lb hero new
ON DEMAND WEBINAR

Hvorfor er nogle brands mere populære blandt deres publikum end andre? Tilmeld dig dette webinar med vores partner, Talkwalker, og hør mere om, hvorfor de mest populære brands i Norden er så populære. 

ON DEMAND WEBINAR

Sådan bliver I et "Love Brand"

Hvem er de mest populære brands i Norden i 2022? Og hvad er nøglen til deres succes og status som et “Love Brand”? Dét er emnet for vores kommende webinar med vores partner, Talkwalker. Baseret på Talkwalkers Brand Love-metode gennemgik de over 1.500 globale brands og har i kombination med andre regionale ranglister fundet frem til de 10 mest populære brands i Norden. Tilmeld dig og hør, hvordan man bliver et populært brand.

Vidste du, at de mest populære brands vækster næsten 3 gange hurtigere end gennemsnittet for deres industri? Og det er ikke det hele. De samme brands oplever også mere positiv omtale fra forbrugere og større kundeloyalitet; og det er mere sandsynligt, at de med succes kan prissætte deres produkter eller ydelser højt. Så hvordan er de nået dertil? Talkwalker har analyseret over 2,6 milliarder samtaler, og én ting står klart: Man skal ikke negligere sociale medier og bæredygtighed, hvis man ønsker at kunne kalde sig et af de mest populære brands.

Lær hvad der skal til for at blive et “Love Brand” i vores kommende webinar, hvor vi afslører Nordens 10 mest populære brands og diskuterer, hvorfor dét at være et populært brand er så vigtigt.

Et webinar fuld af spændende indsigter

Deltag i webinaret og lær:

  • hvordan du overvåger jeres brand på sociale medier ved at måle Tillid, Passion og CSAT scorer
  • hvorfor sociale medier er afgørende for at komme tættere på forbrugerne og borgerne
  • hvordan du med den rigtige sociale mediestrategi bliver et “Love Brand”
  • hvordan du bruger data til at forstå jeres publikum, tilpasse jeres kommunikation og levere kampagner, der skaber resultater

Webinaret foregår på engelsk. Har du ikke mulighed for at deltage i webinaret? Så tilmeld dig alligevel – alle tilmeldte modtager en optagelse, når webinaret er slut.

Oplægsholdere

Webinaret foregår på engelsk.

Jack Richards round
talkwalker logo

Jack Richards

Marketing Manager – Northern Europe, Talkwalker

Laurits Laessoe round
InfomediaLogo blue wide RGB

Laurits Læssø Macel

Head of Partnerships and Solutions, Infomedia Danmark

Tilmelding

Udfyld formularen og modtag et link til dette webinar.

Om Talkwalker

Talkwalker leverer forbrugerindsigter via sociale medier og hjælper dermed brands med at få større gennemslagskraft i deres markedsføring og kommunikation.

Talkwalkers lytte- og analyseplatform gør mere end 2.500 virksomheder verden over i stand til at beskytte deres brand, måle deres indvirkning og få de essentielle forbrugerindsigter, der driver købsbeslutninger.

I en verden fuld af digitale samtaler har de mest succesrige, globale brands en platform til social listening. Med Talkwalker kan du opdage, forstå og udlede de mest værdifulde indsigter fra dine målgrupper og identificere emner, der trender på sociale medier.

talkwalker logo white 1 1

Om Infomedia

Kommunikation kan vælte regimer, afgøre valg og skabe ikoniske brands. Den rette kommunikation på rette tid og sted kan vinde markedsandele, manifestere et brand, øge omsætningen og minimere risici.

Men med 350.000 tweets i minuttet, 30.000 timers nye YouTube-videoer i timen og over 2 mio. nye onlineartikler i døgnet, har det aldrig været sværere at holde overblikket – og samtidig aldrig været lettere at måle på det forkerte.

Infomedia er den strategiske partner, der omsætter det kaotiske mediebillede til overblik, indsigter og rådgivning, der skaber handling og gode resultater.

infomedia logo white 1

Modtag invitationer til vores webinarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration til din markedsføring og kommunikation. Fx spændende cases og invitationer til webinarer.