fbpx
WEBINAR

SoMe-Score:
Mål jeres impact på sociale medier

Deltag på vores webinar og hør, hvordan en SoMe-score måler effekten af jeres arbejde med sociale medier.

Varighed: 45 minutter

Program

Der findes mange måder at måle din virksomheds indsatser på sociale medier. Mange måler ofte på KPI’er som antal omtaler, rækkevidde og engagement. Men hvornår ved du, at dine tal viser, at jeres strategi er en succes? 

Du følger sikkert allerede med i, hvad der bliver sagt om din virksomhed på sociale medier. Og du måler måske allerede på, hvordan jeres indhold og budskaber bliver modtaget. Men måler du også på, om det bliver modtaget godt? Og om det i sidste ende skaber værdi?

Infomedia har udviklet en SoMe-score, der hjælper dig med at belyse kvaliteten og værdien af din virksomheds aktiviteter på de sociale medier. Både når vi taler om earned, owned og paid media.

Tilmeld dig vores webinar tag følgende med hjem:

  • Hvad er Infomedias SoMe-score, og hvad bygger den på?
  • Hvorfor kan du bruge en SoMe-score som KPI for succes på sociale medier?
  • Hvordan måler du earned, owned og paid media med en SoMe-score?
  • Hvordan bruger DSB og Danish Crown Infomedias SoMe-score? Og hvilke resultater har de skabt?

Webinaret er for alle, der arbejder med kommunikation, markedsføring og analyse inden for sociale medier – enten med et ledelsesansvar eller ansvar for eksekvering. 

Webinaret er gratis og varer 45 minutter inkl. tid til spørgsmål.

Oplægsholder

katrine employee advocacy

Strategy Consultant, Infomedia.

+45 31 70 20 31
katrine.jacobsen@infomedia.dk

Katrine Jacobsen

Tilmelding

Udfyld formularen og få et link til dette webinar.

Om Infomedia

Kommunikation kan vælte regimer, afgøre valg, og skabe ikoniske brands. Den rette kommunikation på rette tid og sted kan vinde markedsandele, manifestere et brand, øge omsætningen og minimere risici.

Men med 350.000 tweets i minuttet, 30.000 timers nye YouTube-videoer i timen, og over 2 mio. nye onlineartikler i døgnet, har det aldrig været sværere at holde overblikket, og samtidig aldrig været lettere at måle på det forkerte.

Infomedia er den strategiske partner, der omsætter det kaotiske mediebillede til overblik, indsigter og rådgivning, der skaber handling og resultater.

Medieovervågning
- vejen til indsigt

TEMPLATE

Download template til din kommunikationsplan