Media Monitoring Specialist til medieovervågning

Er du på udkig efter nye eventyr? Trænger du til at komme udenlands og drømmer du om at forfølge en international karriere? Er du detaljeorienteret og er du dygtig til at kommunikere på både dansk og engelsk? Så er det måske dig vi er på udkig efter til vores team af specialister i Estland.

Dine opgaver

Hos Infomedia følger vi nyhedsstrømmen døgnet rundt og på tværs af medietyper, så vores kunder hver morgen kan modtage et skræddersyet overblik over den presseomtale, der er vigtig for dem. Vores produkter er dermed et centralt redskab i deres hverdag, og de forventer høj kvalitet og rettidighed – vi har brug for dig, til at hjælpe med at sikre begge dele. Som specialist inden for medieovervågning vil du blive ansvarlig for en manuel udvælgelse og analyse af danske samt internationale artikler til vores kunder.

For at lykkes i rollen, bør du interessere dig for medier og nyheder og det er vigtigt, at du er i stand til at sætte dig ind i dine kunders perspektiv.

Vores kunder modtager deres udvalgte medieindhold om morgenen, så de fleste af dine arbejdsdage vil starte tidligt.

Arbejdsopgaverne består bl.a. af

 • Udvælgelse af artikler blandt morgendagens nyheder for specifikke kunder
 • Analyse af medieindhold, ud fra forskellige kunderelevante parametre

Tværgående kommunikation med kollegaer i Estland og Danmark

Hvad vi forventer af dig

 • God forståelse for medier og hvordan de opererer
 • Evnen til at begå dig på dansk og engelsk, både i tale og på skrift
 • Gode samarbejds- og kommunikative evner
 • Evnen til at holde fokus og arbejde med stramme deadlines
 • Lysten til at blive en ekspert i Infomedias systemer og programmer
 • At du brænder for at levere et kvalitetsprodukt til kunderne på daglig basis

Erfaring med medier og journalistik er ikke et krav, men det er en fordel hvis du har en universitetsgrad på minimum bachelor-niveau.

Hvorfor flytte til Estland?

 • Vi tager godt imod dig og sørger for grundig vejledning i at flytte fra dit hjemland til Estland. Vores velkomstpakke inkluderer et betalt ophold på et lejligheds-hotel den første uge af dit ophold. Derudover vil vi hjælpe dig med at finde permanent bolig.
 • Vi er et internationalt, ungdommeligt og dynamisk team, der godt kan lide at tilbringe tid sammen. Både lokale kollegaer og andre tilflyttere vil sørge for, at du får al den støtte du har brug for ift. at falde til.
 • Vores kontor ligger i det populære Ülemiste City, sammen med andre internationale virksomheder, startups og teknologi-virksomheder.
 • Leveomkostningerne i Tallinn er lave, det er nemt at finde et billigt sted at bo med central beliggenhed og offentlig transport er gratis.
 • Estland er ikke kedeligt selvom det er billigt. Tvært imod er landet rigt på spændende oplevelser. Tallinn er en stolt by med en eventyrlig charme, smukke turistattraktioner, et levende natteliv og mange store festivaler.
 • Engelsk er meget udbredt og dine kollegaer vil primært være tilflyttede fra Danmark, Norge, Sverige og Finland.
 • Der er gratis adgang til sundhedsydelser for alle, der betaler skat i landet. Derudover sørger vi for at du bliver forsikret samt et tilbud om tilskud til sports-aktiviteter.
 • Estland er spækket med muligheder for at stå på ski, dyrke is-skøjteløb, vinterbadning og om sommeren kan du nyde de dejlige sandstrande, parker og det varme vejr.
 • Du får mulighed for at arbejde sammen med nogle af de største virksomheder i Norden og kan senere hen forfølge en intern karriere i Danmark, Norge eller Sverige.

Fangede vi din interesse?

Der er tale om en fuldtidsstilling og vi er på udkig efter kandidater, der kan starte i midten af august eller efter nærmere aftale. Du kan sende os din ansøgning og dit CV på enten dansk eller engelsk, ved at klikke på ’SØG DETTE JOB’ nedenfor.

Undlad venligst at sende os dokumenter med dit personnummer, grundet GDPR.

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen, uanset køn, alder, religion og etnisk baggrund.

Du er velkommen til at kontakte vores Country Manager Mary på mary.virves@infomedia.dk, hvis du har spørgsmål.

Deadline for at søge er den 31. juli 2021.

Ansøgningsfristen er udløbet

Ansøgningsfristen for dette job er udløbet. Se listen over aktuelle ledige stillinger her.