fbpx
CASE

Uno-X Mobility

icons8 bicycle
Sport

Cykelløb

icons8 crowdfunding 1
Målte sponsorer

9

location 1
lokation

Norge | Danmark

Infomedia analyserer og dokumenterer Uno-X Mobilitys medieeksponering

Om UNO-X Mobility

Uno-X Mobility cykler sig til mediedækning

Uno-X Mobility er Norges første professionelle cykelhold, ejet af Uno-X. Tidligere var brandet mest forbundet med olie og benzin, men virksomheden har ændret kurs i de senere år for at drive både markedet og virksomheden i retning af mere miljøvenlige transportløsninger. Kæden tilbyder nu svanemærkede bilvaske, hurtigopladning til elbiler og biobrændstoffer uden palmeolie og soja.

I 2016 etablerede de det cykelhold, der i 2023 deltog i Tour de France for første gang. Gennem cykling ønsker Uno-X at inspirere flere mennesker til at reducere deres CO2-fodaftryk ved at bruge cyklen som transportmiddel.

For at få succes med cykelinitiativet er holdet afhængig af støtte fra sponsorer. Det er derfor afgørende for dem at kunne dokumentere den medieeksponering, de opnår, og værdien af den. Det gør de gennem medieovervågning og sponsoranalyser fra Infomedia.

about uno x 1

Uno-X Mobilitys udfordring

Uno-X Mobilitys professionelle cykelhold spiller en central rolle i virksomhedens markedsføring og positionering. For at fastholde interessenter og tiltrække nye sponsorer er det afgørende at dokumentere værdien af den medieeksponering, de opnår.

Dokumentation af eksponering og værdi

For at få succes med cykelsatsningen har Uno-X Mobility brug for støtte fra sponsorer. Det er afgørende at kunne dokumentere eksponeringen af logoer i norske og udenlandske medier og kvantificere værdien. Derfor har Uno-X Mobility brug for sponsoranalyser.

Måling af effekten af kommunikationen

Gennem cykling ønsker Uno-X Mobility at positionere brandet, styrke sit omdømme og inspirere forbrugerne til at cykle mere. De bruger mange ressourcer på at nå ud med deres budskaber, og derfor ønsker de at måle effekten af deres kommunikation.

Overblik over al redaktionel og social medieomtale

Uno-X Mobility lægger mange kræfter i at skabe opmærksomhed og engagement omkring cykelholdet, bl.a. gennem synlighed i redaktionelle og på sociale medier. Det er derfor vigtigt for dem at holde styr på den omtale, de får rundt omkring i verden.

Udvidelse og justering af løsninger efter behov

Uno-X Mobility har høje ambitioner og langsigtede planer for udvikling og vækst. De har brug for en analyseleverandør og partner med fleksibilitet og kapacitet til at opskalere og tilpasse deres leverancer, når behovet opstår.

Medieanalyse

Infomedias løsninger

Med medieovervågning og analyser fra Infomedia får UNO-X Mobility overblik og detaljeret indsigt i den medie- og logoeksponering, som cykelholdene opnår.

uno x dashboard 2 1

Løbende sponsoranalyser

For hvert cykelløb som holdene deltager i, analyseres logoeksponeringen og dens værdi.

Tilpassede medieanalyser

Infomedias skræddersyede medieanalyser giver Uno-X Mobility den indsigt, de har brug for.

Medieovervågning i realtid

Med medieovervågning holder Uno-X Mobility styr på, hvad der bliver sagt og skrevet om cykelholdene i medierne.

Agil analyseteknologi

Med moderne analyseteknologi tilpasser Infomedia analyserne, når der opstår nye behov.

Løbende sponsoranalyser

For hvert cykelløb Uno-X Mobility deltager i, analyseres den logoeksponering, de opnår. Analyserne omfatter detaljer som logoplacering, og hvor meget eksponering hver rytter får. Med et digitalt dashboard kan Uno-X Mobility og deres interessenter nøje overvåge eksponeringsværdien i realtid, som beregnes ud fra parametre som annoncepriser, synlighed, sentiment, tid og seertal.

uno x dashboard
Eksempel på data fra sponsoranalyse. Dataene i illustrationen er fiktive.
uno x dashboard 3 1
Eksempel på data fra sponsoranalyse. Dataene i illustrationen er fiktive.

Tilpassede medieanalyser

Infomedia udfører regelmæssige medieanalyser for Uno-X Mobility, der giver dyb indsigt i al relevant omtale i redaktionelle og på sociale medier. Analyserne inkluderer værdifulde data om emner, medietyper, geografisk spredning og læsertal. Indsigten ses i sammenhæng med logoeksponering og spørgeundersøgelser og bidrager til vigtig viden om effekten af kommunikationsindsatserne.

Medieovervågning i realtid

Med medieovervågning fra Infomedia har Uno-X Mobility altid et overblik over, hvad der bliver sagt og skrevet om cykelholdene, rytterne, sponsorerne og andre relevante emner – både lokalt og internationalt. Den daglige rapport modtages via e-mail og kan ses i vores webbaserede platform eller mobilapp, hvilket sikrer, at Uno-X Mobility altid er opdaterede og kan reagere, hvis det er nødvendigt.

medieanalyse app 1
analytics birds eye 1

Agil analyseteknologi

Med moderne teknologi og erfarne analytikere tilpasser Infomedia sine leverancer, når der opstår nye behov. Når nye samarbejdspartnere kommer om bord, eller der arrangeres store cykelevents, er mulighederne for at opskalere og justere næsten ubegrænsede. Det sikrer, at Uno-X Mobility til enhver tid har den strategiske indsigt, de har brug for og samtidig er klar til fremtidens behov og muligheder.

Resultater

Infomedia hjælper Uno-X Mobility med at holde styr på og analysere den medieeksponering, de opnår. Agil teknologi og erfarne analytikere giver detaljeret dokumentation og kvantificerer eksponeringsværdien.

Detaljeret dokumentation af logoeksponering

Infomedia analyserer løbende Uno-X Mobilitys eksponering af egne og sponsorers logoer i medierne. Med et skræddersyet digitalt dashboard kan cykelholdet og deres sponsorer til enhver tid overvåge synlighed og eksponeringsværdi. Derudover modtager Uno-X Mobility en rapport hvert halve år med en oversigt over logoeksponering fordelt på hold, rytter, sponsor, land og medie. Det er vigtig dokumentation i cykelholdets møde med interessenter og sponsorer.

Værdifuld indsigt i effekten af kommunikationen

Hvert halve år modtager Uno-X Mobility medieanalyser fra Infomedia med detaljeret indsigt i den omtale og eksponering, de har opnået, samt effekten heraf. Analyserne dækker omtale i redaktionelle og sociale medier lokalt og internationalt og sammenholdes med data fra bl.a. sponsoranalyser (logoeksponering) og spørgeundersøgelser. Indsigterne fra analyserne giver et vigtigt grundlag for at evaluere kommunikations- og markedsføringstiltag og er et værdifuldt værktøj i det strategiske arbejde.

Fuld oversigt over medieomtale

Hver morgen modtager Uno-X Mobility en oversigt over de vigtigste artikler via e-mail. Derudover får modtagerne en notifikation på deres mobiltelefoner i det øjeblik, en ny og vigtig artikel offentliggøres. Det giver dem mulighed for at følge med i, hvad der bliver sagt og skrevet om virksomhedens fokusområder og andre relevante emner, og de kan reagere eller tilpasse deres budskaber og indhold derefter.

Fleksible løsninger til fremtiden

Ved at indgå partnerskab med Infomedia har Uno-X Mobility sikret sig en analyseleverandør og sparringspartner, der har fleksibiliteten og kapaciteten til at følge dem på deres rejse. Infomedias teknologi og metoder giver data og indsigt på det detaljeniveau, de har brug for i mødet med sponsorer og andre interessenter. Samtidig betyder evnen til at opskalere og innovere, at cykelholdet er klar til fremtidig vækst.

Vil du høre mere om dine muligheder med Infomedia?

Læs mere om vores ydelser

Mennesker, omfattende data og avanceret teknologi er ingredienserne i vores løsninger. Vi tilbyder alt dét, du behøver for at navigere trygt i et komplekst medielandskab. Lokalt, regionalt og globalt.

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om, hvordan vores medieovervågning, medieanalyser, og vores øvrige digitale værktøjer kan styrke jeres forretning eller organisation.

Hand with phone 1

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration til markedsføring og kommunikation, herunder f.eks. information om spændende webinarer og gode cases.

Medieovervågning
- vejen til indsigt

TEMPLATE

Download template til din kommunikationsplan