fbpx
Om Infomedia

Nordens førende i Media Intelligence

Infomedia omsætter det kaotiske mediebillede til indsigter, som styrker vores kunders strategiske indsatser på tværs af forretningsområder, markeder og landegrænser. Døgnet rundt, minut for minut.

Vores ydelser

Mennesker, omfattende data og avanceret teknologi er ingredienserne i vores løsninger. Vi tilbyder, hvad der skal til for at navigere i et komplekst medielandskab. Lokalt, regionalt og globalt.

Vi får kommunikation til at ændre verden​
Kommunikation kan vælte regimer, afgøre valg, og skabe ikoniske brands. Den rette kommunikation på rette tid og sted kan vinde markedsandele, manifestere et brand, øge omsætningen og minimere risici.

Men med 350.000 tweets i minuttet, 30.000 timers nye YouTube-videoer i timen, og over 2 mio. nye onlineartikler i døgnet, har det aldrig været sværere at holde overblikket, og samtidig aldrig været lettere at måle på det forkerte.

Infomedia er den strategiske partner, der omsætter det kaotiske mediebillede til overblik, indsigter og rådgivning, der skaber handling og resultater.
AWARDS

Prisbelønnede løsninger

Vi er særligt glade når vores løsninger anerkendes for at skabe resultater for vores kunder. Se oversigten over Infomedia-løsninger, der er belønnet for den effekt, de skaber.

Karriere hos Infomedia

Vi er ca. 200 ansatte i hele Norden med en bred pallette af kompetencer og profiler.

Vi følger nyhedernes puls og leverer indsigt til vores kunder hver dag, døgnet rundt. Vores blanding af erfarne specialister og nye talenter gør Infomedia til både en levende og videnstung arbejdsplads. Det er dét, der skaber vores stærke kultur og DNA.

Vil du være med? Så tjek, om der er ledige stillinger, du brænder for, eller send os en uopfordret ansøgning.

infomedia
PIONERER I BRANCHEN

Fra saks og kuvert til apps og AI

Hver eneste dag crawler vi hundredetusindevis af medier og finder mere end 3 mio. redaktionelle artikler, som vi leverer til mere end 100.000 virksomheder og organisationer verden over. Vi er et media intelligence powerhouse.

Vi var de første i Norden til at digitalisere det traditionelle presseklip. Fra saks og brun kuvert med posten til at levere medieovervågning digitalt på mail, apps og i portaler.

I dag er den daglige medieovervågningsmail suppleret med avancerede dashboards, omfattende medieanalyser, AI-teknologier og erfarne analytikere og rådgivere, der kan omsætte de mange indsigter til actions, så vores kunder kan skabe resultater.

Vores enorme mængder mediedata, nye digitale teknologier og erfarne specialister gør os til en toneangivende aktør i markedet og en foretrukken strategisk partner for vores kunder.

vores DNA

Data + teknologi + specialister

Ved hjælp af en overflod af data, avanceret teknologi og erfarne specialister overvåger og fortolker vi alt, hvad der bliver sagt og skrevet i alle medier verden over.

Omfattende data

Vi crawler hundredetusindevis af medier hver dag og har enorme mængder af data fra medier.

Ny teknologi

Vi startede med saks og brune kuverter, og i dag arbejder vi 100% digitalt og med kunstig intelligens.

Kloge hoveder

Vi er ca. 250 kollegaer på fire kontorer i Norden. Til sammen hjælper vi nogle af de største organisationer

Vores historie

2002

Infomedia stiftes

Infomedia grundlægges den 19. december 2002 da pc’er og internetadgang var ved at vinde indpas i den gennemsnitlige danske husstand. Som et joint venture mellem JP/Politikens Hus og Berlingske Officin, to af de største medieudgivere i Danmark, blev Infomedia bygget på et stærkt fundament af medieerfaring og høje standarder for redaktionelle principper.

2002
2006

Infomedia køber A'jour Klip

Infomedia styrker sin markedsposition med købet af A’jour Klip Gruppen A/S, der var en af Danmarks ældste leverandører af medieovervågning. Med købet af A’jour Klip bliver Infomedia nu en full service-leverandør af alle ydelser inden for medieovervågning

2006
2009

Infomedia køber Cision Danmark

Infomedia ekspanderer fortsat og køber Cision Danmark A/S, som er en af verdens førende udbydere af mediesøgning, medieovervågning og medieanalyser. Formålet med opkøbet er et ønske om at styrke sin markedsposition i Danmark.

2009
2012

Infomedia køber Infopaq

Infomedia overtager Infopaqs danske aktiviteter og foretager hermed en betragtelig udvidelse i antallet af nyhedskilder, som kan leveres digitalt fra danske medier.

2012
2018

Infomedia køber
Opoint Technology

Infomedia ønsker at ekspandere internationalt og opkøber Opoint Technology med base i Oslo. Virksomheden er den førende globale teknologiplatform til crawling af online medieindhold. Dette styrker markant Infomedias markedsposition og giver adgang til store internationale kunder.

2018
2019

Infomedia køber M-Brains aktiviteter i Sverige, Norge og Estland

Infomedia køber M-Brains medieovervågningsaktiviteter i Norge og Sverige samt en produktionsenhed i Estland. Gennem dette opkøb får Infomedia en bredere og dybere mediedækning i Norden og en kundebase på 1.000 nordiske virksomheder, hvilket bringer tallet op på mere end 3.000 nordiske kunder og 100 nye kolleger.

2019
2022

Infomedia køber 23% af MediaCatch

Infomedia køber sig ind i tech-startup-selskabet MediaCatch og deres softwareplatform, der repræsenterer den næste generation af medieovervågningsteknologi med speciale i lyd og billeder. Teknologien baserer sig på AI og kan bruges til overvågning og genkendelse af tekst, logo, objekter, ansigter, stemninger, køn, alder mv. på tværs af broadcast, podcast, YouTube, streamingtjenester og sociale medier.

2022
2023

Infomedia åbner kontor i Finland

I takt med et stigende antal store nordiske kunder, stiger også behovet for Infomedias tilstedeværelse i Norden. Infomedia åbner således et kontor i Helsinki.

2023

Vores ejere

Infomedia ejes af JP/Politikens Hus og Berlingske Media. Begge er nogle af Danmarks førende medievirksomheder og står bag et stort antal nyhedsmedier, ugentlige aviser og nichemedier.

Datterselskaber

Infomedia er 100% ejer af Opoint, som er verdens førende udbyder af online nyhedsdata og teknologi til global nyhedsovervågning. Via Opoint leverer vi både global online nyhedsovervågning og et globalt mediearkiv med 7 mia. nyhedsartikler fra mere end 200.000 nyhedsmedier over hele kloden.

Vores kontorer

DANMARK

København

Infomedia A/S
Pilestræde 58, 3. sal
1112 København K

+45 88 77 33 00
support@infomedia.dk

DANMARK

Aarhus

Infomedia A/S
Søndergade 44
8000 Aarhus C

+45 88 77 33 00
support@infomedia.dk

SVERIGE

Stockholm

Infomedia Sweden AB
Lästmakargatan 13,
111 44 Stockholm

+46 20 150 050
support@infomedia.se

NORGE

Oslo

Infomedia Norge AS
Stortorvet 10
0155 Oslo

+47 21 56 97 50
support@infomedia.no

ESTLAND

Tallinn

Infomedia OÜ
Lõõtsa 8,
11415 Tallinn

info@infomedia.eu

FINLAND

Helsinki

Infomedia Finland Oy
c/o Kraftvaerk Finland Oy
Lintulahdenkatu 10, 5th floor
00500 Helsinki

info@infomedia.fi

Alliancer og medlemsskaber

Infomedia AMEC

AMEC er den internationale forening for måling og evaluering af kommunikation, der repræsenterer organisationer og professionelle, der leverer medieevaluering og kommunikationsforskning. AMEC har mere end 160 medlemmer i 86 lande over hele verden, herunder Infomedia.

Infomedia fibep

FIBEP er verdens media intelligence-forening med over 130 virksomhedsmedlemmer fra mere end 60 lande, herunder Infomedia. Foreningen og dens medlemmer fokuserer på løsninger inden for medieovervågning, medieanalyse, PR-distribution, journalistdatabaser, samt konsulenttjenester og SaaS-platforme.

Infomedia Global Compact

Alle virksomheder har et ansvar for at skabe en mere bæredygtig fremtid. Også Infomedia. Derfor er vi en del af UN Global Compact, hvor vi sammen med mere end 10.000 andre virksomheder tager vores samfundsansvar alvorligt. 

Infomedia pdln

Press Database and Licensing Network (PDLN) er en sammenslutning, der repræsenterer organisationer, der ejes eller kontrolleres af udgivere, der licenserer eller leverer avis-, magasin- og webmateriale til medieovervågning, pressesklip og presserevisionstjenester. PDLN har 27 medlemmer i 23 lande. Herunder Infomedia.

Whistleblowerordning

Infomedias whistleblowerordning gør det trygt for medarbejdere, faste samarbejdspartnere og samarbejdspartneres ansatte, der har deres daglige gang i vores hus, at kunne rejse bekymringer om alvorlige lovovertrædelser, seksuelle krænkelser og øvrige alvorlige forhold.

Medieovervågning
- vejen til indsigt

TEMPLATE

Download template til din kommunikationsplan