Afspil Radio24syv direkte i din medieovervågning

Du har i et år haft mulighed for at afspille radio- og tv-klip fra DR og TV 2 direkte i din medieovervågning - nu kan du også afspille klip fra Radio24syv.

 

Som de eneste i Danmark kan vi afspille tv- og radioklip fra DR, TV 2 og Radio24syv direkte i vores medieovervågningsportal. Det betyder, at når du, din virksomhed, jeres budskaber eller konkurrenter bliver nævnt i Radio24syv Nyhederne, TV AVISEN eller TV 2 Nyhederne, kan du afspille præcis det relevante klip direkte i din portal, hvis din medieovervågning indeholder tv- og radiokilder.

Afspil lydklip fra Radio24syv i din medieovervågning 

Indslagene fra Radio24syv findes på baggrund af de søgeord, der indgår i din medieovervågning, og det er præcis det klip, der er relevant for dig, der bliver vist i din medieovervågningsportal. Du behøver altså ikke spole frem for at finde det sted, hvor I bliver nævnt.

 

Du kan afspille lydklip fra nyhederne kl. 8.00, 12.00, 17.00 og 23.00 på Radio24syv. For DR gælder det nyhedsudsendelser fra DR1 og DR2, P1, P3 og P4, og for TV 2 gælder det nyhedsudsendelser fra TV 2, TV 2 News og TV 2s regionalstationer Syd, Nord, Østjylland, Midt/Vest, Lorry, Øst, Bornholm og Fyn.

 

Alle klip er tilgængelige i din medieovervågning i 90 dage, og du kan se dem så ofte, du vil på din computer, telefon eller tablet. Men kun hvis du har radio- og tv-kilder med i din medieovervågning.

Brian-Green-Olesen.png

Brian Green Olesen

Vores Head of Product Development. Har fingrene nede i produkterne og sørger for konstant at fodre vores udviklere med kundeønsker, så alle detaljer spiller sammen. Fang Brian på +45 60 70 53 95 eller på bo@infomedia.dk.

Find Brian Green Olesen her