Om Infomedia

Infomedia A/S er et media intelligence-hus, der er markedsledende indenfor medieovervågning  og medieanalyse i Danmark. Vi blev etableret i 2003 som en sammenlægning af POLINFO og Berlingske Avisdata, og har siden da sat standarden indenfor digital aggregering og berigelse af medieindhold på det danske marked.

 

Vores services hviler på aftaler med udgiverne. Vi har i dag over 450 aftaler med danske udgivere, der publicerer nyhedsindhold på tværs af print-, online- og broadcast-platforme. Det giver dig komplet dækning af det danske mediebillede og en hurtig indsigt i den agenda, der interesserer dig.

 

Med den fortsatte udvikling i mængden af nyheder og informationer, og med den voksende kompleksitet i mediebilledet, er vores services i stigende grad efterspurgt af alle, der arbejder professionelt med PR, kommunikation og indholdsproduktion.

 

Via vores samarbejdsaftaler med omkring 70 udenlandske distributører har vi adgang til 500.000 medier internationalt; derfor kan vi også give dig indsigt i, hvad der foregår på udvalgte internationale markeder, hvilket mange virksomheder og organisationer i stigende grad benytter sig af.  

 

Vi spænder vidt: Fra Mediearkivet, der giver dig adgang til over 70 mio. artikler fra komplette udgaver af danske medier tilbage fra begyndelsen af 1990´erne, over medieovervågning og medieanalyser, til dashboards, der giver dig overblik over, hvad der siges om dit brand på de sociale medier lige nu.

 

Mennesker

Blandt andet derfor er Infomedia en inspirerende virksomhed at være ansat i. Vi er knap 200 kollegaer, der holder hjulene i gang 24/7 for at følge nyhedernes puls og levere indsigt til vores kunder døgnet rundt. En del af os – omkring 70 – er studerende. Dette gør Infomedia til en unik arbejdsplads. Kombinationen af erfarne specialister og unge kolleger med et frisk syn på virkeligheden er afgørende for vores kultur og vores DNA.

 

Ejerforhold og partnerskaber

Infomedia er aktiv i adskillige branchenetværk. Vi er medlem af internationale organisationer som Fibep, AMEC og PDLN, der fastsætter rammevilkår og standarder for medieovervågning og analyser, herunder vilkår for artikellicenser og ophavsret.

 

I Danmark er vi medlem af Danske Medier og IT-Brancheforeningen.

 

Infomedia er ejet ligeligt af JP/Politikens Hus A/S og Berlingske Media.

Vores internationale netværk

Priser