Om os

Nordens førende media intelligence powerhouse

Infomedia omsætter det kaotiske mediebillede til indsigter, som styrker vores kunders strategiske indsatser på tværs af forretningsområder, markeder og landegrænser.

Vores ydelser

Mennesker, omfattende data og avanceret teknologi er ingredienserne i vores løsninger. Vi tilbyder, hvad der skal til for at navigere i et komplekst medielandskab. Lokalt, regionalt og globalt.

Medieresearch

Vi søger talenter til Tallinn

Hos Infomedia er vi lige knap 250 ansatte i Norden.

En stor del af os er studerende. Det gør Infomedia til en unik arbejdsplads. I Estlands hovedstad, Tallinn, har vi et stort ungt skandinavisk team med talenter fra både Danmark, Sverige, Norge og Finland. De følger nyhedernes puls og leverer indsigt til vores kunder døgnet rundt. Minut for minut.

Tag til Tallinn

Tallinn er en rigtig spændende by med masser af kultur, caféer og karrieremuligheder. Vi søger pt. unge talenter, der har lyst til at arbejde i udlandet i en periode og at få en masse dygtige, unge kollegaer fra hele Norden.

vores DNA

Data + teknologi + brains

Ved hjælp af en overflod af data, avanceret teknologi og erfarne specialister overvåger og fortolker vi alt, hvad der bliver sagt og skrevet i alle medier verden over.

Omfattende data

Vi crawler hundredetusindevis af medier hver dag og har enorme mængder af data fra medier.

Ny teknologi

Vi startede med saks og brune kuverter, og i dag arbejder vi 100% digitalt og med kunstig intelligens.

Kloge hoveder

Vi er ca. 250 kollegaer på fire kontorer i Norden. Til sammen hjælper vi nogle af de største organisationer

Vi får kommunikation til at ændre verden

Kommunikation kan vælte regimer, afgøre valg, og skabe ikoniske brands. Den rette kommunikation på rette tid og sted kan vinde markedsandele, manifestere et brand, øge omsætningen og minimere risici.

Men med 350.000 tweets i minuttet, 30.000 timers nye YouTube-videoer i timen, og over 2 mio. nye onlineartikler i døgnet, har det aldrig været sværere at holde overblikket, og samtidig aldrig været lettere at måle på det forkerte.

Infomedia er den strategiske partner, der omsætter det kaotiske mediebillede til overblik, indsigter og rådgivning, der skaber handling og resultater.

Vores historie

Fra saks og kuvert til apps og AI

Hver eneste dag crawler vi hundredetusindevis af medier og finder mere end 3 mio. redaktionelle artikler, som vi leverer til mere end 100.000 virksomheder og organisationer verden over. Vi er et media intelligence powerhouse.

Vi var de første i Norden til at digitalisere det traditionelle presseklip. Fra saks og brun kuvert med posten til at levere medieovervågning digitalt på mail, apps og i portaler.

I dag er den daglige overvågningsmail suppleret med avancerede dashboards, omfattende analyser, AI-teknologier og erfarne analytikere og rådgivere, der kan omsætte de mange indsigter til actions, så vores kunder kan skabe resultater.

Vores enorme mængder mediedata, nye teknologier og erfarne specialister gør os til en toneangivende aktør i markedet og en foretrukken strategisk partner for vores kunder.

Karriere hos Infomedia

Vi er lige knap 250 dygtige kollegaer i hele Norden, der følger nyhedernes puls og leverer indsigt til vores kunder døgnet rundt. Minut for minut.

En stor del af os er studerende. Det gør Infomedia til en unik arbejdsplads. Det er netop kombinationen af erfarne specialister og unge kolleger med et frisk syn på virkeligheden, som gør Infomedia til både en levende og en videnstung arbejdsplads, og det er dét, der skaber vores stærke kultur og DNA.

Vil du være med? Så tjek, om der er ledige stillinger, du brænder for, eller send os en uopfordret ansøgning til job@infomedia.dk.

Ejerskab

Infomedia ejes af JP/Politikens Hus og Berlingske Media. Begge er nogle af Danmarks førende medievirksomheder og står bag et stort antal nyhedsmedier, ugentlige aviser og nichemedier.

Datterselskaber

Infomedia er 100% ejer af Opoint Technology, som er verdens førende udbyder af online nyhedsdata og teknologi til global nyhedsovervågning. Via Opoint Technology leverer vi både global online nyhedsovervågning og et globalt mediearkiv med 7 mia. nyhedsartikler fra mere end 178.000 nyhedsmedier over hele kloden.

Ledelse

Thomas Vejlemand

Group CEO

+45 31 37 30 25

Kate Wichmann

Group CFO

+45 30 24 52 62

Niels Bache Larsen

Group COO

+45 26 81 10 28

Dennis Mølgaard

Chief Sales Officer

+45 81 88 23 06

Simon Ernst-Sunne

Chief Partners & Solutions Officer

+45 24 91 11 54

Anders Uttrup

Chief Product & Marketing Officer

+45 30 94 88 95

Vores kontorer

🇩🇰 DANMARK

København

Infomedia A/S
Pilestræde 55, 3. sal
1112 København K

+45 88 77 33 00
support@infomedia.dk

🇩🇰 DANMARK

Aarhus

Infomedia A/S
Søndergade 44
8000 Aarhus C

+45 88 77 33 00
support@infomedia.dk

🇸🇪 SVERIGE

Stockholm

Infomedia Sweden AB
Box 17093,
Ringvägen 100
104 62 Stockholm

+46 8 56 23 76 01
support@infomedia.se

🇳🇴 NORGE

Oslo

Infomedia Norge AS
Universitetsgata 22-24
0162 Oslo

+47 21 56 97 50
support@infomedia.no

🇪🇪 ESTLAND

Tallinn

Infomedia OÜ
Lõõtsa 8,
11415 Tallinn

+372 654 0140
info@infomedia.eu

🇸🇪 Stockholm

Sverige

Infomedia Sweden AB
Box 17093,
Ringvägen 100
104 62 Stockholm

+46 8 56 23 76 01
support@infomedia.se

Stærke globale partnerskaber

AMEC er den internationale forening for måling og evaluering af kommunikation, der repræsenterer organisationer og professionelle, der leverer medieevaluering og kommunikationsforskning. AMEC har mere end 160 medlemmer i 86 lande over hele verden, herunder Infomedia.

FIBEP er verdens media intelligence-forening med over 130 virksomhedsmedlemmer fra mere end 60 lande, herunder Infomedia. Foreningen og dens medlemmer fokuserer på løsninger inden for medieovervågning, medieanalyse, PR-distribution, journalistdatabaser, samt konsulenttjenester og SaaS-platforme.

Alle virksomheder har et ansvar for at skabe en mere bæredygtig fremtid. Også Infomedia. Derfor er vi en del af UN Global Compact, hvor vi sammen med mere end 10.000 andre virksomheder tager vores samfundsansvar alvorligt. 

Press Database and Licensing Network (PDLN) er en sammenslutning, der repræsenterer organisationer, der ejes eller kontrolleres af udgivere, der licenserer eller leverer avis-, magasin- og webmateriale til medieovervågning, pressesklip og presserevisionstjenester. PDLN har 27 medlemmer i 23 lande. Herunder Infomedia.