skip to Main Content

Relaterede blogindlæg

Optimér jeres Facebook-annoncering

Opret, test og justér hundredvis af variationer af jeres Facebook og Instagram-annoncer på få minutter. Hootsuite Ads gør det nemt at optimere jeres annoncer med automatiserede regler. Og den indbyggede funktionalitet gør det muligt at lave op til 50 variationer af samme annonce, så I får nem adgang til at teste forskellige kreativer og budskaber.

Få maksimalt udbytte af jeres annoncebudget

Slut med at bruge mere af jeres budget end højst nødvendigt for at opnå det ønskede resultat. Hootsuite Ads gør det nemt automatisk at omfordele penge fra annoncer, der ikke giver resultater, til de annoncer, der gør.

Følg og rapportér kun de metrics der giver mening

I Hootsuite Ads kan du nemt identificere de annoncer, der præsterer bedst. Med adgang til alle relevante data kan du måle effekten af annoncen hos målgruppen. Og du kan eksportere data til excel eller oprette skræddersyede PDF-rapporter, du kan dele med ledelsen og resten af organisationen.

Bestil en gratis demo af Hootsuite Ads

Bestil en skræddersyet demo af Hootsuite Ads, og se hvor nemt og effektivt du kan arbejde annoncering på sociale medier, når du har det rigtige værktøj.