skip to Main Content

Mediearkiv for studerende og skoleelever

Er du studerende eller skoleelev, har du sandsynligvis gratis adgang til Infomedias mediearkiv.

En lang række af de største danske uddannelsesinstitutioner har en aftale om adgang til Mediearkivet. Dermed har de sikret, at du som studerende eller skoleelev har gratis adgang til at søge i Danmarks største online mediearkiv.

Sådan får du login til Infomedias mediearkiv som studerende

Som studerende har du altid mediearkivet inden for rækkevidde gennem din uddannelsesinstitution. Mangler du login til Mediearkivet, skal du kontakte din uddannelsesinstitution for at få brugernavn og password.

Hvis din uddannelsesinstitution ikke har indgået en aftale med Infomedia, kan du kontakte dit lokale bibliotek, hvor du også har mulighed for at søge i Infomedias mediearkiv.

Sådan logger du ind som studerende

Har du Uni-login, kan du logge ind via SkoDa.

Er du i tvivl om dit login: Kontakt din uddannelsesinstitution for at få information om, hvordan du logger ind. Dette varierer nemlig afhængig af, hvilken uddannelsesinstitution du er tilknyttet.

Sådan får du login til Infomedias mediearkiv som skoleelev

Som skoleelev har du altid mediearkivet inden for rækkevidde gennem din skole, da SkoDa har indgået en aftale med Infomedia om adgang til Mediearkivet. Mangler du login til Mediearkivet, skal du kontakte biblioteket på sin skole for at få brugernavn og password.