VOCAST

Det digitale værktøj til effektivt pressearbejde

Mediebilledet er fragmenteret, og du skal igennem flere mennesker og kanaler for at nå din målgruppe. Det fragmenterede medielandskab fører både udfordringer og muligheder med sig, som VOCAST hjælper dig med at mestre.

Find dine interessegrupper

Med VOCAST har du alle dem, der er relevante for dit brand lige ved hånden. Medier, journalister og nyhedsinfluenter der hver især er eksperter i at formidle inden for deres specifikke områder. Og som venter på at modtage dine historier.

Send dine budskaber ud

Din tid er knap og kostbar. Du har derfor ingen tid at spilde, når du skal hurtigt ud med dine vigtige budskaber. Med VOCAST tager det kun få klik at dele dine pressemeddelelser, billeder,  videoer og meget mere med dine vigtigste interessenter.

Styr dit brand og identitet

Der er store krav til både din digitale tilstedeværelse og visuelle kommunikation. Med VOCAST er du sikker på at din identitet, logo og billeder står lige så knivskarpt som dine budskaber. 

Håndtér medier, journalister og nyhedsinfluenter ét sted

VOCAST målretter din kommunikation til lige præcis dem, der interesserer sig for din mission, organisation og ydelser.

Få adgang til kuraterede lister med alle de medier, journalister og nyhedsinfluenter, der er relevante. Det giver dine budskaber større chance for at ramme plet, fordi de rammer dem, der interesserer sig for netop dig.

Du får du også adgang til VOCAST’s mediedatabase med medier, journalister og nyhedsinfluenter. Alle kontakterne heri er registreret inden for bestemte stofområder, geografi og medietyper, så du nemt kan finde frem til dem, der er interesserede i dine budskaber.

Du behøver heller ikke at bekymre dig om GDPR, når du kontakter medier og nyhedsinfluenter. VOCAST sørger for, at du har samtykke til at sende til dem. 

Online presserum og billedbank

Dine nyheder og billeder bliver nemt tilgængelige, og du kan holde styr på, om dit indhold bliver hentet og anvendt i praksis.

Med et klik kan du dele dine seneste nyheder fra dit online presserum, som selvfølgelig er tilpasset din organisations visuelle identitet. 

Det samme gælder billedbanken, som gør det nemt for dig at distribuere billeder, video og øvrige filer til pressen og øvrige samarbejdspartnere. 

Send dine budskaber ud og mål effekten

VOCAST følger din visuelle identitet, så alle pressemeddelelser og nyhedsbreve afspejler dit brand. Med VOCAST’s email editor kan du nemt selv tilføje, slette og ændre indhold i dine kampagner.

Vi sørger også for, at du kan udsende fra dit eget emaildomæne, så dine nyheder modtages troværdigt og seriøst og ikke lander i spam-filteret. 

Du får også adgang til statistikker, der viser, hvornår dine emails er leveret, åbnet, og hvilke links der bliver klikket på.

Se en video om VOCAST's funktioner

Få en guidet tur i VOCAST

Brug 30 minutter og få en guidet tur i VOCAST. Vi viser dig alle fordelene og hvordan du arbejder mere effektivt med PR. Du vil hurtigt opdage jeres mange nye muligheder.

Infomedia + VOCAST

Vi hjælper med at implementere VOCAST, så platformen understøtter jeres PR-arbejde.

Business case

Infomedia sikrer, at VOCAST er konfigureret til dig og din hverdag med PR-arbejdet. Med vores kompetencer skaber vi synergier mellem medieovervågning og PR til at lette jeres workflows og måle effekten af jeres arbejde.  

Træning og rådgivning

Vores analyserådgivere hjælper med at klæde jer på til at effektivisere jeres PR-arbejde og spare tid og besvær med VOCAST’s digitale PR-platform.

Se også

Medieovervågning

Infomedia tilbyder markedets mest avancerede løsninger til medieovervågning, og giver dig et præcist overblik over din performance i mediebilledet.

Analyser og indsigter

Vores analyser og interaktive dashboards giver indsigt i jeres omtaler, omdømme og performance i hele mediebilledet.

Digitale platforme

Med vores lytte- og analyseværktøjer får du realtidsindsigt i dine budskaber og målgrupper på tværs af sociale medier.

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om VOCAST’s mange muligheder for at effektivisere og dokumentere dit PR-arbejde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration til markedsføring og kommunikation, herunder f.eks. information om spændende webinarer og gode cases.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.