fbpx
En lille bid af Danmarkshistorien

Mediearkiv

Hvem sagde hvad, og hvornår? Infomedias mediearkiv giver dig svarene. Med et abonnement får I adgang til at søge i millioner af artikler fra landets trykte og digitale medier.

Allerede bruger? Log ind her
media archive 1
Kilder

Få adgang til Danmarks største mediearkiv

Infomedias mediearkiv er Danmarks største mediearkiv med artikler, der strækker sig helt tilbage til 1990.

2500+ kilder
Infomedias mediearkiv henter hver dag indhold fra over 2500 kilder fordelt på både web- og printmedier.

75+ mio. artikler
Mediearkivet indeholder i dag mere end 75 mio. artikler fra landsdækkende, lokale og nichemedier – trykte og online.

media research 2
Løsninger

Hvem sagde hvad, og hvornår?

Infomedias mediearkiv er Danmarks mest omfattende og lettest tilgængelige værktøj til research på tværs af redaktionelle medier og dækker både behovene hos private og offentlige organisationer.

Professionelle inden for marketing og kommunikation har et stigende behov for at skabe overblik i et kaotisk mediebillede. Med Infomedias medieovervågning får du det daglige overblik og undgår at misse vigtige omtaler i medierne. Med mediearkivet har du yderligere mulighed for at søge tilbage i tiden på alle mulige historiske emner.

Det er ikke bare interessant for marketing og kommunikation, men kan være afgørende for kollegaer på tværs af organisationen. Det kan fx være bidragende til succes for dine kollegaer i produktudvikling at have adgang til historisk mediedata for at få overblik over fremtiden.

Hvornår lancerede konkurrenten fx et bestemt produkt? Hvem sagde noget helt bestemt og hvornår? Eller hvad er der sagt og skrevet om et emne, du er særligt interesseret i? Mediearkivet vil ofte give dig svarene, hurtigt.

Med de avancerede søgemuligheder på personer, emner, begivenheder, begreber etc. er Infomedias mediearkiv et uundværligt værktøj for studerende og undervisere på landets biblioteker, skoler, gymnasier og videregående uddannelser.

Mediearkivet er i dag et af landets mest anvendte digitale research-værktøjer med unik data om stort set alt, hvad der er sagt og skrevet i medierne siden 1990.

Bliv opdateret

Søg blandt alle landsdækkende dagblade, regionale og lokale dagblade, lokale ugeaviser, fagblade og magasiner, nyhedsbureauer, webmedier og radio- og tv-udsendelser.

Få overblik

Få overblik over alt fra erhvervsliv til politiske eller kulturelle emner. Søg i forskellige tidsintervaller, emner, kildegrupper og medier. 

Spot potentialer

Find fx nye kunder, søg efter konkurrenter, spot influenterne i din branche eller undersøg, hvem der ved noget om emner, du er interesseret i.

Optimer presseaktiviteter

Få overblik over, hvad der tidligere er skrevet om emner, der er relevante for jer og få inspiration til nye medier, der vil være relevante for jeres PR-historier.

Vælg dit behov

Få adgang til Infomedias mediearkiv i dag. Vælg imellem Fastpris eller Forbrug, eller kontakt os, og så hjælper vi med at vælge den bedste løsning til jeres behov.

Bemærk: 
Uddannelsesinstitutioner skal bestille adgang til mediearkivet via deres respektive organisationer. 

Forbrug

DKK 31,- pr. artikel
DKK 425,-
  • Pr. måned ekskl. moms. DKK 225 pr. måned pr. ekstra bruger.

Fastpris

Efter aftale
Ring
  • +45 88 77 33 00

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om jeres fordele ved at søge dybt ned i historiske artikler med vores mediearkiver.

Hand with phone 1

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration til markedsføring og kommunikation, herunder f.eks. information om spændende webinarer og gode cases.

Medieovervågning
- vejen til indsigt

TEMPLATE

Download template til din kommunikationsplan