skip to Main Content

Det skal du læse om social media management

Hvad er Hootsuite?

Hootsuite er en samlet platform, der giver dig mulighed for at samle hele jeres indsats på sociale medier.

Overvågning

Følg relevante emner og samtaler med overvågning af sociale medier.

Analyse

Forstå og rapporter effekten af jeres indsats med social media analyseværktøjer.

Sikkerhed

Beskyt jeres omdømme, brand og konti med integrerede sikkerhedsfunktioner.

Planlægning

Planlæg indhold på tværs af alle jeres sociale medier.

Inspiration

Find, tilpas og del historier, billeder og andet indhold fra sociale medier.

Samarbejde

Gør samarbejde til en leg med fleksible muligheder for oprette og godkende indhold.

Apps og integrationer

Gør sociale medier til en integreret del af jeres forretning med +150 integrationer og apps.

Find influencers

Styrk jeres brand gennem samarbejde med relevante influencers.

Håndtér alle jeres sociale medier i ét dashboard

Hootsuite er en samlet platform, der giver dig mulighed for at samle hele jeres indsats på sociale medier i et skræddersyet dashboard. Du bestemmer selv, hvordan dit dashboard skal se ud, og du kan lave tilpassede dashboards til hver enkelt afdeling. Fra Hootsuite kan I planlægge og udgive indhold til jeres profiler og sider, overvåge samtaler og udvalgte emner, og besvare kommentarer og direkte beskeder.

Automatisk optimering af Facebook annoncer

Effektiv annoncering på sociale medier kan hurtigt blive en uoverskuelig opgave. Det kræver vedvarende test af budskaber og løbende optimering af indhold. Med Hootsuite Ads kan du styre hele dine annoncekonto hos Facebook i et let og overskueligt interface. Du kan lade Hootsuite Ads automatisk optimere dine annoncer. Og du kan med få klik teste op til 50 variationer af hver annonce, uden at du manuelt skal sætte hver enkelt af dem op.

Nå ud til flere på sociale medier med employee advocacy

Social selling giver op mod 20% flere leads, og employee advocacy er et uvurderligt værktøj, hvis I vil i gang med social selling. Employee advocacy gør virksomhedens medarbejdere til digitale ambassadører ved at dele relevant indhold på deres egne sociale kanaler. Det øger troværdigheden af dit brand, og dit indhold får langt højere rækkevidde. Vores app til employee advocacy gør det nemt at styre hele processen.

Overvåg og reager på online omtale af dit brand og dine produkter

Overvågning af sociale medier, også kaldet social listening, er en kritisk del af enhver strategi for sociale medier. For marketing er det en mulighed for at lytte til reaktioner på jeres kampagner og produkter, spotte trends og identificere influencers, I kan samarbejde med. For kundeservice er det en mulighed for at reagere på negativ omtale og slukke brande, før de udvikler sig til en shitstorm.

Vis værdien af sociale medier med social ROI

Skab gennemsigtighed i de store mængder af data og få overblik over de vigtigste nøgletal på tværs af sociale medier, så du kan beregne den reelle værdi af jeres indsats på sociale medier. Hootsuite kombinerer data fra Google Analytics, ads og lignende i et samlet overblik, der viser hvordan social har assisteret i den endelige konvertering.

Hvorfor vælge Infomedia som partner?

Kortlæg workflows

Kortlægning af workflows

Vi kortlægger jeres workflows, så Hootsuite kan effektivisere og optimere jeres arbejde med sociale medier – hvad enten du er social media manager eller sidder i kundeservice.

Træning og rådgivning

Opsætning og træning

Vi hjælper dig med opsætning af Hootsuite, så platformen understøtter jeres arbejde på tværs af teams, og vi sørger for, at alle får den nødvendige træning.

KPI måling

Måling af de rigtige KPI'er

Uanset om du bliver målt på leads, budskaber eller kundetilfredshed kan Hootsuite hjælpe dig med at måle på de rigtige KPI’er, så I ved, om I er en succes.