Lyt og lær: Kom godt i gang med social listening

At lytte er essentielt, når du skal opbygge, udvikle og måle effekten af din strategi for kommunikation på sociale medier. Social listening gør dig i stand til at tage beslutninger på baggrund af data frem for mavefornemmelse. Her er vores råd til at komme i gang med social listening.

Læs mere

Dansk, internationalt, earned eller owned? Vi dækker stort set alt

Det indeholder din overvågning af sociale medier

 • Dækkende søgning

  Vores eksperter hjælper dig med at opsætte de søgninger, du har brug for. Uanset om det er på produkter, konkurrenter eller bestemte sager.

 • Løbende vedligehold

  På sociale medier går det hurtigt, og du får derfor brug for løbende vedligehold af din overvågning. Vi hjælper med at sikre en relevant overvågning.

 • Direkte adgang til data

  Du kan selv snuse rundt i data, tweets og billeder, eller vi kan hjælpe dig med at opsætte et dashboard, så du nemt kan få overblikket.

 • Daglige mails

  Få en daglig status på, hvad der bliver talt om på sociale medier - eller bliv advaret, når der sker noget særligt på jeres kanaler.

Pris

Prisen for din overvågning af sociale medier afhænger af, om du selv vil rode i data, eller om vi skal gøre det for dig. Derfor lægger vi vægt på at give dig en ordentlig rådgivning fra start, så vi finder en løsning, der passer til dit behov.

Kom godt i gang

Startpakken for et år: 30.000 kr.

Kom godt i gang-pakken indeholder en licens til Talkwalker, hjælp til opsætning af din søgning, adgang til samtlige funktioner i Talkwalker, dashboards, mails og support.

Bliv ringet op

Analyser

Vi aftaler en pris

Hver uge, måned eller kvartal laver vi en analyse af dine kampagner og performance på sociale medier. Vi skræddersyr analysen til dit behov og aftaler en pris derefter. Hør om dine muligheder.

Bliv ringet op