Karriere hos Infomedia

Vi skaber fremtiden for Media Intelligence.
Vil du være med?

Vi følger nyhedernes puls og leverer indsigt til vores kunder hver dag, døgnet rundt. Vi er ca. 200 ansatte i hele Norden med en bred pallette af kompetencer og profiler. Vores blanding af erfarne specialister og nye talenter gør Infomedia til både en levende og dynamisk arbejdsplads.

Recruitment

Ledige stillinger

Vi har pt. ingen ledige stillinger, men vi modtager altid gerne uopfordret ansøgninger. Send os dit cv og eventuelt en ansøgning via nedenstående link. Vi læser løbende henvendelser igennem og vender tilbage, hvis vi ser et match.

Vi modtager altid gerne uopfordret ansøgninger. Send os dit cv og eventuelt en ansøgning via nedenstående link. Vi læser løbende henvendelser igennem og vender tilbage, hvis vi ser et match.

Stilling
Sted
Ansøgningsfrist

At arbejde hos Infomedia

Hos Infomedia er via alle med til at skabe en sund kultur med stærkt sammenhold og gensidig respekt. Vi taler, lytter og griner sammen hver dag.
Artboard – 1 scaled final
Artboard – 2 scaled 1
Artboard – 3 scaled 1
Artboard – 4 scaled 1
Artboard – 5 scaled 1
Artboard – 6 scaled 1
Artboard – 7 scaled 1
Artboard – 8 scaled 1
Artboard – 9 scaled 1
Artboard – 10 scaled 1
Artboard – 11 scaled 1
Artboard – 12 scaled final

Høj faglighed

Vi hylder og respekterer fagligheden og arbejder i tværfaglige teams med mange ekspertområder. Vi sætter barren højt og vil skabe løsninger, der er på forkant.

I hjertet af storbyen

Alle vores kontorer ligger centralt i byen. Om du kommer til at arbejde i København, Stockholm, Oslo, Tallin eller Helsinki, så er du tæt på stationer, caféer og hyggeligt storbyliv.

Løbende kompetenceudvikling

Som vidensorganisation er vores vigtigste ressource vores medarbejdere. Vi sørger for at klæde vores kollegaer godt på til deres opgaver og sikrer en løbende udvikling.

Førende markedsposition

Vi har en stærk position og er både kendte og anerkendte i vores marked. Du har måske allerede mødt os under dit studie, hvis du brugte vores Mediearkiv til dine opgaver?

Fremtidens teknologier

Vores branche kom fra en verden med presseklip i brune kuverter. I dag arbejder vi 100% digitalt. Både med kunstig intelligens og andre spændende teknologier.

Frihed under ansvar

I Infomedia går vi op i, at vores ledere er godt klædt på til deres opgave, og vi praktiserer en stor grad af medarbejderinvolvering, tæt dialog og frihed under ansvar for den enkelte.

Sociale aktiviteter

Vi har det godt sammen hos Infomedia og holder mange forskellige, sjove events – der er noget for enhver smag. Og har du tid og lyst, er der altid plads i en sofa til et godt grin med dine kollegaer.

Bæredygtigt mindset

Alle har et ansvar for at skabe en mere bæredygtig fremtid. Derfor er vi en del af UN Global Compact, hvor vi sammen med andre virksomheder tager vores samfundsansvar alvorligt. 

Mask Group 38
Download e-bog

Medieovervågning
- vejen til indsigt