Karriere hos infomedia

Vil du være med til at styrke vores analyse- og rådgivningsteam?

Vi styrker vores analyse- og rådgivningsteam, og søger derfor to nye kollegaer til at rådgive vores kunder i hhv. den private og offentlige sektor.

infomedia consulting

Infomedia Consulting søger flere analytikere og rådgivere

Infomedias ydelser indenfor medieovervågning og medieanalyser er blandt de mest anerkendte i markedet. Hver dag skaber vi overblik og indsigt i et kaotisk medielandskab for nogle af landet største virksomheder og organisationer. 

Vores kunder kan ikke blive kloge nok på, hvordan deres kommunikation fungerer i markedet. Derfor søger vi flere kollegaer inden for analyse og kunderådgivning i både den private og offentlige sektor.

Vil du skabe succes for nogle af vores største kunder?

Lise sparre, chief consulting officer
vi søger

Analytiker og rådgiver til den private sektor

Infomedia Consulting leverer analyser og rådgivning til Infomedias største kunder. I den private sektor drejer det sig som markedsledere indenfor mange forskellige brancher i Danmark og internationalt.

Som analytiker og rådgiver har du en særlig erfaring indenfor denne sektor. Du forstår virksomheders kommunikative udfordringer og har konkret erfaring med at udforme og perspektivere analyser på ledelsesniveau til større virksomheder. 

Har du lyst til at udforme analyser og rådgive vores største private kunder?

vi søger

Analytiker og rådgiver til den offentlige sektor

Infomedia har flere store offentlige kunder som inkluderer ministerier, styrelser, interesseorganisationer mv.

Som analytiker og rådgiver har du en særlig erfaring inden for denne sektor. Det gør dig i stand til at navigere og forstå de særlige kommunikative udfordringer i en politisk styret organisation.

Har du lyst til at udforme analyser og rådgive vores største offentlige kunder?

Du kommer i godt selskab

Du kommer til at arbejde sammen med ledelsen inden for kommunikation, PR og marketing i nogle af landet største virksomheder og organisationer.

om infomedia

Sådan er vi

Det er en særlig oplevelse at starte hos Infomedia. Fra første dag vil du opleve at blive budt godt velkommen af kollegaer med et stærkt sammenhold i en sund kultur.

Høj faglighed

Vi hylder og respekterer fagligheden og arbejder i tværfaglige teams med mange forskellige ekspertområder.

Stærkt sammenhold

Vi styrer mod fælles mål og vi hjælper altid hinanden i mål. Hos Infomedia er du aldrig alene, men har masser af kollegaer, der støtter og hjælper dig.

Socialt interesserede

Vores Social Club afholder mange sjove events. Vi har det sjovt sammen hos Infomedia – også når det er fredag og klokken er blevet 16.

Stærk position

Vi har en stærk position og er både  kendte og anerkendte i vores marked. Det sparer dig for talen om, hvem vi er, når du henvender dig til potentielle kunder.

Branche i udvikling

Måling af kommunikationseffekt og levering af indsigter på baggrund af data er efterspurgt. Vi er derfor en del af en branche i stærk udvikling. 

Nye teknologier

Vores branche kom fra en verden med presseklip i brune kuverter. I dag arbejder vi 100% digitalt. Både med kunstig intelligens og andre spændende teknologier.

Interessante kunder og opgaver

I vores analyse- og rådgivningsafdeling servicer vi nogle af landet største virksomheder og organisationer. Og vi leverer ydelser, de ikke kan få andre steder i markedet.

I hjertet af København

Vi har udsigt til Rundetårn og mindre end et par minutter til Nørreport og Metro. Walk-and-Talks med en kop god kaffe i indre by er hyggelig del af hverdagen.

Gode kollegaer i hele Norden

Vi har et nordisk mindet og deler vores ideer, koncepter og succeshistorier kollegaer i hele Norden. Du bliver en del af vores nordiske fora for analyse og rådgivning.

Vil du høre mere?

Har du lyst til at vide lidt mere, inden du søger? Så er det helt OK. Ring på +45 30 22 98 94 og få en snak med Chief Consulting Officer Lise Sparre. Du kan også maile hende på lise.h.sparre@infomedia.dk