Arrangementer

Vi afholder løbende en række forskellige arrangementer, der med udgangspunkt i ny faglig viden eller aktuelle sager stiller skarpt på kommunikation og medier. Vores evalueringer viser, at 9 ud af 10 deltagere synes, at de har fået ny viden og inspiration til deres daglige arbejde, når de har deltaget i et af vores seminarer eller Go’ morgenmøder.

 

Hvis du også gerne vil deltage, kan du altid finde kommende arrangementer her på siden, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holde dig løbende orienteret.

 

Byg ad hoc-rapporter i Talkwalker

8. februar kl. 10:00
Webinar

På dette webinar lærer du at bygge en rapport i Talkwalker.   Din ad hoc-rapport er et skræddersyet dashboard, som viser det data, du har brug for, når du skal afrapportere på jeres aktiviteter på sociale medier. En rapport er god som uge- elle (...)

LÆS MERE & TILMELD

CEO Superbrands 2017

22. februar kl. 08:30
IDA Mødecenter

Det er tid til den årlige kåring af CEO Superbrands! Vi finder den topchef, der er kommet ud af 2017 med det bedste brand, og du får samme formiddag mulighed for at høre mere om, hvordan Christian Stadil, CEO for Thornico A/S, arbejder med at v (...)

LÆS MERE & TILMELD