Medieanalyser

Vores medieanalyser giver dybere indsigt i jeres kommunikation

Med vores medieanalyser får du værdifuld indsigt i jeres omtaler, omdømme og resultater i hele medielandskabet.

Group 663 1

Vi analyserer jeres performance i hele mediebilledet

Med avanceret teknologi og en dyb indsigt i mediebilledet sætter vores analytikere og rådgivere jeres kommunikation og medieomtaler i perspektiv. Her er nogle af de emner, vores medieanalyser giver indsigt i.

Medieomtaler

Hvordan bliver I omtalt i medierne? Er der regionale og/eller internationale forskelle, som påvirker jeres performance? Vores medieanalyser giver dig en dybere indsigt i forskellige medier og medietypers omtaler af jeres nøglebudskaber. Det giver jer endnu bedre muligheder for at styrke jeres kommunikation.

Omdømme

I en transparent digital tidsalder handler alt om et godt omdømme. Vores omdømmeanalyser hjælper dig med at få indsigt i, hvordan I kan påvirke jeres omdømme positivt med den rette kommunikation de rigtige steder. Vi skaber indsigt i jeres omdømme, så I kan prioritere de rigtige strategiske indsatser.

Stakeholders

Hvordan opfatter jeres kunder, leverandører eller interessenter jeres virksomhed eller organisation? Hvor langt når jeres kernebudskaber ud til forskellige stakeholders, og hvordan bliver de modtaget? Vores stakeholderanalyser kigger på jeres gennemslagskraft og image blandt de vigtigste stakeholders.

Konkurrenter

Få indsigt i jeres performance i forhold til konkurrenterne. Vores konkurrentanalyser giver dig indsigt i jeres konkurrenter, deres budskaber, share of voice, omtalekvalitet og meget mere. Er kvaliteten af jeres omtaler bedre eller værre? Og hvordan udvikler jeres image sig i forhold til konkurrenternes over tid?

Influencers

Hvem påvirker debatten omkring jeres agendaer, produkter, services etc.? Hvor effektivt spredes jeres kernebudskaber? Og hvordan reagerer modtagerne, når influenter omtaler jer? Vores influenceranalyser giver dig indsigt i, hvilke aktører, der påvirker jeres omdømme, så I kan styrke de eksterne relationer

Agendaer

Om det er økologi, cirkulær økonomi, ligestilling eller noget helt fjerde, så skaber vi indsigt i jeres vigtigste agendaer. Vi overvåger kernebudskaber, og måler deres gennemslagskraft i medierne. Og vi kombinerer indsigterne med andre parametre, når vi kortlægger effekten af jeres kommunikation.

Kampagner og events

Giver jeres kampagner og events den rigtige opmærksomhed og omtale i medierne? Hvilke medier og øvrige aktører er særligt optagede af at omtale jer? Hvor langt når jeres kampagnebudskaber ud, og skaber de resultater i forhold til de specifikke målsætninger og mål? Vores kampagneanalyser giver dig indsigterne.

Bæredygtighed

Det kræver indblik for at lykkes med kommunikation omkring jeres bæredygtige initiativer. Vi råder over omfattende mediedata omkring FN’s verdensmål og bæredygtighed i medierne. Hvilke temaer eller verdensmål er på agendaen, og hvor ofte bliver I omtalt i forhold til konkurrenterne? 

Hvad skal vi undersøge for dig?

Vores mange medieanalyser giver virksomheder og organisationer større indsigt i deres performance i medierne – og hvordan det påvirker noget så vigtigt som omdømme og kundernes købelyst. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan styrke jeres kommunikation og position ved hjælp af vores medieanalyser og -indsigter.

grid 1 2
grand depart 1
CASE

Infomedias eventanalyse skabte overblik over omtalen af Tour de France i medierne

Infomedia har analyseret af omtalen af Tour de Frances’ første tre etaper. Det gav arrangøren Grand Départ klarhed over alle eventets medieomtaler på tværs af lande og mediekanaler.

Rapportér vigtige indsigter med vores medieanalyser

Få et klart overblik over jeres præstation i medierne. Vores medieanalyser opsummerer og perspektiverer alt i et enkelt og overskueligt design, der fungerer optimalt til ledelsesrapportering.

analysis UK

Klare målsætninger og mål

Jeres KPI’er og resultater har vores skarpeste fokus. Vores medieanalyser afspejler derfor altid, om I er på rette spor, og hvad I kan gøre endnu bedre.

Overblik, indsigt og actions

Den gode analyse giver overblik og indsigt som støtte for beslutninger. Med Infomedias medieanalyser rapporterer du hurtigt, klart og handlingsorienteret.

Enkel ledelsesrapportering

Rapportering på ledelsesniveau kræver fokus på de få og vigtige ting. Med vores medieanalyser kommer I helt ind til kernen, når I skal træffe vigtige beslutninger.

Få medieanalyser leveret i et interaktivt dashboards

Dyk længere ned i jeres mediedata med vores interaktive dashboards og få flere værdifulde indsigter. Klik, filtrer og zoom ind på alt. 

dashboards mockup

Dyk længere ned i data

Med vores interaktive dashboards får I endnu dybere Indsigt i, hvordan jeres budskaber og agendaer udvikler sig på tværs af medier. 

Filtrér og sammenlign

Zoom, filtrér og opdag helt nye sammenhænge i jeres mediedata og eksempelvis effekt på webtrafik, omdømme, salg eller andre KPI’er.

Eksporter jeres data

Alle data er åbne og tilgængelige, så I kan bearbejde dem i andre systemer. Eksporter som Excel, PDF eller grafik til jeres præsentationer.

Læs mere på vores blog

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om, hvordan vores medieanalyser kan give dig større indsigt i jeres medieomtaler, konkurrenter og meget mere.

analysis UK
Hand with phone 1

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration til markedsføring og kommunikation, herunder f.eks. information om spændende webinarer og gode cases.

Se også

Digitale platforme

Med vores lytte- og analyseværktøjer får du realtidsindsigt i dine budskaber og målgrupper på tværs af sociale medier.

Rådgivning

Vores analytikere og rådgivere hjælper med at gøre indsigter til målrettede actions, der skaber målbare resultater.

Følg med på bloggen

Få indsigter i de nyeste strømninger på media intelligence-området. Følg vores eksperter på bloggen.

Infomedia dashboards

Book en demo af vores interaktive dashboards

Brug for hjælp til en analyse?

Måske har du en analyseudfordring og brug for sparring? Få en snak med en analytiker, som kan hjælpe dig videre mod dit mål.