Følg læsernes tur gennem jeres nyhedssite - sekund for sekund

 

Med de rigtige værktøjer kan I arbejde professionelt med jeres nyhedssite. Med de rigtige data kan I måle og forstå, hvad der er interessant for læserne på jeres site. Og med dén indsigt kan I løbende tilpasse jeres strategi og indhold, så I fanger og fastholder læsernes opmærksomhed – artikel efter artikel, dag efter dag.

 

Chartbeat Publishing er et måle- og analyseværktøj, der giver jer data i realtid. Med Chartbeat Publishing ved I, hvornår jeres bedste artikler engagerer læserne i real time – og I ved hvad I skal gøre, for at få læserne til at blive længere.

 

Chartbeat Publishing giver jer detaljeret information om, hvad læserne laver på jeres nyhedssite:

  • Hvor mange læsere er der på jeres website, sektionen og de enkelte artikler - lige nu?
  • Hvilke artikler bruger de mest tid på at læse?
  • Er der én artikel, der trækker al trafik?
  • Hvor langt ned scroller læserne?
  • Hvilket indhold deler de på de sociale medier?

Få besked, hvis der sker noget usædvanligt på dit website

Alle på redaktionen kan ikke holde øje med webtrafikken konstant. Men de vil gerne vide, når sitet eller en enkelt artikel pludselig får et peak i antal besøgende, eller hvis sitet sætter ny rekord i mængden af trafik. Chartbeat sender en alert, når noget usædvanligt sker, så I kan tage action - eller I kan opsætte et dashboard, så I løbende kan holde øje. 

 

Med Chartbeat Publishing kan I måle på jeres læseres opmærksomhed og bruge data til at skabe et endnu bedre nyhedssite, der får læseren til at komme tilbage efter mere.

Chartbeat Publishing priser

Prisen for Chartbeat Publishing afhænger af, hvad I har brug for, og vi anbefaler derfor, at vi tager en snak om jeres behov for at finde den helt rigtige løsning til jer. Du kan få adgang til en demo i fire uger, før du køber noget. Prisen starter ved 17.500 kr./år.

Basic

5 brugere

Publishing Dashboard og app

Heads Up Display

Fuld adgang til realtids API

Support og træning

Bestil demo

Plus

10 brugere

Hele basispakken

Report Builder (historisk arkiv)

Adgang til historisk API (13 mdr.)

Bestil demo

Premium

Ubegrænset antal brugere

Hele plus-pakken

25 måneders opbevaring af data

Modul til test af overskrifter

Måling af videoindhold

Bestil demo

Få gratis demo

Du kan få en gratis demo i op til fire uger, hvor du har mulighed for at afprøve Chartbeats funktioner, dashboard og data.

Bestil demo
Jacob Holm Madsen om Chartbeat

Jeg hjælper dig godt i gang med Chartbeat, så du på baggrund af real time data kan øge trafikken og engagementet på dit site.

Jacob Holm Madsen, Nordic Media Executive