Karriere hos Infomedia

Vi skaber fremtiden for Media Intelligence.
Vil du være med?

Ledige stillinger

Stilling
Sted
Ansøgningsfrist
Infomedia, København
31. mar 2023
Infomedia, Tallinn
30. apr 2023
Infomedia, København
31. dec 2023

Ledige stillinger

Vi har desværre ingen ledige stillinger i Danmark i øjeblikket. Send eventuelt en uopfordret ansøgning, eller tjek ledige stillinger i Sverige og Norge.

Karriere hos Infomedia

Vi er ca. 250 dygtige ansatte i hele Norden. Vi følger nyhedernes puls og leverer indsigt til vores kunder døgnet rundt. Minut for minut.

På vores danske kontorer sidder 150 medarbejdere, hvoraf ca. 25% er studerende. Det er netop kombinationen af erfarne specialister og kolleger med frisk viden fra universiteterne, som gør Infomedia til både en levende og en videnstung arbejdsplads. Det er dét, der skaber vores helt særlige kultur og DNA.

Vil du være med?

Sådan er vi

Det er en god oplevelse at starte hos Infomedia. Fra første dag vil du opleve at blive budt velkommen af kollegaer med et stærkt sammenhold i en sund kultur. Alle står klar til at hjælpe dig godt i gang.

Førende markedsposition

Vi har en stærk position og er både kendte og anerkendte i vores marked. Du har måske allerede mødt os under dit studie, hvis du brugte vores Mediearkiv til dine opgaver?

Løbende kompetenceudvikling

Som vidensorganisation er vores vigtigste ressource, vores medarbejdere. Vi sørger for at klæde vores kollegaer godt på til deres opgaver og sikrer en løbende udvikling.

Fremtidens teknologier

Vores branche kom fra en verden med presseklip i brune kuverter. I dag arbejder vi 100% digitalt. Både med kunstig intelligens og andre spændende teknologier.

Frihed under ansvar

I Infomedia går op i at vores ledere er godt klædt på til deres opgave og vi praktiserer en stor grad af medarbejder-involvering, tæt dialog leder og medarbejder imellem og frihed under ansvar for den enkelte. 

Høj faglighed

Vi hylder og respekterer fagligheden og arbejder i tværfaglige teams med mange ekspertområder. Vi sætter barren højt og vil skabe løsninger, der er på forkant.

Socialt engagerede

Vi har det godt sammen hos Infomedia og i vores Social Club er der mange sjove events. Har du tid og lyst, er der altid et glas og et godt grin i fredagsbaren.

Ambitiøse studerende

Alle karrierer starter et sted og i Infomedia ved vi at man kan meget, allerede efter det første år eller to på sit studie. Vores studiejobs er fleksible og med god mulighed for at træne kompetencer.

I hjertet af København

Vi har udsigt til Rundetårn og mindre end et par minutter til Nørreport og Metro. Walk-and-talks med en kop god kaffe i indre by er hyggelig del af vores hverdag.

Bæredygtigt mindset

Alle har et ansvar for at skabe en mere bæredygtig fremtid. Derfor er vi en del af UN Global Compact, hvor vi sammen med andre virksomheder tager vores samfundsansvar alvorligt. 

Infomedia blog

Søg uopfordret?

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger.

Beskriv dig selv, hvilken type job du søger, og hvorfor du mener, vi bør ansætte lige netop dig. Vedhæft dit cv og eventuelt en ansøgning, så vender vi tilbage til dig, hvis vi ser et match imellem dine ønsker, kompetencer og en ledig stilling.