCIAL SELLING

Brug jeres kollegaers sociale indflydelse og boost virksomhedens sociale rækkevidde. Med Hootsuite Amplify er det legende let at give medarbejdere mulighed for at dele jeres forhåndsgodkendte indhold på tværs af deres sociale netværk. Tilsammen er deres netværk stærkere end jeres eget.

PERFORMANCE DASHBOARD

Hootsuite Impact

Med Hootsuite Impact får I et bedre overblik over, hvordan sociale medier påvirker salget, så I nemmere kan påvise ROI. Opdag hvilke actions, I skal fokusere på for at øge resultaterne fra jeres organiske og betalte indhold på sociale medier.

SOCIAL INTELLIGENCE

Hootsuite Insights

Mærk følelsen af at kigge ned i millioner af kundesamtaler i realtid, og hold jer opdateret med vigtige trends. Med Hootsuite Insights kan I analysere millioner af realtidssamtaler online. Find fx ud af, hvad kunderne foretager sig og føler. 

Book en demo af Hootsuite​

Hootsuite er en alt-i-en platform til alle, der arbejder strategisk med sociale medier. Lad os give dig en demo og vise, hvordan I samler og styrker jeres indsatser på sociale medier ét sted.
hootsuite contact
Infomedia - Hootsuite app

Publicer og rediger jeres sociale indhold på farten

Publicer og rediger jeres sociale indhold, mens du er på farten og engager jeres målgrupper. Hootsuite-appen fungerer til iPhone, iPad, iPod Touch og Android.

hootsuite infomedia red close

Infomedia hjælper jer med at implementere Hootsuite, så platformen understøtter jeres udfordringer – og vi sørger for, at alle får den nødvendige oplæring.

Business case

Uanset om I måler succes på leads, budskaber eller kundetilfredshed kan Hootsuite hjælpe med at måle de rigtige KPI’er, så I ved, hvornår I har succes.

Workflows

Vi kortlægger jeres workflows, så Hootsuite kan effektivisere og optimere arbejdet med sociale medier. Både for social media managers, kundeservice og andre kollegaer.

Implementering

Vi har med stor succes implementeret Hootsuite i både private og offentlige organisationer. Det handler om intern forankring gennem oplæring og løbende træning.

Hootsuite-black-rgb

Download Hootsuite's Social Trends 2024

Hootsuite kommer med deres bud på fremtidens markedsføring på sociale medier, social commerce og kundeservice.

Rectangle 148 1
Infomedia Blog

Læs mere på bloggen

Få inspiration, tips og gode råd om social media management og Hootsuite på vores blog.

Se også

EMPLOYEE ADVOCACY
HS amplify full logo black

Hootsuite Amplify gør det nemmere for dine medarbejdere at dele opslag om virksomheden og andre relevante emner på sociale medier.

OVERVÅGNING AF SOCIALE MEDIER
talkwalker logo

Med Talkwalkers lytte- og analyseværktøjer får du realtidsindsigt i, hvad der sker på alle sociale kanaler og onlinemedier på tværs af 187 sprog.

Kontakt os

Kontakt os og oplev, hvordan Hootsuite kan gøre dit eget og dine kollegaers arbejde med sociale medier endnu nemmere og mere effektivt.

hootsuite contact
Hand with phone 1

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration til markedsføring og kommunikation, herunder f.eks. information om spændende webinarer og gode cases.

Social Media Management med Hootsuite - book en demo

Medieovervågning
- vejen til indsigt

Få en demo af Hootsuite

Hootsuite er verdens førende platform til Social Media Management. Book en demo og oplev platformens avancerede værktøjer til dig, der arbejder seriøst med SoMe.

TEMPLATE

Download template til din kommunikationsplan