Medieovervågning

Vi overvåger alle jeres omtaler. Minut for minut

Infomedia tilbyder markedets bredeste og dybeste medieovervågning og giver dig det hurtige overblik hver dag.

Infomedia medieovervågning
PRINT / WEB / SOCIALE MEDIER / TV / RADIO

Medieovervågning med størst bredde, dybde og præcision

Vi tilbyder branchens absolut bredeste, dybeste og mest præcise dækning på tværs af medier og bag betalingsmure. Lokalt, nationalt og globalt.

Print

Vi giver dig et præcist overblik over alle dine omtaler i printmedier. Fra landsdækkende aviser og regionale- og lokale dagblade ned til mindste nichemedie. Ikke bare nationalt, men også globalt.

Infomedia har de bedste samarbejdsaftaler med medierne, og vi tilbyder derfor fuldtekstvisning af flere trykte artikler end andre – men stadig uden at gå på kompromis med mediernes ophavsret.

Web

Vi finder frem til alt, hvad der bliver sagt og skrevet i alverdens online nyhedsmedier, så du får et komplet overblik. Du har adgang til artikler bag mange betalingsmure på tværs af danske og internationale medier, og vores dækning af online nyhedsmedier er helt unik.

image_web.png
Infomedia social media overvågning

Sociale medier

Vi overvåger sociale medier, så I kan holde jer på toppen af alle omtalerne.

Med overvågning af sociale kanaler får du indsigt i, hvad jeres målgruppe, interessenter eller influencers siger om jer, jeres produkter eller jeres konkurrenter på tværs af sociale medier fra Facebook til Reddit.

TV

Tv-nyheder udkommer i dag som en lind strøm hele døgnet. Vi følger med og holder et vågent øje med de største tv-udsendelser. Vi tilbyder en skræddersyet overvågning af tv-medier på markedet i både Danmark og resten af verden.

Infomedia tv medieovervågning
image_radio

Radio & podcast

Også på radio- og podcastområdet, slår vi ørerne ud for at holde jer opdateret. Døgnet rundt, minut for minut. Vores avancerede teknologi finder alle de omtaler, der er vigtige for jer og vi kan skræddersy jeres løsning helt ned til mindste detalje.

e-paper

5 tips til den bedste medieovervågning

En god medieovervågning kan give indblik i effekten af PR- og kommunikationsafdelingens indsatser, den kan tippe salgsafdelingen om nye forretningsmuligheder, eller den kan give marketing et uundværligt indblik i branchen og konkurrenterne.

I dette e-paper giver vi dig fem anbefalinger til, hvordan du får den bedste medieovervågning.

Få det komplette overblik over alle jeres medieomtaler

Ingen tilbyder en bredere og dybere dækning af jeres kommunikation og omtaler i samtlige medier. Kontakt os og få et tilbud på medieovervågning.

Vi dækker hele mediebilledet

Vi tilbyder den bredeste dækning af hele mediebilledet. På tværs af print, web, social, radio og tv. I Norden og i den store verden.

Vi lukker dig ind bag betalingsmure

Vi går helt i dybden og dækker ned til mindste detalje. Selv bag betalingsmure. Det giver det komplette overblik hver dag.

Vi tilbyder dig en unik løsning

Vi skræddersyr jeres medieovervågning med unik søgeteknologi. Det giver både høj fleksibilitet og stor præcision.

Vi sørger for, at du er den første, der får besked​

Få besked på mobilen samme minut, som I bliver omtalt, bliv opdateret hver morgen med en daglig mail, eller få det forkromede overblik i vores medieovervågningsportal. Det er medieovervågning på dine præmisser.

Dagligt overblik på mail

Med Infomedias daglige medieovervågning leveret i indbakken er du opdateret og har det nødvendige overblik hver eneste dag.

Realtime alerts på mobil

Vores app holder dig opdateret time for time, minut for minut. Du styrer selv dine alerts, som tilpasser sig efter dit behov.

Fuld kontrol online

Du får det fulde overblik og dybere indsigter via vores medieovervågningsportal. Søg, organiser, arkiver og meget mere.

Sådan hjælper vi

Omfattende data, avanceret teknologi og branchens bedste folk hjælper hver dag virksomheder og organisationer med at skabe gode resultater. Vi kan også gøre det for dig.

Kommunikationsansvarlige har et stigende behov for at overvåge, analysere og optimere deres kommunikation. Lokalt, regionalt, nationalt og globalt. På print, web, sociale medier, tv, radio, podcasts – ja, selv på deep og dark web.

Infomedia har de største ører indenfor medieovervågning og opsnapper alt, hvad der bliver sagt og skrevet om dit brand, dine konkurrenter, din branche – og alle andre ting, som påvirker din virksomheds position og omdømme. Vi sørger for, at du altid er den første til at få besked, så du er på forkant og kan optimere jeres kommunikation.

Enhver ansvarlig for marketing og digitale kanaler har behov for at forstå deres markeder, målgrupper og medier – og for at få indblik i, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. Infomedia har både avanceret AI-teknologi, digitale værktøjer, analytikere og rådgivere, der er klar til at finde svarene.

Få vigtig viden om hvem, hvornår, hvor og hvordan kundesegmenter reagerer på jeres produkter, brands og kampagner. På den måde kan du skabe indhold og budskaber baseret på fakta fremfor mavefornemmelser – og komme hurtigere til målet.

Mon medieovervågning og medieanalyser kan gøre noget specielt for salgsansvarlige? Det korte svar er: Ja. De rigtige søgetermer og avancerede søgealgoritmer kan hjælpe dig med at kortlægge nye forretningsmuligheder og generere leads.

En daglig medieovervågning holder dit salgsteam opdateret på nye muligheder, så I kan være et skridt foran konkurrenterne. Og en medieanalyse kan give jer yderligere indsigt i relevante markeder.

Vil du se det, før du tror det? Vi vil gerne vise dig hvordan.

Kommunikation og ledelse går hånd i hånd. En topledelse med de rigtige værktøjer til at kommunikere og et indblik i effekten af kommunikation har større gennemslagskraft end andre. Vores analyser og rådgivning er indrettet til at støtte topledelsen i at forstå, hvordan kommunikation ændrer virksomhedens omverden – og ultimativt dens position og omdømme.

Sammen identificerer vi strategiske agendaer, nøglepersoner, kernebudskaber og ærkerivaler, og vi opsætter de rigtige KPI’er på tværs af lande, regioner, brands og forretningsenheder. 

Infomedia råder både over enorme mængder historisk mediedata samt markedets mest avancerede teknologi til medieovervågning. Det giver både indsigt i fortiden og indspark til fremtiden.

Hvem sagde fx hvad, og hvornår? Brug vores danske og internationale mediearkiver til at researche og få viden, du ikke finder andre steder. Eller lad os designe jeres unikke søgealgoritme til at opsnappe nye trends eller overvåge, hvad konkurrenter og influencers siger og gør. Hvem lancerer fx hvad og hvornår? Eller hvordan kan vi finde ny viden om de ting, der gør jeres produkter og ydelser unikke?

Vores avancerede medieovervågning og kommunikationsanalyser hjælper HR-ansvarlige med at forstå, hvordan jeres kommunikation påvirker virksomhedens omdømme – og dermed evne til at tiltrække talenter.

Men vores kompetencer spænder endnu videre. Vi kan også hjælpe med at finde de rigtige talenter, hvis du selv eller dit rekrutteringsbureau har svært ved det. For måske findes talenterne et helt andet sted, end hvor I søger. Vi kan designe algoritmer, der lytter på bestemte ord og hurtigere finder nålen i høstakken. Måske fra en fjern afkrog af verden?

At være tæt på kunderne og deres forretningsudfordringer er alfa og omega for alle i bureau- og rådgivningsbranchen. Du skal være på toppen af viden med værktøjer til at spotte trends, omtaler, stemninger og alt det, der er vigtigt for jeres kunder. Og du skal gøre det på tværs af medier, platforme og lokationer.

Infomedia tilbyder løsninger til både bureauer og andre konsulentvirksomheder, som har behov for at overvåge og forstå kommunikation og omtaler af deres kunder – og for deres kunder. Ingen har bredere og dybere dækning på markedet.

Infomedia arbejder med  nogle af landets største offentlige institutioner. Vi ved, at effektiv kommunikation foregår på andre præmisser og måles på andre parametre, end hvad der gælder i de største private virksomheder.

Derfor er vi højt specialiseret i at overvåge, analysere og optimere kommunikation på tværs af medier for alt lige fra partier og myndigheder til institutioner og regioner. Vi løser selv de mest specifikke behov for medieovervågning, analyse og rådgivning. Og vi tilbyder effektive værktøjer til at håndtere vigtige opgaver i kommunikationsafdelingens daglige arbejde.

GLOBAL medieOVERVÅGNING

Global overvågning af ca. 200.000 online nyhedsmedier

Infomedia tilbyder overvågning af samtlige globale medier. Ikke mindst online nyhedsmedier. 

Vi overvåger konstant ca. 200.000 online-nyhedsmedier og giver adgang til at søge i +7 mia. artikler fra fra hvert hjørne af internettet. Det gør os til verdens førende udbyder af data fra online nyhedsmedier.

Er I en virksomhed, der har behov for live nyhedsfeeds til markedsundersøgelser, risikostyring, økonomiske analyser, eller AI- og Machine Learning-projekter, klarer vi også dette.

Infomedia app
Download vores app

Bliv opdateret i realtid med mobile notifikationer

For at bruge appen kræves et abonnement på medieovervågning hos Infomedia. Læs mere om Mobile News eller kontakt os.

Se også

Medieresearch

Søg blandt millioner af artikler i vores danske og internationale mediearkiver. 

Social medieovervågning

Få værdifuld indsigt i dine budskaber, omtaler og målgrupper på tværs af sociale medier.

Analyser & Indsigter

Vores analyser og dashboards giver værdifuld indsigt i dine omtaler, omdømme og performance.

Kontakt os

Kontakt os og høre mere om, hvordan vores medieovervågningsløsninger kan styrke jeres forretning eller organisation.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration til markedsføring og kommunikation, herunder f.eks. information om spændende webinarer og gode cases.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.