Medieovervågning

Få indsigt i hele mediebilledet med én digital platform

Infomedia tilbyder markedets mest avancerede løsninger til medieovervågning. Det giver dig et præcist overblik over din performance i mediebilledet.

Hvorfor medieovervågning

Medieovervågning giver dig overblik
i et komplekst globalt medielandskab

Medieovervågning giver dig overblik i et komplekst globalt medielandskab

Minimer risici

Indsigt i medieomtaler reducerer din risiko

Vi holder styr på alt, hvad der bliver sagt og skrevet om alt, du vil vide. Det giver dig overblik og indsigt i din omverden og reducerer din risiko.

STYRK omdømmet

Dit omdømme påvirkes i medierne. Pas på det

Dit omdømme er mere end guld værd, og det påvirkes i stigende grad i medierne. Du må være informeret for at kunne agere og reagere.

SPOT NYE TRENDS

Spot nye trends og potentialer via medierne

Med vores medieovervågning og notifikationer kan du få ny inspiration og spotte nye muligheder for din kommunikation, eller forretning.

SKAB VÆKST

Dyb markedsindsigt er vejen til større vækst

Når du har indsigt i, hvad der foregår i hele din omverden, kan du nemmere træffe beslutninger og finde vejen til vækst i dit marked.

PRINT / WEB / SOCIALE MEDIER / TV / RADIO / PODCAST

Vi dækker alle medier og giver dig det mest præcise overblik​

Infomedia tilbyder markedets mest præcise dækning af jeres kommunikation og omtaler i hele mediebilledet. I Danmark, Norden, Europa og Internationalt.

print_circle_forside

Print

web_circle_forside

Web

social_circle_forside

Social

tv_circle_forside

TV

radio_circle_forside

Radio & podcast

Vi dækker hele mediebilledet

Vi tilbyder den bredeste nyhedsovervågning på markedet. På tværs af print, web, social, radio og tv. I Norden og i den store verden.

Også bag betalingsmure

Vi går helt i dybden og overvåger jeres omtaler ned til mindste detalje. Selv bag betalingsmure og andre forhindringer. Det giver det komplette overblik hver dag.

Ny teknologi giver bedst præcision

Vi leverer på jeres præmisser og sorterer irrelevant information fra via vores unikke søgeteknologier og AI-algoritmer. Det giver høj fleksibilitet og bedste præcision.

INTERNATIONAL medieOVERVÅGNING

International presseovervågning af ca. 200.000 nyhedsmedier

Infomedia tilbyder automatiseret presseovervågning af samtlige globale medier. Ikke mindst online nyhedsmedier. 

Vi overvåger konstant ca. 200.000 online-nyhedsmedier og giver adgang til at søge i +7 mia. artikler fra fra hvert hjørne af internettet. Det gør os til verdens førende udbyder nyhedsovervågning med data fra online nyhedsmedier.

Er I en virksomhed, der har behov for live nyhedsfeeds til markedsundersøgelser, risikostyring, økonomiske analyser, eller AI- og Machine Learning-projekter, klarer vi også dette.

PLATFORM OG FUNKTIONER

Få alle de svar, du skal bruge

For at kunne agere og reagere i forhold til medieomtaler, er det ikke altid nok at vide, hvad der er blevet sagt og skrevet. Det er også vigtigt at vide, hvor det er blevet sagt og skrevet, hvor mange, der har læst, set eller hørt det og ikke mindst om tonen er negativ eller positiv overfor dit brand.

Infomedias AI-understøttede digitale værktøjer til medieovervågning og -analyser er specialudviklet til at give dig overblik og indsigter fra din omverden på baggrund af vores store mængde af værdifulde mediedata. Det giver dig mulighed for at navigere mere sikkert i et kaotisk globalt medielandskab og at træffe de bedste beslutninger i dit arbejde hver dag.

Med Infomedias automatiserede medieovervågningsplatform kan du hurtigt vurdere en risiko eller mulighed i medierne gennem de nøgletal, vi knytter til dine omtaler. Eksempelvis indsamler og estimerer vi den potentielle dækning, og vores algoritmer beregner, om omtalen er positiv, negativ eller neutral. Information, der gør dig i stand til at handle hurtigt og effektivt

PLATFORM OG FUNKTIONER

Global medieovervågning, statistik og rapportering i én digital platform

Få besked på mobilen samme minut, som I bliver omtalt, bliv opdateret hver morgen med en daglig mail, eller få det komplette overblik i vores medieovervågningsportal. Det er medieovervågning på dine præmisser.

Søg på tværs at mediegrupper

Overskuelig artikelbrowser

Opsæt dine egne søgeprofiler

Tag omtalerne med sentiment

Se nøgletal for jeres performance

Se statistik for jeres omtaler

Markér alle jeres omtaler med tags

Filtrér nemt søgninger på omtaler

Se tonen i jeres omtaler

Skab dine egne rapporter

Opret alerts og nyhedsmails

Bliv notificeret

Vi leverer løbende alle jeres medieomtaler på mail, på mobil og via vores overvågningsportal.

Se alle jeres omtaler

Du finder nemt alle jeres omtaler via de forskellige søgeprofiler og søgeord, I har valgt.

Del med kollegaer

Del nyheder med kolleger, ledelse og andre, der er interesseret i få overblik over jeres medieomtaler.

Skab egne rapporter

Kategorisér jeres omtaler og skab hurtigt og nemt dine egne skræddersyede rapporter.

Få statistik og indsigt

Se statistik for alle jeres omtaler og få en endnu dybere indsigt i effekten af jeres kommunikation.

MÅLGRUPPER OG FORDELE

Vi leverer medieoverblik til mange forskellige formål

Omfattende data, avanceret teknologi og branchens bedste folk hjælper hver dag virksomheder og organisationer med at skabe gode resultater. Vi kan også gøre det for dig og dine kollegaer i andre afdelinger.

Kommunikationsansvarlige har et stigende behov for at overvåge, analysere og optimere deres kommunikation. Lokalt, regionalt, nationalt og globalt. På print, web, sociale medier, tv, radio, podcasts – ja, selv på deep og dark web.

Infomedia har de største ører indenfor medieovervågning og opsnapper alt, hvad der bliver sagt og skrevet om dit brand, dine konkurrenter, din branche – og alle andre ting, som påvirker din virksomheds position og omdømme. Vi sørger for, at du altid er den første til at få besked, så du er på forkant og kan optimere jeres kommunikation.

Enhver ansvarlig for marketing og digitale kanaler har behov for at forstå deres markeder, målgrupper og medier – og for at få indblik i, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. Infomedia har både avanceret AI-teknologi, digitale værktøjer, analytikere og rådgivere, der er klar til at finde svarene.

Få vigtig viden om hvem, hvornår, hvor og hvordan kundesegmenter reagerer på jeres produkter, brands og kampagner. På den måde kan du skabe indhold og budskaber baseret på fakta fremfor mavefornemmelser – og komme hurtigere til målet.

Mon medieovervågning og medieanalyser kan gøre noget specielt for salgsansvarlige? Det korte svar er: Ja. De rigtige søgetermer og avancerede søgealgoritmer kan hjælpe dig med at kortlægge nye forretningsmuligheder og generere leads.

En daglig medieovervågning holder dit salgsteam opdateret på nye muligheder, så I kan være et skridt foran konkurrenterne. Og en medieanalyse kan give jer yderligere indsigt i relevante markeder.

Vil du se det, før du tror det? Vi vil gerne vise dig hvordan.

Kommunikation og ledelse går hånd i hånd. En topledelse med de rigtige værktøjer til at kommunikere og et indblik i effekten af kommunikation har større gennemslagskraft end andre. Vores analyser og rådgivning er indrettet til at støtte topledelsen i at forstå, hvordan kommunikation ændrer virksomhedens omverden – og ultimativt dens position og omdømme.

Sammen identificerer vi strategiske agendaer, nøglepersoner, kernebudskaber og ærkerivaler, og vi opsætter de rigtige KPI’er på tværs af lande, regioner, brands og forretningsenheder. 

Infomedia råder både over enorme mængder historisk mediedata samt markedets mest avancerede teknologi til medieovervågning. Det giver både indsigt i fortiden og indspark til fremtiden.

Hvem sagde fx hvad, og hvornår? Brug vores danske og internationale mediearkiver til at researche og få viden, du ikke finder andre steder. Eller lad os designe jeres unikke søgealgoritme til at opsnappe nye trends eller overvåge, hvad konkurrenter og influencers siger og gør. Hvem lancerer fx hvad og hvornår? Eller hvordan kan vi finde ny viden om de ting, der gør jeres produkter og ydelser unikke?

Vores avancerede medieovervågning og kommunikationsanalyser hjælper HR-ansvarlige med at forstå, hvordan jeres kommunikation påvirker virksomhedens omdømme – og dermed evne til at tiltrække talenter.

Men vores kompetencer spænder endnu videre. Vi kan også hjælpe med at finde de rigtige talenter, hvis du selv eller dit rekrutteringsbureau har svært ved det. For måske findes talenterne et helt andet sted, end hvor I søger. Vi kan designe algoritmer, der lytter på bestemte ord og hurtigere finder nålen i høstakken. Måske fra en fjern afkrog af verden?

At være tæt på kunderne og deres forretningsudfordringer er alfa og omega for alle i bureau- og rådgivningsbranchen. Du skal være på toppen af viden med værktøjer til at spotte trends, omtaler, stemninger og alt det, der er vigtigt for jeres kunder. Og du skal gøre det på tværs af medier, platforme og lokationer.

Infomedia tilbyder løsninger til både bureauer og andre konsulentvirksomheder, som har behov for at overvåge og forstå kommunikation og omtaler af deres kunder – og for deres kunder. Ingen har bredere og dybere dækning på markedet, end os.

Infomedias kundeliste tæller nogle af landets største offentlige institutioner. Vi ved, at effektiv kommunikation foregår på andre præmisser og måles på andre parametre, end hvad der gælder i de største private virksomheder.

Derfor er vi højt specialiseret i at overvåge, analysere og optimere kommunikation på tværs af medier for alt lige fra partier og myndigheder til institutioner og regioner. Vi løser selv de mest specifikke behov for medieovervågning, analyse og rådgivning. Og vi tilbyder effektive værktøjer til at håndtere vigtige opgaver i kommunikationsafdelingens daglige arbejde.

Dagligt overblik på mail

Med Infomedias daglige medieovervågning leveret i indbakken er du opdateret og har det nødvendige overblik hver eneste dag.

Realtime alerts på mobil

Vores app holder dig opdateret time for time, minut for minut. Du styrer selv dine alerts, som tilpasser sig efter dit behov.

Fuld kontrol online

Du får det fulde overblik og dybere indsigter via vores medieovervågningsportal. Søg, organiser, arkiver og meget mere.

Vi følger med dig

Vi holder dig altid opdateret uanset, hvor du befinder dig. Derfor kan Infomedia tilgås på vores webplatform, i vores mobil-app eller på mail, avancerede interaktive dashboards eller via API’er. Du kan selv konfigurere, hvordan information skal komme til dig, og det er nemt at styre hvem i organisationen, der skal have hvilken information.

Book en demo

Book en demo og oplev hvordan Infomedias digitale platform til media intelligence kan skabe større overblik og mere indsigt for din virksomhed, eller organisation.

e-paper

5 tips til den bedste medieovervågning

Den gode medieovervågningsløsning kan give indblik i effekten af PR- og kommunikationsafdelingens indsatser, den kan tippe salgsafdelingen om nye forretningsmuligheder, eller den kan give marketing et uundværligt indblik i branchen og konkurrenterne.

I dette e-paper giver vi dig fem anbefalinger til, hvordan du får den bedste medieovervågning.

Se også

Se også

Medieresearch

Søg blandt millioner af artikler i vores danske og internationale mediearkiver. 

Overvågning af sociale medier

Få værdifuld indsigt i dine budskaber, omtaler og målgrupper på tværs af sociale medier.

Analyser & Indsigter

Vores analyser og dashboards giver værdifuld indsigt i dine omtaler, omdømme og performance.

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om, hvordan vores medieovervågningsløsninger kan styrke jeres forretning, eller organisation.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag inspiration til markedsføring og kommunikation, herunder f.eks. information om spændende webinarer og gode cases.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.