e-paper

5 tips til den bedste medieovervågning

En god medieovervågning kan give indblik i effekten af PR- og kommunikationsafdelingens indsatser, den kan tippe salgsafdelingen om nye forretningsmuligheder, eller den kan give marketing et uundværligt indblik i branchen og konkurrenterne.

I dette e-paper giver vi dig fem anbefalinger til, hvordan du får markedets bedste medieovervågning.

Analyse

Verdensmålene i medierne

Siden FN’s 17 verdensmål blev vedtaget, er der sket en del i mediernes dækning. Dels har måden, medierne omtaler de 17 agendaer, ændret sig, og dels har der været en bevægelse i, hvilke mål der trender i medierne.

Download analysen og bliv klogere på, hvordan de 17 verdensmål har formet mediebilledet de seneste år.

Analyse

Da corona ramte klimadebatten

Vi talte stadig om klima i dagene efter Mette Frederiksens historiske pressemøde den 11. marts 2020, hvor hun lukkede Danmark ned, og corona for alvor oversvømmede spaltepladsen. Men spaltepladsen blev begrænset og perspektiverne ændrede sig fra at fokusere på handlingsplaner og målsætninger til pandemiens indflydelse på klimaindsatsen.

Download denne analyse og bliv klogere på, hvordan corona har påvirket den danske klimadebat.

Infomedia CEO superbrands
analyse

CEO Superbrands

Moderne topledere har fokus på mere end bundlinje, når de optræder i medierne. Denne analyse fokuserer på de CEOs, der har formået at positionere sig som erhvervslivets helt egne aktivister.

Download CEO Superbrands 2019 og se, hvilke danske topledere, der udgør et stærkt brand for deres virksomhed i medierne og på sociale medier.

Guide

Kom godt i gang med Employee Advocacy

I samarbejde med vores partner, Hootsuite, har vi skabt denne en guide til Employee Advocacy. Brug den som en som en hjælp til planlægge, lancere og udbrede employee advocacy succesfuldt i din virksomhed, eller organisation.

Download guiden og få viden om Employee Advocacy fra A-Z.

Se også

Infomedia events

Tilmeld dig vores webinarer

Tjek vores webinarer med ny indsigt samt tips og tricks.

Nyt fra bloggen

Kig forbi bloggen og få tips og  råd fra vores eksperter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag frisk inspiration max 1-2 gange ugentligt. Eksempelvis om spændende webinarer, whitepapers og gode cases. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.