Book en demo

Få succes gennem intelligent brug af mediedata, ny digital teknologi og  dybere indsigt i jeres kommunikation medieomtaler. Læs mere, book en demo eller kontakt os.

MEDIA INTELLIGENCE SOFTWARE

Produkter og platforme

medieovervågning

International medieovervågning

International medieovervågning, statistik og rapportering i én digital platform – med den største dækning og præcision på tværs af medier.

Medieovervågning

National medieovervågning

National medieovervågning, statistik og rapportering i én digital platform – med den største dækning og præcision på tværs af medier.

HOOTSUITE

Social Media Management

Hootsuite er en førende social media platform, der samler alle jeres aktiviteter på sociale medier i ét skræddersyet dashboard.

TALKWALKER

Social Listening & Analytics

Med Talkwalkers lytte- og analyseværktøjer får du realtidsindsigt i, hvad der sker på alle sociale kanaler og onlinemedier på tværs af 187 sprog.

HOOTSUITE AMPLIFY

Employee Advocacy

Hootsuite Amplify gør det nemmere for dine medarbejdere at dele opslag om virksomheden og andre relevante emner på sociale medier.

VOCAST

PR-værktøj

Med VOCAST får du skræddersyede medielister, presserum og billedbank samt presse- og nyhedsbrevsudsendelse i én digital platform.

MEDIEANALYSE

Interaktive dashboards

Med vores interaktive dashboards får I endnu dybere indsigt i, hvordan jeres budskaber og agendaer trænger igennem i mediebilledet. 

MEDIEARKIV

Dansk mediearkiv

Infomedias mediearkiv er en lille bid af Danmarkshistorien. Hvem sagde hvad, og hvornår? Her findes svar til alle, som researcher i medierne.

MEDIEARKIV

Internationalt mediearkiv

Vores internationale onlinemediearkiv dækker alt fra store, globale nyhedssites til små, lokale udgivere. Søg i indhold helt op til et år tilbage.

SERVICES

Medieanalyser og rådgivning

Medieanalyser

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan styrke jeres kommunikation og position ved hjælp af vores mange forskellige medieanalyser.

Kommunikationsanalyse

Vores erfarne analyseteam tilbyder alt fra bæredygtigshedsmålinger og konkurrentanalyser til omdømmeanalyser.

Rådgivning

Vores rådgivere skaber indsigter til alle, der vil undersøge og forstå deres omverden gennem medierne. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Inspiration

Infomedia events

Webinarer

Deltag på webinarer og få tips og råd til PR, kommunikation og markedsføring.

Infomedia blog

Blog

Følg vores eksperter på bloggen og få indsigt i de nyeste strømninger.

reports

Publikationer

Download vores rapporter og whitepapers og få ny inspiration.

Kontakt os

Ønsker du dialog omkring jeres udfordringer og behov inden for media intelligence? Kontakt os for en uforpligtende snak.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration til markedsføring og kommunikation, herunder f.eks. information om spændende webinarer og gode cases.