Medieovervågning

Få indsigt i hele mediebilledet med én digital platform til medieovervågning

Infomedia giver dig overblik og indsigt i hele mediebilledet gennem den mest avancerede medieovervågning med markedets bredeste mediedækning.

tablet cropped new 1
Hvorfor medieovervågning

Medieovervågning giver dig overblik
i et komplekst globalt medielandskab

Medieovervågning giver dig overblik i et komplekst globalt medielandskab

Minimer risici

Indsigt i medieomtaler reducerer din risiko

Vi holder styr på alt, hvad der bliver sagt og skrevet om alt, du vil vide. Det giver dig overblik og indsigt i din omverden og reducerer din risiko.

STYRK omdømmet

Dit omdømme påvirkes i medierne. Pas på det

Dit omdømme er mere end guld værd, og det påvirkes i stigende grad i medierne. Du må være informeret for at kunne agere og reagere.

SPOT NYE TRENDS

Spot nye trends og potentialer via medierne

Med vores medieovervågning og notifikationer kan du få ny inspiration og spotte nye muligheder for din kommunikation, eller forretning.

SKAB VÆKST

Dyb markedsindsigt er vejen til større vækst

Når du har indsigt i, hvad der foregår i hele din omverden, kan du nemmere træffe beslutninger og finde vejen til vækst i dit marked.

medieovervaagning dropshadow 1300px tinified 1 1
E-bog

Download vores e-bog om medieovervågning for hele din organisation

De rigtige indsigter på de rigtige tidspunkter kan være guld værd. Med medieovervågning kan virksomheder og organisationer minimere deres risici, pleje omdømmet, spotte de vigtige nye trends, måle på deres kommunikation og udvikle forretningen.

Download vores e-bog og bliv klogere på, hvordan medieovervågning kan bruges strategisk til at skabe værdi i hele din organisation.

PRINT / WEB / SOCIALE MEDIER / TV / RADIO / PODCAST

Vi dækker alle medier og giver dig det mest præcise overblik​

Infomedia tilbyder markedets mest præcise dækning af jeres kommunikation og omtaler i hele mediebilledet. I Danmark, Norden, Europa og internationalt.

print_circle_forside

Print

web_circle_forside

Web

social_circle_forside

Social

tv_circle_forside

TV

radio_circle_forside

Radio & podcast

Vi dækker hele mediebilledet

Medielandskabet er stort og komplekst. Derfor opererer vi bredt og giver dig det komplette medieoverblik på tværs af print, web, sociale medier, radio og tv. Lokalt og globalt.

Også bag betalingsmure

Vi går helt i dybden og overvåger jeres omtaler ned til mindste detalje. Selv bag betalingsmure og andre forhindringer. Det giver det komplette overblik hver dag.

Ny teknologi med høj præcision

Vi leverer på jeres præmisser og sorterer irrelevant information fra via vores unikke søgeteknologier og AI-algoritmer. Det giver høj fleksibilitet og bedste præcision.

INTERNATIONAL MEDIEOVERVÅGNING

Vi overvåger alle medieomtaler. Overalt.

Infomedia tilbyder automatiseret medieovervågning af samtlige medier i verden. Ikke mindst online nyhedsmedier. 

Vi overvåger konstant +200.000 online nyhedsmedier og mere end +7 mia. artikler fra hvert hjørne af internettet. Det gør os til verdens førende udbyder af nyhedsovervågning med data fra online nyhedsmedier.

device mockup 1
grid 1 2
Guldvinsten juli Visseltofta Sofia Solhammers 13 1

”Postkodlotteriet er et helt digitalt produkt, som du abonnerer på. Det betyder, at en stor del af vores produkt er vores marketing, og måden vi fremstår på. Det er derfor meget vigtigt for os at kunne overvåge og analysere, hvordan vores budskaber modtages.”

SPL_logo_2022_RGB[40] copy

Olof Lavesson, Head of Communications, Postkodlotteriet

PLATFORM OG FUNKTIONER

Er du godt informeret, tager du bedre beslutninger

For at kunne agere og reagere i forhold til medieomtaler, er det ikke altid nok at vide, hvad der er blevet sagt og skrevet. Det er også vigtigt at vide, hvor det er blevet sagt og skrevet, hvor mange der har læst, set eller hørt det og ikke mindst om tonen er negativ eller positiv overfor dit brand.

Infomedias AI-understøttede digitale værktøjer til medieovervågning og -analyser er specialudviklet til at give dig overblik og indsigter fra din omverden på baggrund af vores store mængde af værdifulde mediedata. Det giver dig mulighed for at navigere mere sikkert i et kaotisk, globalt medielandskab og at træffe de bedste beslutninger i dit arbejde hver dag.

device mockup cropped 1
PLATFORM OG FUNKTIONER

Medieovervågning, statistik og rapportering i én digital platform

Få besked på mobilen samme minut, som I bliver omtalt, bliv opdateret hver morgen med en daglig mail, eller få det komplette overblik i vores medieovervågningsportal. Det er medieovervågning på dine præmisser.

dekstop 1

Søg på tværs at mediegrupper

Overskuelig artikelbrowser

Opsæt dine egne søgeprofiler

Se nøgletal for jeres omtaler

Se statistik for jeres omtaler

Markér alle jeres omtaler med tags og sentiment

Filtrér nemt søgninger på omtaler

Skab dine egne rapporter

Opret alerts og nyhedsmails

dekstop 1

Bliv notificeret

Vi leverer løbende alle jeres medieomtaler på mail, på mobil og via vores overvågningsportal.

Se alle jeres omtaler

Du finder nemt alle jeres omtaler via de forskellige søgeprofiler og søgeord, I har valgt.

Del med kollegaer

Del nyheder med kolleger, ledelse og andre, der er interesseret i at få overblik over jeres medieomtaler.

Skab egne rapporter

Kategorisér jeres omtaler og skab hurtigt og nemt dine egne skræddersyede rapporter.

Få statistik og indsigt

Se statistik for alle jeres omtaler og få en endnu dybere indsigt i effekten af jeres kommunikation.

Medieovervågning
skaber værdi for alle

Omfattende data, avanceret teknologi og branchens bedste folk hjælper hver dag virksomheder og organisationer med at skabe gode resultater. Vi kan også gøre det for dig.

Med et stadigt mere komplekst mediebillede er behovet for at overvåge, analysere og optimere kommunikation steget. Vi hjælper kommunikationsansvarlige i hele Norden med at holde styr på, hvad der sker lokalt, regionalt, nationalt og globalt. På print, web, sociale medier, tv, radio, podcasts – ja, selv på deep og dark web.

Infomedia har de største ører indenfor medieovervågning og opsnapper alt, hvad der bliver sagt og skrevet om dit brand, dine konkurrenter, din branche – og alle andre ting, som påvirker din virksomheds position og omdømme. Vi sørger for, at du altid er den første til at få besked, så du er på forkant og kan optimere jeres kommunikation.

Enhver ansvarlig for marketing og digitale kanaler har behov for at forstå deres markeder, målgrupper og medier – og for at få indblik i, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. Infomedia har både avanceret AI-teknologi, digitale værktøjer, analytikere og rådgivere, der er klar til at finde svarene.

Få vigtig viden om hvem, hvornår, hvor og hvordan kundesegmenter reagerer på jeres produkter, brands og kampagner. På den måde kan du skabe indhold og budskaber baseret på fakta fremfor mavefornemmelser – og komme hurtigere til målet.

Mon medieovervågning og medieanalyser kan gøre noget specielt for salgsansvarlige? Det korte svar er: Ja. De rigtige søgetermer og avancerede søgealgoritmer kan hjælpe dig med at kortlægge nye forretningsmuligheder og generere leads.

En daglig medieovervågning holder dit salgsteam opdateret på nye muligheder, så I kan være et skridt foran konkurrenterne. Og en medieanalyse kan give jer yderligere indsigt i relevante markeder.

Vil du se det, før du tror det? Vi vil gerne vise dig hvordan.

Kommunikation og ledelse går hånd i hånd. En topledelse med de rigtige værktøjer til at kommunikere og et indblik i effekten af kommunikation har større gennemslagskraft end andre. Vores analyser og rådgivning er indrettet til at støtte topledelsen i at forstå, hvordan kommunikation ændrer virksomhedens omverden – og ultimativt dens position og omdømme.

Sammen identificerer vi strategiske agendaer, nøglepersoner, kernebudskaber og ærkerivaler, og vi opsætter de rigtige KPI’er på tværs af lande, regioner, brands og forretningsenheder.

Infomedia råder både over enorme mængder historisk mediedata samt markedets mest avancerede teknologi til medieovervågning. Det giver både indsigt i fortiden og indspark til fremtiden.

Hvem sagde fx hvad, og hvornår? Brug vores danske og internationale mediearkiver til at researche og få viden, du ikke finder andre steder. Eller lad os designe jeres unikke søgealgoritme til at opsnappe nye trends eller overvåge, hvad konkurrenter og influencers siger og gør. Hvem lancerer fx hvad og hvornår? Eller hvordan kan vi finde ny viden om de ting, der gør jeres produkter og ydelser unikke?

Vores avancerede medieovervågning og kommunikationsanalyser hjælper HR-ansvarlige med at forstå, hvordan jeres kommunikation påvirker virksomhedens omdømme – og dermed evne til at tiltrække talenter.

Men vores kompetencer spænder endnu videre. Vi kan også hjælpe med at finde de rigtige talenter, hvis du selv eller dit rekrutteringsbureau har svært ved det. For måske findes talenterne et helt andet sted, end hvor I søger. Vi kan designe algoritmer, der lytter på bestemte ord og hurtigere finder nålen i høstakken. Måske fra en fjern afkrog af verden?

At være tæt på kunderne og deres forretningsudfordringer er alfa og omega for alle i bureau- og rådgivningsbranchen. Du skal være på toppen af viden med værktøjer til at spotte trends, omtaler, stemninger og alt det, der er vigtigt for jeres kunder. Og du skal gøre det på tværs af medier, platforme og lokationer.

Infomedia tilbyder løsninger til både bureauer og andre konsulentvirksomheder, som har behov for at overvåge og forstå kommunikation og omtaler af deres kunder – og for deres kunder. Ingen har bredere og dybere dækning på markedet.

Infomedia arbejder med  nogle af landets største offentlige institutioner. Vi ved, at effektiv kommunikation foregår på andre præmisser og måles på andre parametre, end hvad der gælder i de største private virksomheder.

Derfor er vi højt specialiseret i at overvåge, analysere og optimere kommunikation på tværs af medier for alt lige fra partier og myndigheder til institutioner og regioner. Vi løser selv de mest specifikke behov for medieovervågning, analyse og rådgivning. Og vi tilbyder effektive værktøjer til at håndtere vigtige opgaver i kommunikationsafdelingens daglige arbejde.

Book en demo

Vil du se, hvordan media intelligence og vores digitale platform til medieovervågning kan skabe værdi for dig og din virksomhed i praksis?

device mockup 1

Læs mere på vores blog

Strategy planning
Kommunikation & PRMarketing og digitalMedier

5 veje til strategisk værdi med medieovervågning

Woman presenting Infomedia
Kommunikation & PRMarketing og digitalMedier

6 brancher – sådan skaber de værdi med medieovervågning

Working together birds eye
Kommunikation & PRMarketing og digitalMedier

Sådan skaber medieovervågning værdi for hele organisationen

Se også

Overvågning af sociale medier

Få værdifuld indsigt i dine budskaber, omtaler og målgrupper på tværs af sociale medier.

Medieanalyse & Indsigt

Vi giver dig værdifulde indsigter ved hjælp af omfattende mediedata og vores erfarne analytikere.

Mediearkiv

Hvad sagde hvad og hvornår? Infomedias mediearkiv giver dig alle svarene.

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om, hvordan vores medieovervågningsløsninger kan styrke jeres forretning, eller organisation.

device mockup 1
Hand with phone 1

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration til markedsføring og kommunikation, herunder f.eks. information om spændende webinarer og gode cases.

Hand with phone 1

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration til markedsføring og kommunikation, herunder f.eks. information om spændende webinarer og gode cases.

Book en demo af vores medieovervågning

Download e-bog

Medieovervågning
- vejen til indsigt

Book en demo
af vores internationale medieovervågning

Få en demo af vores medieovervågning

Book en demo nu og oplev, hvordan vores platform til medieovervågning, rapportering og analyse giver dig et komplet overblik over jeres omverden.