ZeroFOX

infomedia ZerofOX

Den ultimative beskyttelse i sociale og digitale kanaler

ZeroFOX-platformen beskytter jer imod målrettede phishing-angreb, brandkapring og en lang række alvorlige trusler online.

Beskyt jeres information

Jeres medarbejdere er i stigende grad afhængige af eksterne digitale platforme til at kommunikere, sælge produkter og meget mere. Alle disse platforme lever uden for jeres egne sikkerhedsrammer, og jeres informationer kræver derfor en helt særlig beskyttelse. ZeroFOX tackler selv de hårdeste cybersecurity-udfordringer.

Beskyt jeres organisation

De sociale og digitale kanaler har skabt helt nye trusler mod organisationer. Trusler offentliggøres på sociale medier, angreb planlægges på ”dark web” og topledere udsættes for phishing, kontoovertagelse og efterligninger. Traditionelle sikkerhedsværktøjer er ikke gearet til at håndtere disse trusler, men her sætter ZeroFOX ind og beskytter jer.

Beskyt jeres varemærker

Jeres omdømme bygges i stigende grad online gennem engagement på sociale medier og digitale kanaler. Når sociale konti og websteder bliver hacket eller kopieret, er det ofte yderst kritisk. ZeroFOX agerer som jeres digitale sikkerhedsagent, der advarer dig, fjerner indlæg, konti og websteder, der skader jeres omdømme.

Kom i sikkerhed med ZeroFOX

Sådan kan ZeroFOX og Infomedia give jer beskyttelse på internettet – verdens største usikrede netværk.

Virksomheder er totalt afhængige af e-mail, sociale medier og andre digitale kommunikationsplatforme for at drive deres forretning. ZeroFOX’s avancerede AI- teknologi identificerer og afhjælper lynhurtigt phishing- og malware-baserede angreb på tværs af platforme så forskellige som Office 365, G-suite, Facebook og Linkedin.

At opbygge en skare af engagerede følgere på sociale medier er en af grundpillerne i at skabe stærke brands. Men ondsindede kræfter får i stigende grad adgang til jeres sociale konti og poster kompromitterende indhold – og i værste fald overtager jeres konti. ZeroFOX’s kontolåsningsteknologi beskytter Facebook-, Twitter-, LinkedIn- og Instagram-konti – og dermed vigtige kanaler til styring af jeres omdømme.

Falske sociale profiler, domæner og emails er centrale elementer i næsten alle cyberangreb. Angriberne bruger disse aktiviteter til at lancere phishing-kampagner, hvor de publicerer forfalsket indhold om din virksomhed, personer og brands. ZeroFOX’s avancerede billedanalyse og teknologi til at fjerne efterligninger udrydder automatisk falske domæner, sociale profiler og efterligninger, før de skader din virksomhed.

Med et stigende antal cyberkriminelle, der hacker og deler stjålne data, er det vigtigt at beskytte din organisation og kunder mod digitale indbrud og informationslækager. ZeroFOX registrerer tegn på informationslækage og identificerer gerningsmændene. Uanset om det er internt eller eksternt. Platformen giver automatiske advarsler, når følsomme data kan være lækket eller stjålet fra din organisation.

Cyberkriminelle angriber ofte virksomheder via falske e-mails, hvor de udgiver sig for at være en højt profileret person i din virksomhed. Formålet er at bedrage medarbejdere, kunder og partnere til at sende penge, betale falske fakturaer eller videregive følsomme data. Dette er en stigende trussel, da de fleste eksisterende e-mail-sikkerhedsløsninger ikke er gearet til at afværge disse angreb. ZeroFOX identificerer e-mail-efterligninger og underretter jer med advarsler.

I en onlineshoppingtidsalder benytter angribere falske domæner og sociale konti til at markedsføre og sælge piratkopieret indhold samt falske eller stjålne varer. ZeroFOX beskytter jeres omdømme ved at sikre, at jeres kunder modtager den ægte vare, når de handler online. Platformens AI-teknologi finder forfalskninger på tværs af markedspladser og deep web og fjerner falsk indhold, falske produkter og uautoriserede forhandlere, før de når dine kunder.

ZeroFOX giver dig en rolig nattesøvn

Virksomheder & Organisationer

Med én komplet platform og kraftfulde integrationer løser ZeroFOX en lang række sikkerhedsudfordringer for virksomheder og organisationer. ZeroFOX holder et vågent øje med aktiviteterne i hele jeres forretningsøkosystem og identificerer potentielle trusler, før de skader jeres forretning, kunder, partnere og ansatte. Med ZeroFOX’s AI-drevne analyseværktøjer kan I finde og adressere målrettede trusler mod jeres organisation og mennesker i realtid og skabe brugerdefinerede regler, som automatisk fjerner truslerne.

Topledelse & VIPs

Ledere og VIP’s er i særlig risiko for digitale angreb. Angriberne misbruger ofte deres kendskab, indflydelse og omdømme gennem efterligninger på sociale medier. Herunder overtagelse af deres konti samt e-mailangreb for at skaffe og videregive følsom information, og at få ofrene til at udføre kritiske handlinger. ZeroFOX gør det muligt at beskytte jeres topledere og øvrige VIP’s ved hurtigt at identificere og destruere både virtuelle/digitale og fysiske risici på tværs af din organisations offentligt tilgængelige kanaler.

Varemærker

Beskyt jeres brand, jeres hårdt optjente omdømme og loyale kunder på tværs af sociale og digitale kanaler og platforme. ZeroFOX Brand Protection sikrer din organisation mod kritiske problemer som f.eks. brandkopier og svindel mod jeres kunder gennem misbrug af jeres varemærker, budskaber og produktbilleder. ZeroFOX Brand Protection hjælper brandansvarlige samt marketing- og sikkerhedsteams med at identificere og reducere eksterne trusler mod deres omdømme, brands og kunderelationer.

Web og email

Jeres website og sociale kanaler er ofte de første steder, kunderne engagerer sig med jeres virksomhed. Svindlere kan imidlertid udnytte din organisation på nettet og sociale medier ved at efterligne jeres domæne og e-mailadresser. Formålet er at snyde intetanende brugere til at tro, at de interagerer med jeres brand. Med ZeroFOX kan I beskytte websteder, varemærker og andre intellektuelle rettigheder ved at identificere og eliminere domæne-hackere og phishing-kampagner målrettet jeres kunder og medarbejdere.

Få et smugkig i ZeroFOX​

Få et kig ind i ZeroFOX, og opdag de mange muligheder for at få komplet beskyttelse på sociale medier og i andre digitale kanaler. Det tager kun 30 minutter og er naturligvis helt uforpligtende.

Infomedia + ZeroFOX

Vi implementerer ZeroFOX, så platformen understøtter jeres udfordringer – og vi sørger for, at alle får den nødvendige træning

Risici & workflows

Vi kortlægger jeres workflows, så ZeroFOX kan effektivisere og optimere jeres arbejde med digital risikoovervågning og håndtering af trusler fra sociale og digitale kanaler.

Business case

Vi giver jer et klart billede af, hvad ZeroFOX kan gøre for jeres virksomhed, og hvad I kan tjene og spare ved at implementere platformen.

Opsætning & træning

Vi hjælper dig med opsætning af ZeroFOX, så platformen understøtter jeres arbejde på tværs af teams, og vi sørger for, at alle får den nødvendige træning.

Se også

Social Media Management
hootsuite-logo.svg

Hootsuite er en førende platform, der samler alle aktiviteter på sociale medier i ét dashboard.

Social listening & Insights
talkwalker-logo.svg

Talkwalker er en prisvindende platform til social medieovervågning og -analyse, der anvendes af verdens største brands.

Book en demo af ZeroFOX​

Lad os hjælpe med at kortlægge jeres behov, udfordringer og muligheder inden for overvågning og håndtering af risici og trusler i sociale og digitale kanaler.

Hør meget mere om:​

  • Hvilke risici og trusler, I står overfor online
  • Hvordan ZeroFOX giver jer en komplet sikkerhed
  • Hvordan andre af vores kunder har fået succes
  • Hvad der skal til for at komme i gang

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration til markedsføring og kommunikation, herunder f.eks. information om spændende webinarer og gode cases.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.