Cases

Læs hvordan vi har skabt resulater for vores kunder gennem medieovervågning, analyser, rådgivning og digitale teknologier.

dsb logo footer

Infomedia giver DSB værktøjer til at håndtere deres kommunikation på SoMe

DSB er et af Danmarks mest kendte brands med en vigtig opgave i at transportere mere end 500.000 passagerer hver dag på tværs af Danmark. Med værktøjer og rådgivning fra Infomedia får DSB strategisk indsigt i deres tilstedeværelse på sociale medier og evnen til at måle struktureret på deres arbejde.

grid 1 3
s tog kobenhavns hovedbanegard astrid maria busse rasmussen small 1
grid 1 2 1
grand depart 1 1
Grand depart logo

Eventanalyse skabte overblik over omtalen af Tour de France i medierne

I 2022 rykkede Tour De France tre af sine etaper til København, hvilket medførte stor politisk interesse. Infomedia har analyseret omtalen af Tour de France´s første tre etaper. Det gav arrangøren, Grand Départ, klarhed over alle eventets medieomtaler på tværs af lande og mediekanaler.

madklubbenlogo_hvid.svg

Medieovervågning skaber overblik og indsigt for Madklubben

Siden åbningen af den første restaurant i 2007 har Madklubben åbnet 38 restauranter fordelt på flere brands og har i dag mere end 1.200.000 gæster. Infomedias medieovervågning giver Madklubben et klart overblik over alle deres medieomtaler og bedre muligheder for at måle effekten af deres PR-aktiviteter.

grid 1 3
Madklubben citat3 2
grid 1 2 1
postkodlotteriet 1000px 1
SPL logo 2022 RGB40 copy 1

Medieovervågning og -analyser giver Postkodlotteriet større overblik og dybere indsigt

Postkodlotteriet er Sveriges største lotteri med ca. 1 million kunder hver dag. Infomedias medieovervågning og -analyser giver overblik og indsigt i Postkodlotteriets mange omtaler på tværs af Sverige samt opfattelsen af deres brand.

Kontakt os

Har du lyst til at høre mere om de resultater, vi har skabt for vores kunder?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag frisk inspiration max 1-2 gange ugentligt. Eksempelvis om spændende webinarer, whitepapers og gode cases. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Download e-bog

Medieovervågning
- vejen til indsigt