Arrangementer

Vi afholder løbende en række forskellige arrangementer, der med udgangspunkt i ny faglig viden eller aktuelle sager stiller skarpt på kommunikation og medier. Vores evalueringer viser, at 9 ud af 10 deltagere synes, at de har fået ny viden og inspiration til deres daglige arbejde, når de har deltaget i et af vores seminarer eller Go’ morgenmøder.

 

Hvis du også gerne vil deltage, kan du altid finde kommende arrangementer her på siden, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holde dig løbende orienteret.

 

Træng igennem på Folkemødet

22. maj kl. 08:30
Infomedia

Folkemødet nærmer sig, og traditionen tro giver Infomedia indblik i, hvordan folkefesten på Bornholm udspiller sig i medierne før, under og efter de fire intense dage. Deltag i dette seminar, hvis du har brug for den sidste inspiration til, hvo (...)

LÆS MERE & TILMELD

Damixa: Når data fikser et utæt brand

29. maj kl. 08:30
Infomedia

Hos Damixa troede de, at dansk produktion var en vigtig salgsparameter, men kun 9% gik op i det. En grundig analyse gav Damixa indsigt i, hvad forbrugerne mener og lægger vægt på, og det ændrede radikalt Damixas opfattelse af dem selv og deres (...)

LÆS MERE & TILMELD

Folkemøde: Sociale medier - magi eller monster?

15. juni kl. 16:30
Grønbechs Hotel

De sociale medier kan være et monster, når shitstormen raser imod en, men sociale medier kan også bringe dit budskab til ikoniske højder, når de samlede kræfter støtter op om det.   Med hjælp fra et panel bestående af en topprofil fra erhver (...)

Læs mere

Folkemøde: Det danske landshold i medierne

16. juni kl. 16:30
Grønbechs Hotel

Fodboldfeberen raser løs ved VM, og ud over kampen på grønsværen, så betyder VM også en kommunikativ fest i medierne og på sociale medier.   Vi varmer op til Danmarks kamp mod Peru med et kig på omtalen af landsholdet i medierne før og nu – (...)

Læs mere