Rådgivning

Vores rådgivere skaber indsigt, som fører til handling og resultater

Infomedias rådgivere giver dig en dybere indsigt i, hvordan medieovervågning og -analyser kan styrke jeres kommunikation og forretning.

Infomedia rådgivning

Vores rådgivere tager jeres kommunikation et stort skridt videre

Vores gennemprøvede proces og erfarne rådgivere skaber merværdi på toppen af jeres medieovervågning og -analyser. Det giver flere indsigter til at forstå jeres målgrupper, omtaler, omdømme, medievalg og meget mere.

Infomedia rådgivning

Her kan vi hjælpe

Omfattende data, avanceret teknologi og branchens bedste folk hjælper hver dag virksomheder og organisationer med at skabe gode resultater. Vi kan også gøre det for dig.

Måske ser I jer selv som ansvarsbevidste og nytænkende. Men måske er I primært kendt for at være klassiske og konservative. Infomedia tilbyder værdifulde data og indsigter, der gør det muligt at positionere jer med de rette budskaber i de rette medier og kanaler.

Vi kortlægger medier og kanaler, der bringer jeres budskaber ud til målgrupperne. Vi belyser, i hvilken grad jeres budskaber rent faktisk brænder igennem, og vi følger naturligvis op på jeres aktiviteter og justerer strategien, indtil I er i mål.

Tag os med på råd, hvis du ønsker en strategisk og datadrevet tilgang til optimering af jeres budskaber, medier og kanaler.

Et målrettet arbejde med data og indsigt i medier og kommunikation kan bidrage til udvikling af jeres forretning, eller organisation på mange måder. Og der har aldrig været flere metoder til at måle, om det flytter noget i praksis. Vi hjælper med at gøre jeres kommunikationsindsatser målbare og dermed effektive.

Vi tror fx ikke på den traditionelle antagelse om, at et højt reach nødvendigvis er lig med stort kendskab. Og vi tror heller ikke på, at et stort kendskab nødvendigvis er lig med stort salg.

Tag os med på råd, hvis du ønsker at identificere, hvad I skal måle på for at belyse, om jeres kommunikationsindsatser påvirker jeres strategiske forretningsmål.

Hvis du taler om alt, bliver du husket for intet. Virksomheder, der vælger deres agendaer med omhu, har derfor større succes for at blive bemærket og husket.

Hvordan er jeres synlighed i medierne inden for de agendaer, der bringer jer tættere på at nå strategiske mål?

Vi har landets bredeste og dybeste mediedækning og tonsvis af data på lager. Det bruger vi til at afdække vores kunders position og agendaer i mediebilledet i forhold til konkurrenterne. Og vi lægger sammen strategier og planer, der sikrer at alle de vigtigste agendaer brænder igennem, så I bliver bemærket os husket for det, I ønsker.

Troværdig kommunikation fra medarbejdere og talspersoner er centralt for både positionering og branding af jeres virksomhed eller organisation. Men hvad har I brug for at kommunikere for at positionere jer – og til hvem? Vi hjælper med at aktivere jeres viden gennem medarbejdernes egne sociale kanaler, så I udkommer bredere og mere præcist og troværdigt med de vigtigste budskaber.

Hos Infomedia måler vi løbende, hvordan og i hvilke medier vores kunders medarbejdere og talspersoner bliver nævnt. Det giver os værdifuld indsigt til at rådgive jer omkring mediestrategier for jeres talspersoner og den løbende optimering af jeres aktiviteter i på tværs af medier.

At udvise ansvarlighed indenfor bæredygtighed er blevet en lige så naturlig del af strategien, som anvendelse af digital teknologi. Men hvilken betydning har det for jeres forretning, position og image, når I kommunikerer bæredygtige budskaber? Og hvilke verdensmål bør I prioritere i jeres kommunikationsindsats i forhold til konkurrenterne?

Infomedia har som de eneste det fulde overblik over, hvad der fylder på de bæredygtige agendaer på tværs af redaktionelle og sociale medier.

Tag os med på råd, hvis I ønsker at drøfte en bæredygtig strategi for kommunikation og at måle og optimere, indtil den brænder igennem i medierne og hos målgrupperne.

Jeres omverden holder konstant øje med, hvordan I agerer på sociale medier – eller ikke agerer. Og jeres målgrupper orienterer og engagerer sig primært her, når de vælger, hvem de vil købe hos, stemme på eller anbefale til andre.

Det har aldrig været vigtigere at have sin tone afstemt, sine talspersoner klædt på og sine budskaber tilpasset målgruppen. Så kan jeres vigtige budskaber trænge igennem på 30, 150 eller 280 tegn og med en hær af tilskuere og dommere på den sociale tribune.

Vi tilbyder både strategisk rådgivning og førende teknologier, der hjælper de største virksomheder og organisationer med at distribuere, lytte, analysere og forstå budskaber og dialoger i alle sociale kanaler.

Vi har kontorer i hele Norden og tilbyder mediedata fra alverdens nyhedsmedier. Det giver os en særlig stor viden inden for valg af medier og budskaber i et internationalt medielandskab. Både i redaktionelle og sociale medier.

Er din virksomhed eller organisation på jagt efter nye kunder, medlemmer, bedre image eller et andet strategisk mål, så tag os med på råd. Vi hjælper i forvejen store internationale brands med indsigter og analyser fra internationale markeder.

Infomedias CEO-benchmarkanalyse fortæller os om vores indsatser virker, men også hvordan vi bedst prioriterer ressourcer. Vi kan se hvilke temaer og kanaler, vi skal fokusere på i vores CEO-kommunikation på tværs af traditionelle og sociale medier. Samtidig er der god læring fra de øvrige CEOs, som vi også tager med os i vores egen indsats.

Logo COWI

Charlotte Holm, Pressechef, COWI

grid
Charlotte Holm COWI
Infomedia CEO superbrands
gratis analyserapport

Download vores CEO benchmarkanalyse

CEO Superbrands sætter fokus på danske topledere, der agerer som særligt stærke brands for deres virksomhed.

Se også

Medieanalyser

Vores analyser og interaktive dashboards giver indsigt i jeres omtaler, omdømme og performance i hele mediebilledet.

Digitale platforme

Vi tilbyder nogle af markedets førende teknologier til at overvåge og analysere din kommunikation på sociale medier.

Følg med på bloggen

Få indsigter i de nyeste strømninger på media intelligence-området. Følg vores eksperter på bloggen.

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om, hvordan vores analytikere og rådgivere tager jeres kommunikation et stort skridt videre.

Hand with phone 1

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration til markedsføring og kommunikation, herunder f.eks. information om spændende webinarer og gode cases.

Infomedia CEO superbrands

Download CEO Superbrands