Social Media Protection for Dummies
e-bog

Sådan beskytter du dit brand på sociale medier

Sådan beskytter du dit brand på sociale medier

Brugen af sociale medier er eksploderet de seneste år. Desværre giver sociale mediers popularitet også nye muligheder for kriminelle, der hurtigt har set et nyt område at udnytte. Antallet af angreb på sociale medier, såsom identitetstyveri, falske profiler, falske konkurrencer, phishing, distribuering af ondsindede programmer og stjålne konti, er stukket af de seneste år.

“Social Media Protection for Dummies, ZeroFOX Special Edition,” er en samlet guide til at beskytte dig selv og din forretning mod trusler og risici på sociale medier. E-bogen giver dig en forståelse af, hvordan alle kan opbygge et effektivt sikkerhedsprogram på sociale medier.

infomedia ZerofOX
ZeroFOX

Den ultimative beskyttelse i sociale og digitale kanaler

Medarbejdere i virksomheder og organisationer er i stigende grad afhængige af eksterne digitale platforme til at kommunikere internt og eksternt, dele og gennemgå ideer, sælge produkter og meget mere. Disse platforme lever uden for jeres egne sikkerhedsrammer og kræver derfor en ny form for beskyttelse.

Ved hjælp af forskellige datakilder og kunstig intelligens identificerer og afhjælper ZeroFOX målrettede phishing-angreb, brandkapring og en lang række øvrige trusler mod jeres online brand.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration til markedsføring og kommunikation, herunder f.eks. information om spændende webinarer og gode cases.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også

Infomedia events

Tilmeld dig vores webinarer

Tjek vores webinarer med ny indsigt samt tips og tricks.

Nyt fra bloggen

Kig forbi vores blog og få inspiration fra vores eksperter, der deler den nyeste viden.