Karriere hos Infomedia

Vi bygger fremtidens media intelligence-løsninger.
Vil du være med?

Ledige stillinger

Stilling
Sted
Ansøgningsfrist
Infomedia, København
13. dec 2021
Infomedia, Tallinn
19. dec 2021
Infomedia, Tallinn
19. dec 2021
Infomedia, Tallinn
19. dec 2021
Infomedia, Tallinn
19. dec 2021
Infomedia, København
31. dec 2022

Karriere hos Infomedia

Vi er ca. 250 dygtige ansatte i hele Norden. Vi følger nyhedernes puls og leverer indsigt til vores kunder døgnet rundt. Minut for minut.

En stor del af os er studerende. Det gør Infomedia til en unik arbejdsplads. Det er netop kombinationen af erfarne specialister og unge kolleger med et frisk syn på virkeligheden, som gør Infomedia til både en levende og en videnstung arbejdsplads, og det er dét, der skaber vores stærke kultur og DNA.

Vil du være med?

Sådan er Infomedia

Det er en god oplevelse at starte hos Infomedia. Fra første dag vil du opleve at blive budt velkommen af kollegaer med et stærkt sammenhold i en sund kultur. Alle står klar til at hjælpe dig godt i gang.

Førende markedsposition

Vi har en stærk position og er både kendte og anerkendte i vores marked. Du har måske allerede mødt os under dit studie, hvis du brugte vores Mediearkiv til dine opgaver?

Branche i udvikling

Overvågning af medieomtaler og måling af kommunikationseffekt på bagrund af data er meget efterspurgt. Vi er derfor en del af en branche i stærk udvikling.

Fremtidens teknologier

Vores branche kom fra en verden med presseklip i brune kuverter. I dag arbejder vi 100% digitalt. Både med kunstig intelligens og andre spændende teknologier.

Stærkt sammenhold

Hos Infomedia er du aldrig alene, men har masser af kollegaer, der støtter og hjælper dig. Vi styrer mod fælles mål og hjælper altid hinanden i mål

Høj faglighed

Vi hylder og respekterer fagligheden og arbejder i tværfaglige teams med mange ekspertområder. Vi sætter barren højt og vil skabe løsninger, der er på forkant.

Socialt engagerede

Vi har det godt sammen hos Infomedia og i vores Social Club er der mange sjove events. Har du tid og lyst, er der altid et glas og et godt grin i fredagsbaren.

Stærke ejere og solid økonomi

Vi er ejet af landets førende mediekoncerner og med en sund økonomi år for år står vi på et solidt fundament. Corona rokker ikke vores båd og slår den heller ikke ud af kurs.

I hjertet af København

Vi har udsigt til Rundetårn og mindre end et par minutter til Nørreport og Metro. Walk-and-talks med en kop god kaffe i indre by er hyggelig del af vores hverdag.

Bæredygtigt mindset

Alle har et ansvar for at skabe en mere bæredygtig fremtid. Derfor er vi en del af UN Global Compact, hvor vi sammen med andre virksomheder tager vores samfundsansvar alvorligt. 

Infomedia blog

Søg uopfordret?

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger.

Beskriv dig selv, hvilken type job du søger, og hvorfor du mener, vi bør ansætte lige netop dig. Vedhæft dit cv og eventuelt en ansøgning, så vender vi tilbage til dig, hvis vi ser et match imellem dine ønsker, kompetencer og en ledig stilling.