skip to Main Content

Seneste blogindlæg

Er du studerende eller skoleelev?

Mediearkivet opdateres døgnet rundt

Alle landsdækkende dagblade, regionale og lokale dagblade, lokale ugeaviser, fagblade og magasiner, nyhedsbureauer, webmedier og radio- og tv-udsendelser. Du kan også skabe dine egne medielister med de medier, du oftest søger i.

Få overblik

Få overblik over alt fra erhvervsliv til politiske eller kulturelle emner. Søg i forskellige tidsintervaller, emner, kildegrupper og medier. Du har mulighed for at definere, afgrænse og udvide dine søgninger på en række relevante parametre som eksempelvis, publiceringsdato, medietype, personer, organisationer eller steder.

Optimer din pressehåndtering

Få overblik over, hvad der tidligere er skrevet om emner, der er relevante for dig og få inspiration til nye medier, der vil være relevante for dine pressehistorier.

Find potentielle kunder

Find nye leads ved f.eks at søge efter nye kontorer, der er åbnet i nærheden af din virksomhed eller nyansatte indenfor den branche, du handler med.

Bliv inspireret

Hold øje med nye tiltag inden for din branche, relevante events eller find inspiration til jeres næste kampagne. Find inspiration i fagblade, magasiner eller websites, der er relevante for lige præcis de aktiviteter, du har fokus på.

Priser for adgang til mediearkivet

Det er nemt at få adgang til vores mediearkiv. Du vælger, om du vil have en fast pris eller betale løbende for det, du bruger – og så kan du gå i gang med at søge i mediearkivet.

Forbrug

Prisen varierer afhængig af antallet af artikler.

Du betaler 200 kr i abonnement per måned, og derudover betaler du 27 kr. per artikel.

Fastpris

Vi laver en fast pris til dig, der tager udgangspunkt i dit behov for at søge i arkivet.

Vi laver en fast pris til dig, der tager udgangspunkt i dit behov for at søge i arkivet.

Undgå juridiske problemer med ophavsret

Som kunde hos os kan du altid være sikker på, at ophavsretten er overholdt, og at medierne får betaling for deres indhold.