talkwalker-logo-white.svg

Lyt til og forstå, samtalerne på sociale medier

Lyt og forstå samtalerne på sociale medier

Med Talkwalkers lytte- og analyseværktøjer får I realtidsindsigt i, hvad der sker på alle sociale kanaler og onlinemedier på tværs af 187 sprog.

Lyt til samtalerne

Lyt til samtalerne om jeres brand, produkter og kampagner på sociale medier. Lyt til tekst, billeder og video på tværs af sociale netværk.

Spot de nye trends

Opdag tophistorier, find temaer og udforsk hvilke emner, der optager jeres målgrupper. Forstå, hvad der driver samtalerne, så I kan deltage i dem.

Lær målgruppen at kende

Kig i data, og lær jeres målgruppe at kende. Med Talkwalker får du indblik i, hvad der rør sig for jeres kunder, interessenter og influencers.

Beskyt jeres omdømme

Jeres omdømme påvirkes af den måde, der tales om jer. Brug Talkwalker til at lytte med, så I kan målrette jeres kommunikation og være på toppen af jeres omdømme.

Mål på indsatserne

Mål, optimer og dokumenter jeres indsatser med Talkwalkers avancerede funktioner. Saml alt i et dashboard eller få tilsendt rapporter, der dækker forskellige behov.

Integrer data

Integrér data fra jeres website eller anden relevant data og få dybere indsigt i, hvordan jeres indsatser på sociale medier påvirker jeres succes.

Til både PR & Kommunikation, Digital Marketing og Analyse

Internettet bugner af buzz om din organisation, talspersoner og produkter. Med Talkwalker kan I både lytte og analysere for at målrette jeres budskaber mere præcist.

Global dækning

Hvor i verden taler folk om jer? På hvilke kanaler? Og på hvilke sprog?

Reach & Engagement

Hvor langt rejser jeres indhold? Og engagerer det modtagerne?

Message Pull-Through

Kommer jeres budskaber igennem til de rigtige målgrupper?

Sentiment

Hvad synes kunderne om jeres brand, produkter, indhold og budskaber?

Share of Voice

Hvor meget taler målgrupperne om jer ift. konkurrenterne?

Webtrafik

Hvor meget trafik driver jeres kampagner til websitet?

love.svg
comment-1.svg
like.svg
grid.svg
image_social.png

Fra social medieovervågning til sociale medieindsigter

Analyser

Analysér sociale medier, blogs, fora og online nyhedsmedier i én samlet platform, og få den mest komplette globale dækning af earned og owned media på 187 sprog. Kig selv i data og sammensæt relevante dashboards, eller lad os hjælpe dig med at få de data, du har brug for i et format, der kan bruges af både dig og din ledelse.

Indsigter

Brug Talkwalkers millioner af datapunkter til at få indsigt i nye trends, din målgruppe, dine produkter eller din virksomheds omdømme – eller få nye ideer til indhold eller kampagner. Opdag, hvad folk tænker, køber eller siger, og find hurtigt nye markedspotentialer – alt sammen præsenteret visuelt og logisk. 

Research

Med Talkwalker Quick Search får I et hurtigt overblik over, hvad der sker på sociale medier og andre digitale kanaler. Få vigtige nøgletal som engagement, volumen, stemninger, temaer, influencers, demografi og geografiske lokationer. Brug Talkwalker Quick Search til at styrke jeres brand- og kommunikationsindsigt, så I kan udforme, måle og optimere jeres budskaber.

Gratis værktøjer

Talkwalkers Alert er det bedste gratis og nemmeste alternativ til Google Alerts. Med Talkwalker Alerts kan du følge relevante søgeord og få notifikationer på mail, når der sker noget nyt. Find nyt interessant indhold om jeres brand, konkurrenter, begivenheder eller favoritemner, og kom foran konkurrenterne.

Få en guidet tur i Talkwalker​

Brug 30 minutter og få en guidet tur gennem Talkwalker. Vi viser dig alle fordelene med verdens førende platform til overvågning og analyse af sociale medier. Du vil hurtigt opdage jeres mange muligheder.

Infomedia + Talkwalker

Vi hjælper med at implementere Talkwalker, så platformen understøtter jeres udfordringer – og vi sørger for, at alle får den nødvendige træning.

Business case

Uanset om I måler succes på omtaler, budskaber eller kundetilfredshed kan Talkwalker hjælpe med at måle de rigtige KPI’er, så I ved, hvornår I har succes.

Workflows

Vi kortlægger jeres workflows, så Talkwalker kan effektivisere og optimere arbejdet med sociale medier på tværs af hele organisationen.

Implementering

Vi har med stor succes implementeret Talkwalker i både private og offentlige organisationer. Vi oplærer og træner dig og dit team i Talkwalkers mange funktioner.

Trendguide

De 15 vigtigste trends på sociale medier

Denne guide introducerer dig til de 15 trends, der får betydning for din strategi og dit arbejde med sociale medier.

Se også

Social Media Management
hootsuite-logo.svg

Hootsuite er en førende platform, der samler alle jeres aktiviteter på sociale medier i ét skræddersyet dashboard.

Digital brand PROTECTION
zf.svg

ZeroFOX giver effektiv beskyttelse imod sikkerhedsrisici på tværs af sociale medier, mobil, e-mail samt deep og dark web.

Få en demo af Talkwalker

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres behov og en tur gennem Talkwalkers mange spændende muligheder.

Kontakt os og hør mere om:​

  • Analyser og indsigt i jeres indsatser på sociale medier
  • Talkwalker-platformen og dens mange muligheder
  • Jeres behov for intern rapportering
  • Hvordan andre af vores kunder har fået succes
  • Hvordan I selv kommer godt i gang

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag frisk inspiration max 1-2 gange ugentligt. Eksempelvis om spændende webinarer, whitepapers og gode cases. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.